سلام.............من میخوام شروع به بازی سازی کنم..............اول میخوام انیمیشن یاد بگیرم.............و بعد c .....ولی موندم که کدوم نرم افزار رو انتخاب کنم
3d max یا maya ?
سلام.............من میخوام شروع به بازی سازی کنم..............اول میخوام انیمیشن یاد بگیرم.............و بعد c .....ولی موندم که کدوم نرم افزار رو انتخاب کنم
3d max یا maya ?
1.هر کدوم که خودت رحت تری
2.من میگم مکس
3.هر کدوم که خودت رحت تری
4.قدرت جفتش یکیه
مایا حرفه ای تر از تری دی مکس هست اگه انیمیشن هم میخوای کار کنی من بهت مایا رو پیشنهاد میکنم
مرسی..........
پیشنهاد دیگه ای نبود؟
مهم نیست
این خودتی که کار میکنی نه نرم افزار
الان همه ی نرم افزارهای 3d توی اینمایههاقدرتساخت کاراکتر کامل و عالی رو دارند
هر دوتاشو یاد بگیر،اول تری دی مکس بعد مایا
حمید راست میگه ، مثلا برای بازی نیاز به render to texture داری ، مکس اینو داره مایا نداشته
اما یه موتور رندر برای مایا این کارو به خوبی انجام میده
مهم اینه که خودت حرفه ای کار کنی وگرنه هر دوتا یه سطحند
![]()
واقعا ممنونم از همه ی شما دوستان که به من کنم کردید..............پس من اول 3d یاد میگیرم و بعد maya
من توصیه میکنم با هر دوشون کار کنی
نهایتا ببین با محیط کدومشون بیشتر حال میکنی
همونو برو و حرفه ای شو
نیازی نیست جفتشون رو یاد بگیری
Last edited by hrgh2; 02-02-2010 at 22:01.
دوست من شما نمیتونی با هر دو تا نرم افزار کار کنی باید از اول استارت یکیرو بزنی
در ضمن شما تو این نرم افزارها فقط میتونی مدلهای بازی رو بسازی و نه خوده بازی رو بقیه کارها تا اونجا که من میدونم با موتور ساخت بازی ساخته میشه
راستش من خودم maya کار میکنم ولی اکثر بازی ها با مکس ساخته میشن علتشو نمیدونم ولی فکر کنم به علت خروجی ارزونترش نسبت به مایا و سادگی کار کردن با اون هست در ضمن مدل سازی برای بازی باید به صورت یک تکه و low poly باشه که فکر کنم ابزارهای مکس برای ساخت polygon بیشتر از مایا باشه در مورده مایا هم بیشترین اطلاعاتی که میتونم بهت بدم hardware render هست که برای ساخت بازی ها هست که واقعا قویه و از کارت گرافیک برای رندر استفاده میکنه در کل من فکر میکنم مکس برای ساخت بازی بهتر باشه به چند علت یکی اینکه شما فقط میخواید مدل سازی کنید و مکس نسبت با مایا محیط ساده تری داره در ضمن ابزارهای خوبی برای مدل سازی polygon داره و اموزشهای خوبی هم تو این زمینه داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)