تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: تصویر lcd

اگه نباشه جاش خالی می مونه ar.tmu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض تصویر lcd

سلام من شنيدم که lcd ها تصوير رو يا می کشند تا کل صفحه رو بپوشونه يا اينکه بالا و پايينشو حذف می کنن.آيا اين واقعيت داره و برای ديدن شبکه های داخلی مشکلی ايجاد می کنه؟

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

درسته. دوست عزیز تلویزیون های LCD بر اساس استاندارد 16:9 ساخته میشن و تلویزیون های قدیمی بر اساس استاندارد 4:3 ساخته میشدن وقتی شما 2 تلویزیون 32 اینچ رو کنار هم ببینی که یکی 16:9 و اون یکی 4:3 باشه متوجه میشی که نسبت طول به عرض صفحه در این دو متفاوت هست و تلویزون 16:9 کشیده تر هست و دارای طول بیشتر و عرض کمتری نسبت به تلویزیون 4:3 هست .
    در حال حاضر تصاویر اکثر کانال های ماهواره و صداوسیما بر اساس استاندارد 4:3 پخش میشه و تلویزیون های با استاندارد 16:9 این تصاویر رو به 16:9 تغییر میدن(برای پوشوندن کل صفحه) و باعث میشن که تصویر تناسب طولی و عرضی خودش رو از دست بده و کشیده به نظر بیاد البته شما میتونی با تنظیمات تلویزیون تصویر رو با همون حالت اصلی و طبیعی خودش یعنی 4:3 ببینی ولی این عمل باعث میشه که قسمتی از صفحه تلویزیون در حاشیه های صفحه خالی بمونه که به صورت دو نوار مشکی عمودی در 2 طرف تصویر مشخص میشه که تو ذوق میزنه.
    البته بر عکس تصاویر ماهواره و صداو سیما اکثر DVD ها و کنسول های بازی بر اساس استاندارد 16:9 عرضه میشن که برای این نوع تلویزیون ها کاملا مناسب هستن و در آینده نزدیک کانال های ماهواره ای هم به سمت تهیه و عرضه تصاویر با استاندارد 16:9 پیش میرن (البته فکر میکنم تو ایران تا 50 سال دیگه باید با همین استاندارد سر کنیم اینو گفتم که زیاد امیدوار نشید).
    در ضمن این قضیه به LCD بودن مربوط نمیشه بلکه هر نوع تلویزیونی(LCD . PLASMA . PROJECTION . و حتی CRT ها)اگر از استاندارد 16:9 استفاده کنن و بخوان تصویر 4:3 رو نشون بدن همین حالت کشیدگی تصویر که شما میگی پیش میاد.
    البته بعد از مدتی به این حالت عادت میکنی.

3. 2 کاربر از hummer_1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ar.tmu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

خب من می خوام الان samsung b690 بخرم س می تونم تنظیماتشو تغيير بدم که تصويرو به صورت 4:3 نشون بده؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

بله میشه منتها 1 مشکل وجود داره:
    اگه تصویر رو حالت 4:3 بذاری دو طرف صفحه خالی میمونه و همون طور که گفتم 2 نوار مشکی عمودی در 2 طرف تصویر ایجاد میشه . اگر بیش از 2 ساعت رو این حالت بمونه اون پیکسل هایی که کار نمیکنن ( پیکسل های ناحیه دو نوار مشکی) بعد از مدتی دچار سوختگی میشن و خاصیت فیلتر کردنشون رو از دست میدن و اون وقت موقع نگاه کردن تصاویر 16:9 سایه اون دو نوار مشکی رو صفحه میمونه و کاملا مشخصه.
    مگه اینکه هر نیم ساعت یک بار برای چند دقیقه تصویر رو به 16:9 تغییر بدی و دوباره به 4:3 برگردونی البته این کار یه کمی اعصاب خورد کنه شما اگه از همون اول از حالت 16:9 استفاده کنی بعد از چند روز بهش عادت میکنی.
    خاصیت LCD ها اینطوریه که نباید یه تصویر مدت زیادی رو صفحه باقی بمونه و اگه باقی بمونه جای تصویر به صورت یه سایه کمرنگ رو صفحه باقی میمونه.
    plasma ها در این زمینه کمی بهترن.

6. این کاربر از hummer_1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه smaiel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    ال سی دی سامسونگ مدل S یکی از دوستان بسیار نزدیک که 46 اینچه اخیرا مرضی گرفته اونم اینکه موقع صبح که بخوای روشن کنی یه ده دقیقه ای طول می کشه تا تصویر و صدا بیاد
    این تلویزیون قبلا اینطور نبود تازه گی ها اینجوری شده
    دوستان کمکی می تونند به من بکنند
    یه دنیا ممنون می شم
    البته اگر جای سوالم اینجا نبود واقعا معذرت می خوام

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    ال سی دی سامسونگ مدل S یکی از دوستان بسیار نزدیک که 46 اینچه اخیرا مرضی گرفته اونم اینکه موقع صبح که بخوای روشن کنی یه ده دقیقه ای طول می کشه تا تصویر و صدا بیاد
    این تلویزیون قبلا اینطور نبود تازه گی ها اینجوری شده
    دوستان کمکی می تونند به من بکنند
    یه دنیا ممنون می شم
    البته اگر جای سوالم اینجا نبود واقعا معذرت می خوام

خوب دلیلش هرچی که باشه این یه حالت کاملا غیر طبیعیه
    اگه زنگ بزنی نمایندگی بهتره چون فکر نمکینم این مشکلی باشه که شما خودت راه حلشو از اینترنت پیدا کنی و با تنظیمات از طریق ریموت بتونی حلش کنی(شاید مشکل سخت افزاری باشه).

9. این کاربر از hummer_1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه smaiel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اگه زنگ بزنی نمایندگی بهتره چون فکر نمکینم این مشکلی باشه که شما خودت راه حلشو از اینترنت پیدا کنی و با تنظیمات از طریق ریموت بتونی حلش کنی(شاید مشکل سخت افزاری باشه).
    قطعا اینطوریه دوست عزیز
    منتهی می خواستم خودم قبلا علتش را دونسته باشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •