سلام. من یه لپتاپ TOSHIBA U 305 SATELLITE دارم و ویندوز فعلی اون ویستا هست. میخواستم بدونم اگه بخوام ویندوز 7 روی اون نصب کنم ( خودم نصب کنم ) مشکلی براش پیش نمیاد. ممنون
سلام. من یه لپتاپ TOSHIBA U 305 SATELLITE دارم و ویندوز فعلی اون ویستا هست. میخواستم بدونم اگه بخوام ویندوز 7 روی اون نصب کنم ( خودم نصب کنم ) مشکلی براش پیش نمیاد. ممنون
نه هیچ مشکلی نداره، فقط باید درایور ها را از سایت سازنده دانلود کنید
من زیاد وارد نیستم شما میتونی کمک کنی درایو ها رو دانلود کنم . نمیدونم از کجا و چجوری باید دان کنم.
با سلام به شما دوست عزیز ،
بهترین راه دانلود از سایت خود توشیباست !
مدل رو انتخاب کن ، بعد دانلود کن!
توشیبا :
___________________________________کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر ،
M24
Last edited by Microsoft24; 03-02-2010 at 19:47.
من تو سایتش رفتم و مدل رو انتخاب کردم و ویندوز رو هم انتخاب کردم فقط نمیدونم ایا باید همه درایو ها که حدود 4 صفحه هست رو دان کنم یا درایو های خاصی رو.
ببین یک مدل ممکنه با کانفیگ های مختلفی عرضه شده باشه !
شما نگاه کن ، و فقط درایور هایی که مربوط به سخت افزار لپ تاب شماست رو دانلود کن!
موقع بوت ، F12 یا F2 و یا F6 رو بزن!
برای ورود به بایوس اینجا رو ببین:
اگه درایورهای ویستا رو نداری نیازی به دانلود برای ۷ نداریکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این روش متچ کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)