لطفا بهترین برنامه که شامل آنتی ویروس و فایروال و آنتی اسپم و غیره باشد رو معرفی کنید
من خودم از bitdefender 9 professional plus استفاده میکنم وبرنامه خوبی است فقط اگه چیزی معرفی کردید بنویسبد که شامل چه ابزاری میباشد
لطفا بهترین برنامه که شامل آنتی ویروس و فایروال و آنتی اسپم و غیره باشد رو معرفی کنید
من خودم از bitdefender 9 professional plus استفاده میکنم وبرنامه خوبی است فقط اگه چیزی معرفی کردید بنویسبد که شامل چه ابزاری میباشد
من ست مكافي رو ميپسندم.كه هم انتي ويروس ،هم فايروال ، انتي اسپم و انتي اسپاي داره.البته Internet security مكافي فقط انتي ويروس و فايروال و انتي اسپم و privacy serviceداره كه ورژن Internet security اون پايين هست و ورژنهاي پايينتر اين برنامه ها در اون وجود داره.شما ميتوني از لينكهاي زير نسخه هاي فول رو بگيري(كه30 روزه نيست.يعني محدوديت زماني نداره فقط يكم با اپديتش درگير ميشي كه اونم با يه IP & Port حل ميشه
البته اينها نسخه ي Enterprise نيست و در واقع Pro هستن.
McAfee VirusScan v10.0.27 Pro
OS Win9x/ME/2000/XP/2003
size 10313KB
Language English
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===============================
McAfee AntiSpyware v2.1.112
OS Win9x/ME/2000/XP/2003
size 7415KB
Language English
McAfee Personal Firewall Plus v7.1.113
OS Win9x/ME/2000/XP/2003
size 5371KB
Language English
McAfee Spamkiller v7.0.23
OS Win9x/ME/2000/XP/2003
size 6431KB
Language English
اينها آخرين ورژنها بودن
ممنون
سلام دوست عزيز.
به نظر من Kaspersky Internet Security يكي از بهترين ها است( نگفتم بهترين است ها ، گفتم يكي از بهترين ها است
) ...
لينك دانلودش هم در خود سايت Kaspersky هست و حجمش حدود 22 مگ است.
هميشه با Internet Security هاي McAfee و Norton مشكل داشتم و فكر ميكنم خيلي ها هم داشته باشن، چون بعد از نصب سرعت سيستم رو به شكل وحشتناكي مياره پايين ( با وجود اينكه سرعت سيستم من هم خوبه
) ، نميدونم چرا اينجورين ولي خدا وكيلي اين ست ها به درد سيستم هاي عادي نميخورن و فقط براي ادارجات و مراكز مهم خوبن
.
ست كسپر همه چيز داره و سرعت سيستم رو هم كم نميكنه ، در كل خيلي عاليه و من كه ازش راضي بودم ، البته آنتي ويروس Bitdefender هم همه چيز در خودش داره اما تنها مشكل Real-Time Protection اش هست كه بچه ها در تاپيك خودش توضيحاتش رو دادن...
تو قدرت فوق العاده McAfee و Norton هيچ كي شكي نداره، فقط زيادي براي يك سيستم عادي قوي هستن و به سيستم بد جوري فشار ميارن
...
اميدوارم بتوني بهترين رو انتخاب كني و كارت راه بيفته دوست عزيز.
موفق و مويد باشي .
من هم تا 6 ماه از كاسپر استفاده ميكردم ولي حدود 3 هفته پيش من يه فايل رو دانلود كردم كه internet security كاسپر نتونست تروجان بودن اونو اعلام كنه و اونو يه فايل عادي گزارش داد ولي يكي از دوستان از نورتون استفاده ميكرد اون فايلو چك كرد وگفت كه تروجانيه.منم با مكافي كه اپديتش ماله 3 ماه قبل بود فايلو چك كردم كه خوشبختانه مكافي هم اونو يه تروجان تشخيص داد.(البته كاسپرسكاي كه نصب كرده بودم به روز بود).البته دوستمون هم نكته ي خوبي رو گفتن و اونم پايين اوردن سرعت سيستم هست.البته از سي پي يو استفاده نميكنه فقط رم خور هستن(مكافي (كم) نورتون(زياد) از رم استفاده ميكنن).حالا شما ميتوني امنيت رو به سرعت ترجيخ بدي يا بالعكس.
قربانت
من ست bitdefendero بیشتر می پسندم
با نظر MASTER_PA80 موافقم سرعت سیستم خیلی مهمه که پایین نیاد من بنا به گفته بچه های p30word نرم افزار bitdefender رو گرفتم و نصب کردم همه چیزش عالیه:آنتی ویروس فایروال و...
اما مشکل من از اینجا شروع شد که یه تروجانی گرفتم به نام trojan.downloader.small.bcd و اینو آنتی ویروسم میگه و میگه که هنوز سیستم آلوده نشده ولی نمیتونه که از بین ببرتش حتی آپدیتش هم نتونست به سایتش وصل شدم جالبه که سایتش این تروجانو نمیشناسه بعد رفتم به سایت kaspersky و اونجا اسم این تروجانو جستجو کردم و پیدا کرد حالا تصمیم گرفتم یه ست کامل کاسپرسکی رو نصب کنم
ESET NOD32 Antivirus System
هر طور راحت هستي .وظيفه ي من راهنمايي كردن بود كه انجام دادم.هر طورمايليد
ببین دوست عزیز من نتیجه ای که گرفتم دقیقا برعکس شما استنوشته شده توسط ivan
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)