سلام
لطفا در مورد انتخاب ماشین کار کرده تا 28 میلیون من رو راهنمایی کنید . اتومات بودن مهمه .
مزدا 3 و ماکسیما رو خودم در نظر دارم . آیا انتخاب های دیگه ای هم هست ؟
ممنون
سلام
لطفا در مورد انتخاب ماشین کار کرده تا 28 میلیون من رو راهنمایی کنید . اتومات بودن مهمه .
مزدا 3 و ماکسیما رو خودم در نظر دارم . آیا انتخاب های دیگه ای هم هست ؟
ممنون
Last edited by nirvana666; 01-02-2010 at 21:17.
دوست عزيز ميشه انتظاراتتونو از ماشين بگين ؟؟؟
مثلا ميخواين ماشيني با قابليت هاي اسپورتي داشته باشين يا يه ماشين خانوادگي با ايمني بالا ؟؟؟
ماشین خانوادگی با ایمنی بالا
اگه خانوادگی و با 5 ستاره ایمنی میخوای فقط مگان 2000. دنبال مدل 2008 با امکانات خاص بگرد.
موفق باشی
اگر می خواهید در مقابل رقم پرداختی امکانات بالا دریافت کنید ماکسیما را انتخاب کنید. ولی باید با مصرف بالای ان کنار بیایید.
ماشاالله این پیشنهاد ماکسیما شما به همه تمومی نداره! من رو که عاشق ماکسیما بودم زده کردید انقدر پیشنهاد دادید!اگر می خواهید در مقابل رقم پرداختی امکانات بالا دریافت کنید ماکسیما را انتخاب کنید. ولی باید با مصرف بالای ان کنار بیایید.
مگان 2000 با این قیمت گیر نمیاد مگر اینکه ماشین مدل 2006 باشه که مشکلاتش معروفه!مگان2000 .
--------------------
مزدا 3 هم که با کم شدن تولید و خارج شدن تدریجی از خط تولید قیمتش رفته بالا و نمیتونید نمونه کارکرده تمیزش رو با 28 گیر بیارید! ماکسیما رو هم اگه اتومات باشه و واقعا تمیز باشه زیر 30 تومن محاله پیدا کنید(تجربه شخصی!) پیشنهاد من به شما سراتو 2007-2008 هستش! ماشین خانوادگی و شیکی هستش! امکاناتش هم در سطح مزداس! موتور کم مصرف و پر قدرتی هم داره! با 28 تومن میتونید نمونه تمیزش رو گیر بیارید!
همه چیز رو پوریا جان کامل گفتن دیگه حرفی واسه گفتن نموند
منم با کیا سراتو موافقم شاید بهترین گزینه باشه
بعد اون با هیوندای اوانته که میشه با 28 تومن صفر ان را خرید
البته چندین بار پوریا جواب شما رو داده اما قرار نیست همیشه به چیز باور 100% داشته باشیم درسته که ماکسیما ماشینه خوبیه اما عیب های زیادی هم داره که نمیشه واسه هرکسی توصیه کرد ... در مشاوره دادن عجله نکنید و با تعصب قضاوت نکنید.خواهید در مقابل رقم پرداختی امکانات بالا دریافت کنید ماکسیما را انتخاب کنید. ولی باید با مصرف بالای ان کنار بیایید.
سلام
مگان 2000 مدل 2008 با 28 میلیون به راحتی گیر میاد.
راستی واسم یه سوال پیش اومده مشکل مگان 2000 مدل 2006 چیه؟! یه مشکل کمپرسور کولر داشت که با فراخوان حل شد.
بله گیر میاد ولی با 4 تا ایربگ کمتر+ حذف یه سری تزئینات+ حذف موارد مهمی مثل داشبورد Cool Box و...!سلام
مگان 2000 مدل 2008 با 28 میلیون به راحتی گیر میاد.
فراخوان دادن ولی آیا تونستن مشکلش رو حل کنن؟ مسلمه! خیر!اشکالات مسخره بعد از یه تصادف سبک رو چی؟ یا باز شدن ایربگ با زدن یه ترمز شدید حل شد یا نه؟ باز هم جوابش مسلمه! خیر!راستی واسم یه سوال پیش اومده مشکل مگان 2000 مدل 2006 چیه؟! یه مشکل کمپرسور کولر داشت که با فراخوان حل شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)