درود به اعضای بزرگوار انجمن ،
سوالی در رابطه با انتخاب بهترین نرم افزار ویرایش فیلم ، بصورتی که بهترین کیفیت خروجی رو تحویل بده ، دارم و ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.
من فقط با نرم افزار Ulead Video Studio 11 کار کردم و با بقیه برنامه ها هیچ آشنایی ندارم.
بنده قصد انجام ویرایش حرفه ای فیلم و افکت گذاری و غیره ندارم. حداکثر کاری که انجام می دم مثلا سانسور 50 ثانیه از یک فیلم سینمایی و تبدیل فرمت اون برای رایت روی DVD ( جهت پخش در پلیر های خانگی ) هست.
اما Ulead چنگی به دل نمی زنه و فرمت های MKV و VOB رو پشتیبانی نمی کنه. به همین دلیل مجبورم باز فیلم ویرایش شده رو با یک برنامه دیگه به فرمت DVD تبدیل کنم که همونطور که اطلاع دارید در این تبدیل ها کیفیت قدری افت پیدا می کنه.
نرم افزاری می خوام که بعد از انجام عمل سانسور ، در هنگام خروجی گرفتن ، بالاترین کیفیت ممکن و کمترین حجم ممکن رو ارائه بده.
1 _ آیا اصولا برنامه ای حرفه ای داریم که مثلا یک فیلم با فرمت MKV رو وارد کنم ، سپس قسمتی رو حذف کنم ، بعد با بهترین کیفیت صدا و تصویر ، با فرمت VOB ذخیره کنم ؟؟؟؟
2 _ با توجه به مشخصات سیستم بنده که در زیر هست ، به نظر شما بهترین نرم افزار برای همون کاری که در بالا ذکر شد ، کدام هست ؟؟
مشخصات سیستم :
CPU Intel ( دو هسته ای )
Ram 1 Gig
کارت گرافیک Geforce
کدام نرم افزار را دانلود کنم ؟ :
Avid Liquid
Adobe Premiere CS4
Edius
CyberLink PowerDirector
ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.