سلام
دوستان نرم افزاری برای تشخیص افراد اینویزیبل در یاهو وجود داره که نصب بشه و و افراد رو در همین لیست یاهو نمایش بده؟
یا حتماً با ید از این سایت ها استفاده کرد؟
سلام
دوستان نرم افزاری برای تشخیص افراد اینویزیبل در یاهو وجود داره که نصب بشه و و افراد رو در همین لیست یاهو نمایش بده؟
یا حتماً با ید از این سایت ها استفاده کرد؟
فک نکنم نرم افزاری باشه حداقل من که نشنیدم تا حالا
اگه هم باشه بالاخره آنلاین کار میکنه پس با سایت زیاد فرق نمیکنه
به نظرم از این 2 تا سایت هر کسی خواست میتونه استفاده کنه - تقریبا همیشه درست کار میکنن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزار هست. منم شنيدم اما كاربردي باهاش كار نكردم. به قول فرمايش دوستمون محمد آقا با سايت كار كنيم بهتره و بهينه تر!
موفق باشيد.
سلام
این سایت بهتر از سایتهای دیگه عمل میکنه هم خطای کمتری داره و هم میتونی یک لیست از ایدیهای دوستانت رو به این سایت اضافه کنی و هر بار نیاز نیست ایدی مورد نظر رو وارد کنی با یک بار ثبت کردن میتونی برای بارها چک کنی که کدوم یک از ادلیستهاتون INVISIBLE هستند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته Invisible.com![]()
نه همون IMVISIBLE.INFO
تست کنید ضرر نداره![]()
برای این کار برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که میتونی تو سیستم نصب کنی . ادد لیست رو بهش بدی. دیگه لازم نیست همه رو یکی یکی چک کنی.
اینم اینکش. ولی پولیه اگه مجانی شو پیدا کردی به ما هم بگو.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم هست كه هميشه درست جواب ميده
داشتم دنبال راهی برای شناسایی افراد invisible یاهو میگشتم این تاپیک رو هم پیدا کردم. همه سایت هایی که اینجا معرفی شده بود یا تو گوگل پیدا کرده بودم اشتباه بودن. خودم رو invisible کرده بودم همه میگفتن off هستی
قبلا یه وبلاگ یه سایت رو معرفی کرده بود اسمش عجیب بود فراموش کردم.
امروز اینقدر تو گوگل سرچ کردم تا بالاخره یکی رو پیدا کردم
اینم آدرسش
ویرایش.... lol اینم مثل اینکه خرابه. خودم رو off کردم باز میگه invisible هستیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by tiyam 01; 16-10-2010 at 22:57.
دوتای اول خطای کمتری دارن...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)