سلام
من چون روش های مختلف رو ازمایش کردم ولی تا الان مشکلات همیجور پیش میاد یک نظر از شما در این رابطه می خوام.
من هفته پیش به خاطر حمله یک تروجان که به شدت کامپیوتر رو صدمه زد ( امدنش از طریق یک کرک بود که باعث شد تو فایروالم کلی پورت های عجیب قریب باز بشه با نام های مثل router و یا فایروالم رو خاموش می کرد و کلی پروسه باز کرده بود که حتی تو حالت سیف مود هم باز خودش رو بزور باز می کرد و انتی ویروس avg ام رو به طور کامل غیر فعال کرد ....
مجبور شدم کل درایو c رو فرمت کنم و ویندوز رو به sp3 اپدیت کردم ولی بعد از نصب نرم افزار هام به مشکل عجیبی خوردم که نگرانم کرده .
بدین صورت که درایوهام dvd های خامم رو نمیشناسه و ارور عدم دسترسی میده و نوشته درایو به cd player تغییر کرده در حالی که توش دی وی دی تک لایه و دو لایه بود
اول فکر کردم مشکل از دی وی دی است ولی بعد که به مارک های قدیمی ام هم کار می کردم این مشکلات پیش امد مشکوک شدم که هنوز اثراتی از تروجان مانده باشد بخاطر همین دوباره ویندوز رو نصب کردم که البته به علت نامعلومی ویندوز وسط نصب دیگر سی دی که داشت می خوند رو نمی شناخت و یک ساعت تمام سی دی رو می زدم تو و می اوردم بیرون تا بشناسه.....
بخاطر این اتفاقات بیشتر نگران شدم....
ایندفعه دیسک های قدیمی ام رو می شناسه ولی با همان نام cd player نام درایو باز ظاهر میشه....
ایا مشکلی هنوز توی این سیستمم هست؟
یک مورد دیگر اینکه من دور قبل از نصب مجدد ویندوز که گریه ام رو دراورد قبل از اینکه متوجه مشکل بشم با pc ام لن کرده بودم که فایلهام منتقل شه که الان سیستمم هم به این مشکل مبتلا شده.......
این اتفاق هم اولین بار برای دیسک های sigma افتاده که اولش چند تا ازش رایت کردم ولی بعدش دچار این مشکلات هم شد....
در محدوده ویروس ها موردی هست که بتونه این مشکلات رو ایجاد کنه؟؟؟؟
قبلا من avg 9 free رو استفاده می کردم ولی الان به comodo کوچ کردم شاید اگر avg این مشلات رو ایجاد کرده بود مشخص شه البته هنوز نتونستم اپدیتش کنم....( امیدوارم اینها هم مارو تحریم نکرده باشن مثل adobe )