تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: چرا کلاینتی رو که به دامین جوین کردم IP اش از رنچی نیست که من در DHCP تعین کردم

داره خودمونی میشه kazem121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Active directory

14 چرا کلاینتی رو که به دامین جوین کردم IP اش از رنچی نیست که من در DHCP تعین کردم

سلام دوستان من دارم تازه با شبکه های مبتنی بر ویندوز ۲۰۰۳ اشنا می شم. من یه DC ست کردم و یه ویندوز ایکس پی رو هم در این دامین جوین کردم.
    ولی نمیدانم جرا IP ین کلاینت از یه رنچ متفاوت هست.در ضمن من می تونم با یوزرهایی که جزئ DOMAIN USERS هستند به این کلاینت لاګین کنم.
    رنج ای پی که من در DHCP تعین کردم این هست 192.168.10.10 - 192.168.10.254 ولی IP کلاینت من این هست 192.168.46.138 .

در ضمن من DC وDHCP و DNS ، همه رو روی یه راه اندازی کردم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    CD ROM

پيش فرض

شما مطمئنی که DHCP راه اندازی کردی ؟
    ببین از طرف کلاینت IP سرور رو میتونی Ping کنی یا نه ؟

ip سرورت چیه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Active directory

پيش فرض

دوست عزیز:
    از طریق کلاینت ip سرور رو پینگ کردم. حق با شما بود الان سرور رو نمی بینه.
    یه بار دیگه میخوام که با جزئیات بگم چی کار کردم تا بتونید بهم بگید کجای کارم اشتباه هست.

1- روی سرور 2003 خودم DC رو راه اندازی کردم.همراه با اون خب DNS هم نصب میشه.
    2- روی همان سرور از طریق فرم ویزارد سرور رول. سرویس DHCP رو هم با تنهای یک SCOPE راه اندازی کردم. رینچ IP اسکپ من این طوری هست:
    192.168.10.10

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Active directory

پيش فرض

دوست عزیز:
    یه بار دیگه میخوام که با جزئیات بگم چی کار کردم تا بتونید بهم بگید کجای کارم اشتباه هست.

2- روی همان سرور از طریق فرم ویزارد سرور رول. سرویس DHCP رو هم با تنهای یک SCOPE راه اندازی کردم. رینچ IP اسکپ من این طوری هست:
    192.168.10.10 => 192.168.10.254
    از این رینج اپی

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Active directory

14 شرح کامل

دوست عزیز:

192.168.10.10 => 192.168.10.254
    از این رینج اپی

جهار تای اولی رو که در بالا نشان دادم رو استثناء کردم . یعنی کلاینت هام رو میخوام که از ای پی 15 به بعد رو بگیرن.
    ( الان توی سرورم بعد از اینکه روی ایکن DHCP در منوی ADMINISTRATIVE TOOLS کلیک میکنم این اسکپ رو میبینم و با راست کلیک کردن روی نام اسکپ و انتخاب گزینه Display Statistic بهم میگه که وضعیت این اسکپ چی هست و میگه که از این مجموعه فقط یکی استفاده شده است.
    ای پی سرورم رو به صورت استاتیک تنظیم کردم و این هست:

192.168.10.10
    3- در این مرحله می خوام که برم و یه کلاینت رو به دامینم اضافه کنم. داخل کلاینت در قسمت تنظمیات کانکشن شبکه آدرس Dns رو به ای پی سرورم تغیر دادم. به کلاینتم یه اپی دستی از رنچ مجاز Dhcp خودم یعنی این IP رو دادم:
    192.168.10.16
    بعدم از زبانه Computer name امدم و سعی کردم که نام دی ان اسم رو درست همانطوری که در سرورم هست یعنی webazin.local رو در قسمت نام دامین وارد کردم.
    یه کادر میاد و من نام Administrator و رمز عبورم رو میدم و به دامین جوین می شم.
    سیستم رو ری استارت میکنم و این بار که داخل شبکه هستم میام و اپی رو پاک می کنم ولی IP دی ان اس رو میزارم همان 192.168.10.10 که قبلا داده بودم باشه. ریستارتش می کنم که این بار خود کار از Dhcp یه IP رو بگیره.
    با این کار همان طور که گفتم IP از یه رینج متفاوت تخصیص داده میشه و نوشته میشه که Assigned by DHCP .

حالا کجای کارم اشتباه هست.؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Active directory

پيش فرض

از مدیر انجمن خواهش میکنم پستهای 3# و 4# من رو که اشتباها ارسال شدن رو پاک کنید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

از مدیر انجمن خواهش میکنم پستهای 3# و 4# من رو که اشتباها ارسال شدن رو پاک کنید.
    مودم به کلاینت تون وصل نیست؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Active directory

پيش فرض

مودم به کلاینت تون وصل نیست؟
    نه دوست عزیز، راستش من با استفاده از چند تا Pc مجازی که با کمک نرم افزار VMware Workstation درست کردم کار میکنم.
    جواب نه هست . مودمی وصل نیست.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Active directory

پيش فرض

کسی نیست که حواب بده؟
    دوستان من کارم گیره؟ یکی از دوستانی که خدای شبکه هستن یه گوشه از توانایی شون را نشان بدن؛ثواب داره خداییش

منتظرم ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

نه دوست عزیز، راستش من با استفاده از چند تا Pc مجازی که با کمک نرم افزار VMware Workstation درست کردم کار میکنم.
    جواب نه هست . مودمی وصل نیست.
    رفیق، شما چرا ریستارت میکنی هی
    برو تو Cmd بزن ipconfig /release و بعدش ipconfig /renew
    و اما مشکلت، ببینیم شما DHCP نرم افزار VMware رو غیر فعال کردی یا نه؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •