سلام
میخواستم بدونم میشه روی درگاه PCI مادربرد GIGABYTE مدل GA8IR2003 کارت USB 2.0 یا USB 3.0 نصب کرد یا نه؟
اگه میشه نصب کرد خواهشا اسم-مدل و قیمت چندتا کارت خوب رو برام بنویسید.
خیلی ممنون![]()
سلام
میخواستم بدونم میشه روی درگاه PCI مادربرد GIGABYTE مدل GA8IR2003 کارت USB 2.0 یا USB 3.0 نصب کرد یا نه؟
اگه میشه نصب کرد خواهشا اسم-مدل و قیمت چندتا کارت خوب رو برام بنویسید.
خیلی ممنون![]()
آقا یکی کمک کنه از دست سرعت پایین USB 1.1 خسته شدم خیلی رو اعصابه یه فیلم 2 گیگ که میخوام بریزم رو فلش کلی طول میکشه. آدم کلافه میشه.
من usb 2 دارم میشه با pci درگاه usb 3 داشته باشم؟؟؟
دارایی های برخی آرزویست برای برخی دیگر:
من دنبال USB 2.0 میدوام شما میخوای بپری رو USB 3.0 مگه از 2.0 ناراضی هستی؟![]()
همیشه پیشرفت خوبه...........
سرعت usb 3 بیشتر!!!!
یه تبدیل pci usb2 بگیرید تو بازار زیاده فکر نکنم فرقی با هم بکنند
منم دنبال همین مبدلی که گفتید هستم. منتها سوالم این بو که چنین کارتهایی اصلا به درگاه PCI مین بردم که در بالا مدلشو گفتم میخوره یا نه؟ درگاه PCI مین برد من Compliant 2.2 هست(ورژن PCI من میتونه از PCI های جدید پشتیبانی کنه؟)
اگر میخوره اسم مدل و قیمت چند کارت خوب رو برام بنویسید. راستی اگه به مین بردlم بخوره میتونه سرعت واقعی USB 2.0 یا 3.0 رو بهم بده؟
Last edited by hummer_1990; 06-02-2010 at 00:18.
تا جایی که من میدونم میخوره
من خودم تا به حال شاید 50 قطعه رو درگاه pci تست کردم تا به حال نشده کارتی بگیرم که با سیستمم سازگاری نداشته باشه یعنی من فکر میکنم محدودیتی وجود نداره و همه کارتهای pci به همه ی درگاه های pci می خورند و محدودیتی وجود نداره البطه این نظر منه .(چون تا به حال مشکل نداشتم.)
دوست عزيز برو بخر ميخوره مطمئن باش قيمتي هم نداره ارزونه....فكر نمي كنم بيشتر از 10 تومن باشه چون نمي ارزه
اين مادربردته...برو بخر خيالتم راحت باشه...مي خوره بهش.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)