تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: درایور بولوتوس

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض درایور بولوتوس

دوستان این بولوتس های خیلی کوچولو هست که انتهاش هم نیم دایره هست قیمتش هم حدود 3 الی 4 تومنه درایورش رو از کجا پیدا کنم؟ سون درست نمیشناسه روی خودش هم ادرس سایتی چیزی ننوشته اگه کسی گرفت کدوم نوع بولوتوس رو میگم ادرس سایتش رو بده هیچ مشخصه یا مدل خاصی هم روی بستش نبود

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان این بولوتس های خیلی کوچولو هست که انتهاش هم نیم دایره هست قیمتش هم حدود 3 الی 4 تومنه درایورش رو از کجا پیدا کنم؟ سون درست نمیشناسه روی خودش هم ادرس سایتی چیزی ننوشته اگه کسی گرفت کدوم نوع بولوتوس رو میگم ادرس سایتش رو بده هیچ مشخصه یا مدل خاصی هم روی بستش نبود
    سلام. کلأ ویندوز ها ، به خصوص 7 و ویستا ، بلوتوث رو خیلی راحت می شناسن و نیازی به درایو ندارن!! کلأ شما بهتر بود که محصولی می خریدین که دارای مشخصات باشه تا چنین مشکلی براتون پیش نیاد!!

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

شناخته شده و اما دو تا سه تا گزینه ناشناخته توی دیوایس مننجرم اومده که اولش کلمه بلوتوس هست فعد از اولین بار هم که زدم نصب که شد شناخت اما پیغان اینستال نات ساگسزفولی داد
    مشخصات داره توی ترق هم بوده همه بازار ایرانیان بولوتس همینو میفروختن منم قیمتش مناسب بود خریدم مشکلش اینه که سایت سازندش رو جعبه نیست
    یه سوال دیگه ایا میشه از طریق همین بلوتوس هد ست رو به کامپیوتر وصل کرد و صدا ازش طریق اون گوش داده بشه؟من هر کاری کردم نتونستم هد ست رو شناخت اما چطوری به عنوان بلدنگو بهش معرفی کنم؟

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

دوست عزیز bluesoleil رو نصب کن تمام مشکلاتت حل میشه و از امکانات بلوتوست تمامو کمال میتونید استفاده کنید

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

شانس ما رو ببین رفتیم دانلود کنیم دیدم 105 مگابایت حجمش هست و با دیال اپ نمیشه رفت دورش باید بعدا برم کافی نت
    میگم برنامه کم حجمتر سراغ نداری که بشه با دیال اپ دانلود کرد؟

ویرایش
    اینم عکس بلوتوس
    Last edited by mrmmnb; 05-02-2010 at 23:12.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •