اولاً به عکسا زیاد اعتماد نکن...
من خودم طرفدار پروپاقرص محصولات Creative ـم ولی توی هایپراستار Zen Mozaic روی قفسه بود تستش کردم یکمی خوشم نیومد...
خود من Zen 4GB دارم که یکی از پرفروش ترین پخش کننده های همراه جهانه...
Creative و Cowon هر دو خوبن و برعکس محصولات اپل، الکی گرون نیستن (امکانتشونم بیشتره)... ولی به شخصه، من شرکتی مثل کریتیو که یکی از رهبران قدرتمند صنایع صوتی درجهان هستش رو به Cowon که آخرش نمیفهمی واقعاً کجاییه ترجیح میدم...!!! در مورد کیفیت Creative شک نداشته باش...
من بهت Zen X-Fi 2 رو بهت پیشنهاد میکنم که واقعاً محصول خوبیه... اگرم خریدی، بعدش بیا Firmware جدیدش رو از support.creative.com دانلود کن و آپدیتش کن خیلی بهترم میشه...
Zen MX رو نخر و اگه ازش خوشت میاد Zen اصلی بهتره... Zen X-Fi که شبیه Zen هستش هم دکمه هاش یکمی مزخرفه...
در ضمن دقت داشته باش Creative در ایران نماینده فعال داره و
باید با گارانتی معتبر بخرید... گارانتی اصلی Creative که ساپورت بسیار عالی ای هم داره شرکت
شاب هستش... همچنین شرکت رایان بدر الکتریک هم هست ولی اصلی شابه... حتماً کارت گارانتی روی جعبه چسبیده شده باشه و اسمشم شاب باشه... میتونید باهاشون تماس بگیرید و نماینده فروشش توی شهرتون رو پیدا کنید و برید از مغازه بخرید... در ایران خرید چنین چیزایی از اینترنت زیاد خوشایند نیست...!
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد: