من تازه ویندوز نصب کردم ویندوز من xp sp3 و درایو هم ntfs هست، فضای اشغال شده در درایو من بیشتر از حجم ویندوز و برنامه های نصب شده است علتش چیست؟
آیا از ویروسه یا نه؟
چیکار باید کرد؟![]()
من تازه ویندوز نصب کردم ویندوز من xp sp3 و درایو هم ntfs هست، فضای اشغال شده در درایو من بیشتر از حجم ویندوز و برنامه های نصب شده است علتش چیست؟
آیا از ویروسه یا نه؟
چیکار باید کرد؟![]()
سلام
چند تا دلیل میتونه داشته باشه :
- روشن بودن System Restore
- زیاد بودن مقدار Page File
- روشن بودن Hibernate
- زیاد بودن تعداد نرم افزارها در Prefetch
موفق باشید![]()
قبل از نصب ویندوز جدید باید دارایو ویندوز قبلیتو فرمت کنی
اگه فایل های ویندوز قبلی رو از محیط ویندوز جدیدت بصورت دستی پاک کنی این مشکل پیش می آد
دوستان میتونید بیشتر توضیح بدید.چیکار باید کنم تا به فضای واقعی برسم؟
سلام
System Restore رو خاموش کن .
روی درایو کلیک راست کن Properties رو بزن و در پنجره ی باز شده Disk Cleanup رو بزن.
در پنجره ی بعدی به سربرگ More Options برو و در بخش System Restore روی کلید Clean Up کلیک کن و تأییدش کن.
سپس برو تو cmd و عبارت زیر رو وارد کن و Enter بزن :
sfc /purgecache
اگه بخوای میتونی Hibernte رو هم خاموش کنی که در قسمت Power Oprtions موجود در Control Panel امکانپذیره.
موفق باشید![]()
شما نرم افزار زيرو دان كن و اجرا كن و تيك تمام گزينه ها بجز Preftech رو بزن و در پايين Clean كن .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از شما دوستان خوب، با راهکارهای شما به فضای واقعی درایو رسیدم.
سيستم من هم همين طور شده نمي دونم چه كارش كنم هنگامي كه نرم افزار فتوشاپ را اجرا ميكنم تمام درايو c كه ظرفيت خالي ان 45گيگابايت است پر مي شود و سرعت كامپيوتر خيلي كم مي شود در نرم افزار فتوشاپ تمامي تنظيمات كه فضاي هارد و رم و غيره را زياد كردم اما تاثيري نداشت دوستان اگخ مي تونند محبت كنند و راهنمايي كنند ممنون ي شم
خنده بهترين وسيله ارايش صورت است
واسه تمپ هییه که تودرایو C درست میشن میدونی دوست من واسه اجرای تمام برنامه ها مخصوصا برنامه های سنگینی مثل فتو شاپ تمپ های بسیاز زیادی نیاز هست
یا مثلا سیستم اوتوماتیک BACK UP میگیره وهی فضاهای خالی درون درایو C رو پر میکنه![]()
حالا بايد چه كار كنم كه سيستمم درست بشه آخه من با كامپيوترهاي ديگه اي كه باشون كار ميكنم اينجوري نيستند اين يكي تنها اولين موردي هست كه من بهش برخورد كردم و الان هم يك هارد ديگه گذاشتم اما نتيجه نداشت مي شه يه راهنمايي دقيق و راه اون رو بگيد ممنون مي شم
خنده نزديكترين ارتباط بين دو شخص است![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)