تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: نظر شما چیست ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض نظر شما چیست ؟

با سلام خدمت دوستان گرامی بنده با بودجه 700 هزارتومان قصد خرید یک سیستم جهت اموری مانند اتصال اینترنت ، دیدن فیلم و گوش دادن به موسیقی ، تدوین و تبدیل فیلم های شخصی دوربین فیلمبرداری به دی وی دی و ... .و تقریبا می توانم بگویم اهل بازی با کامپیوتر و کارهای گرافیکی نیستم . در ابتدا می خواستم یک سیستم دسکتاب بگیرم که صرف نظر کردم و قصد خرید یک لپ تاپ را دارم . به نظر شما بااین بودجه و در ضمن در نظر داشتن اینکه لپ تاپ انتخابی می خواهم عمری باشد و حداقل 4 الی 5 سال بدون هیچ مشکلی ( 3 ساعت کار در روز ) کار کند از لحاظ خدمات پس از فروش مشکلی نداشته باشد ( مانند Dell ) حتی الامکان خروجی firewire و مودم دیال آپ نیز داشته باشد . صدای اسپیکر آن نیز مناسب باشد . گزینه که خودم در نظر دارم عبارتند از : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ارسال لینک های فروش فارسی در پست ها ممنوع هست دوست عزیز
    شما فقط مدل رو ذکر کنید

بسته شد
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •