سلام بر براداران و خواهران گل و گلاب
والا نمیدونم از این قبیل تاپیک های شخصی تو این انجمن های موبایل از طرف ادمین های محترم و محترمه اجازه داده میشه یا خیر
ولی گفتم حالا که دارم از این دوستمون اطلاعات میگیرم یه تاپیک هم ایجاد بشه برای نیاکانمون!!! اگر کسی مثله من از پشته کوه اومده بود منور و روشن گردد!×! انشا..
من حدودا یه 6 سالی میشه که گوشی n-gage داشتم فقط و فقط
ازشم خیلی راضی بود
حالا نمیدونم برنامه های قدیمیم که برای ورژن یک هست برای ورژن 5 هم هستن یا نه
- من برای اون گوشی با Smart movie فایل ها رو تبدیل به avi میکردم رو گوشی باکیفیت صدا و تصویر خوب جواب میداد. البته اینطور که دیدم این گوشیه هم با مدیاپلیر فرمت mpeg4 رو هم ساپورت میکنه
- دیگه فایل منیجر seleQ داشتم خیلی راحت بودم باهاش برای این 5800 هم هست؟
- مورد بعدی یه ماشین حساب مهندسی و کامل میخوام که روی گوشی قبلیم nice calculator رو داشتم جالب بود و مناسب! برای 5800 چی رو پیشنهاد میکنید
- فایل های pdf رو خیلی مهمه که لود کنه! adobe acrobat درست حسابی رو این 8500 هست؟
- یه نرم افزار آفیس هم برای این گوشی پیدا میشه که کامل باشه و مشکل نداشته باشه؟
6. بیشتر همیناس ولی توی سایته ir-tci هم بازی های n-gage 2 رو دیدم اینطورکه پیداست یه آموزش نصب هم داره ولی متاسفانه لود نمیشه صفحش
اونا رو چه کنم
7. راستی این که تاچ هست با این جینگولک سره بندش و یا قلمش باید همیشه کار کنم یا اینکه با انگشت اینا هم مشکلی پیش نمیاد
8. یه موضوعه دیگه هم اینه که این موضوعه هک چیه؟ که میگن باید هک کنی تا برنامه ها راحت نصب شن؟
9. بعد این موضوع که بعد از یه مدت میگن ال سی دیش رنگ قاطی میکنه و این چیزا چیه؟ بابا 300 تومن ندادیم که یه سال هم کار نکنه ها
.10برنامه های به درد بخور و ... هم سراغ داشتید خیلی خوشحال میشویم جمیعا بگید
همینا فعلا! بی زحمت کامل جواب بدید این دوزاریه بیافته
شماره گزاشتم برای موضوعات تا راحت تر بتونید جواب بدید! ذکر شماره کافیست!
با پیسی سوییت اینا هم کار نکردم تا به حال! اگر پندی اندرزی توشه ی راهی! بغچه ای!!! چیزی داشتید بگید خوشحال تر میشویم همی و بسی
ممنون برای وقتی که میزارید
داریــــــــوش
---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:23 PM ----------
این سوالات رو هم از دوستمون تو پروفایلشون پرسیدم گفتم بزارم اینجا خالی از لف نیست:
سلام برادر
خسته نباشی
آقا من تازه یه 5800 گرفتم
برنامه مرنامه و ... دارم تازه براش دانلود میکنم
گفتم شما که تجربت بیشتره یه مقدار منو منور گردانی! و برنامه های مفید و لازم و به درد بخور رو بهم بگی
البته اگه وقت داشتی
ممنون...
داریـــــــــــــوشسلام.براي چراغ قوه ميتوني از برنامه stroble استفاده کني
براي چت از fringe slick shmassenjer
براي خواندن کتابهاي پرنيان از virtualkeyboard
براي قفل فايل ها
از media safe وadvanced phone lock
براي جي پي اس از smartcom 1.56
براي مرورگر اينترنتي از opera mini
براي فايل هاي پي دي اف از acrobat reader
اگه بگی که چه جور برنامه ای مد نظرت است بهتر میتونم کمک کنم