سلام
کسی نسخه ی pdf کتاب how to program c++ رو نداره؟امروز کلی دنباش گشتم ولی همه کتاب الکترونیکی بودن اگه میشناسین به من هم بگین خیلی ممنون
سلام
کسی نسخه ی pdf کتاب how to program c++ رو نداره؟امروز کلی دنباش گشتم ولی همه کتاب الکترونیکی بودن اگه میشناسین به من هم بگین خیلی ممنون
سلام
کدوم ناشر ؟ کدوم مولف ؟
ببخشید مگه PDF الکترونیکی به حساب نمیاد ؟کسی نسخه ی pdf کتاب how to program c++ رو نداره؟امروز کلی د [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نباش گشتم ولی همه کتاب الکترونیکی بودن اگه میشناسین به من هم بگین خیلی ممنون
کتاب دیتل & دیتلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم فقط با فرمت chm اون هم ویرایش پنجم کتاب موجود باشه...
بله ولی وقتی به شکل pdf هست راحت میشه ازش پرینت گرفت و لی تو حالت ebook این کار کمی سخته من ebook این کتاب رو دارم ولی دنبال نسخه ی pdf هستم که پیدا نمیشه میخواستم ببینم اصلا نسخه pdf این کتاب رو کسی دیده یا نه؟!
Last edited by lidaline; 02-02-2010 at 23:16.
شما احتمالا منظورتون CHM هست . ولی اگر هم PDF اش پیدا نشد که مشکل بزرگی نیست . میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بله ولی وقتی به شکل pdf هست راحت میشه ازش پرینت گرفت و لی تو حالت ebook این کار کمی سخته من ebook این کتاب رو دارم ولی دنبال نسخه ی pdf هستم که پیدا نمیشه میخواستم ببینم اصلا نسخه pdf این کتاب رو کسی دیده یا نه؟!
بله دقیقا منظورم همین بود ولی چون این فرمت با اسم ebook شناخته شده هست من هم بهش اشاره نکردم ولی بازم به خاطر کوتاهیم معذرت می خوام باید مطلب وروشن میکردم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)