سلام
حتما متوجه شدید که سایت speedtest ورود کاربران ایران رو به سایتش تحریم کرده
واقعا جای تاسف داره
فکر کنم از بس کاربرای شاتل رفتن هی فرت و فرت تست گرفتن این سایت هم بهش بر خورد و قهر کرد![]()
سلام
حتما متوجه شدید که سایت speedtest ورود کاربران ایران رو به سایتش تحریم کرده
واقعا جای تاسف داره
فکر کنم از بس کاربرای شاتل رفتن هی فرت و فرت تست گرفتن این سایت هم بهش بر خورد و قهر کرد![]()
تحریم؟
نه برادر, فکر نکنم. ایران ما رو تحریم کرده. یعنی ایران اون سایت رو تحریم کرده. ای بابا, یعنی ایران نمیذاره ما واردش بشیم!
دوست عزیز من با ای پی غیر ایران هم رفتم مشکل لود نشدن از سایت نه از ای پی
تحریم؟
نه برادر, فکر نکنم. ایران ما رو تحریم کرده. یعنی ایران اون سایت رو تحریم کرده. ای بابا, یعنی ایران نمیذاره ما واردش بشیم!
این سایت فعلا بد نیست و مربوط به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هستش.البته از این دست سایتها زیاد هستند که خودتون وارد تر از بنده هستید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by persian33; 30-01-2010 at 20:07.
دوستان مطلع باشن که برای استفاده از سایت speed test باید استفاده از هرگونه و.ی.پ.ی.ا.ن و پ.ر.و.ک.س.ی و ...خودداری کنید.
استفاده از این جور چیزا برای تست نتیجه غیر واقعی میده
هرچند قبلا هم که این سایت باز بود یه نتیجه ای همین جوری میداد دلمون خوش بود ولی استفاده از موارد بالا شما رو به یه سرور دیگه وصل میکنه که ممکنه چند هزار کیلومتر با شما فاصله داشته باشه و نتیجه هم که مشخصه...
کدوم شهری شما که باز میکنه؟
نه خیر همتون در اشتباه هستین مشکل لود شدن فایلهای فلش طبق معمول البته همجا این مشکل نیست ولی خیلی جاها فایلها و صفحات فلش و فیلمهای فلش بازی نمیشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)