تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما بهترین آلبوم Trance در سال 2009 کدام آلبوم بود؟

راي دهنده
14. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Alex M.O.R.P.H. - Purple Audio

2 14.29%
  • Cosmic Gate - Sign Of The Times

1 7.14%
  • Dash Berlin - New Daylight

3 21.43%
  • Julie Thompson - Feeling For Corners

0 0%
  • Marco V - Propaganda V1/V2

0 0%
  • Push - Global Age

0 0%
  • Tiesto - Kaleidoscope

4 28.57%
  • Activa - This World

0 0%
  • TyDi - Look Closer

0 0%
  • Dakota - Thoughts Become Things

0 0%
  • Art Of Trance – Retrospective

0 0%
  • Darren Tate - Horizons 02

1 7.14%
  • Filo and Peri – Nightplay

0 0%
  • John O'Callaghan - Never Fade Away

0 0%
  • Kuffdam - Network

0 0%
  • Marcus Schossow - Outside The Box

0 0%
  • Planisphere - Cyborganic

0 0%
  • ATB - Future Memories

7 50.00%
  • Andrew Fields - Expedition

0 0%
  • The Orange - You Know This Story

0 0%
  • Richard Durand - Always The Sun

1 7.14%
  • Santerna - All About Twelve

0 0%
  • Blufeld - On A Deeper Leve

0 0%
  • Gary D - The Sixth

0 0%
  • Giuseppe Ottaviani - Go

1 7.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: به نظر شما بهترین آلبوم Trance در سال 2009 کدام آلبوم بود؟

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

9 به نظر شما بهترین آلبوم Trance در سال 2009 کدام آلبوم بود؟

سلام به بروبکس موسیقی الکترونیک باز.
    خوب، نظرسنجی و عنوان تایپیک مشخصه، تو نظرسنجی از هر کدوم از از آلبوم هایی رو که بنظرتون عالی بودن انتخاب کنید و در نظرسنجی شرکت کنید تا یه جمع بندی در مورد هنرمندان این سبک بدستمون بیاد و هم اینکه آلبومهایی که تا حالا باحاشون آشنا نبودیم، بتونیم تهیه کنیم و بگوشیم!

2. این کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

هادي جون اي كاش خودت آلبوماي معروف رو ليست ميكردي تا همه بچه ها رايشونو بدن گرچه مثه اينكه اينجا خيلي طرفدار ترنس نداريم...... .

راستي راي امسال من صد درد صد آلبوم future memories ...از atb هستش....خداي ترنس بود اين آلبوم..... .

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

هادي جون اي كاش خودت آلبوماي معروف رو ليست ميكردي تا همه بچه ها رايشونو بدن گرچه مثه اينكه اينجا خيلي طرفدار ترنس نداريم...... .

راستي راي امسال من صد درد صد آلبوم future memories ...از atb هستش....خداي ترنس بود اين آلبوم..... .
    ممنون از توجهت داداش مراد.
    در مورد اینکه تو p30 زیاد طرفدار ترنس نیست یا اینکه اصلا اسم و موسیقی ترنس تا حالا به گوششون نخورده، منم دارم یواش یواش شک میکنم! ! ! چون از استقبال تایپیک های مرتبط با موسیقی ترنس و الکترونیک معلومه!
    و بنظر شخص بنده آلبومهای
    1.Tiesto - Kaleidoscope
    2.ATB - Future Memories
    3.Alex M.O.R.P.H. - Purple Audio
    4.Cosmic Gate - Sign Of The Times
    بترتیب شماره بهترینها بودن.

5. این کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته من فکر کنم جای چندتا دیگه هم خالی باشه !!
    مثل Supernaturalistic از Sander Van Doorn که به نظر من واقعا ترکوند امسال . ( البته 2009 )

7. این کاربر از panther99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال djmilad_mrb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

به نظرم امسال کارایه خوب و ماندگار کم نبود

انتخاب بین اینا واقعا سخته!!!!!!!

اما از نظر من آلبوم dash berlin بهترین آلبوم سال خواهد بود البته با یه اختلاف ناچیز نسبت به بقیه
    1-dash berlin
    2- future memorise
    3-Alex M.O.R.P.H. - Purple Audio
    و....

من نمیدونم اما به نظرم آلبو جدید تیستو اصلا قابل مقایسه با کارایه قبلیش نیست نمیدونم چطور اون دوستمون این آلبوم رو انتخاب کرده!!!
    حتی تو فرومهایه خارجی هم نسبت به این آلبوم واکنش نشون دادن البته تو اونجا سبک هاوس طرفدارایه زیادی داره اما برایه ما که تو ایرانیم اصلا با روح هنریمون سازگار نیست
    واقعا آلبوم just be قابل مقایسه با آلبوم Kaleidoscope هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    از نظر من شاید فرسنگها فاصله داشته باشه!!!!!!! اما خوب نظر سنجیه و نظر شما کاملا محترمه

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

من نمیدونم اما به نظرم آلبو جدید تیستو اصلا قابل مقایسه با کارایه قبلیش نیست نمیدونم چطور اون دوستمون این آلبوم رو انتخاب کرده!!!
    حتی تو فرومهایه خارجی هم نسبت به این آلبوم واکنش نشون دادن البته تو اونجا سبک هاوس طرفدارایه زیادی داره اما برایه ما که تو ایرانیم اصلا با روح هنریمون سازگار نیست
    از نظر من شاید فرسنگها فاصله داشته باشه!!!!!!! اما خوب نظر سنجیه و نظر شما کاملا محترمه

داستان آلبوم جديد تيستو داستان عجيبيه...دقيقا شده مثه جريان سياوش قميشي...... .تغيير يهويي سبك اونم تغيير به سبكي كه نسبت به سبك كار اصلي تيستو كمي نازلتر....... .

البته هاوس خالص نيست و تركيبيه و نسبت به اون يكي هاوسها خيلي جالبتر و در كل براي يه هاوس كار بيرون دادن همچين آلبومي آرزو هستش ولي براي تيستو كاملا برعكس .......... .

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

به نظرم امسال کارایه خوب و ماندگار کم نبود

انتخاب بین اینا واقعا سخته!!!!!!!

اما از نظر من آلبوم dash berlin بهترین آلبوم سال خواهد بود البته با یه اختلاف ناچیز نسبت به بقیه
    1-dash berlin
    2- future memorise
    3-Alex M.O.R.P.H. - Purple Audio
    و....

رفیق منم اول به این آلبوم Kaleidoscope تیستو موضع گرفته بودم و فکر میکردم بقول معروف Tiesto تموم شد و دیگه با اون سالهای اوج و موزیکهای انقلابی فاصله گرفته، و اما یه کم که بیشتر به موزیک های این آلبوم گوش کردم، بکلی نظرم عوض شد، چرا؟ چون درسته که کلا سبک این آلبوم با سبک اصیل Tiesto فرق داشت (وقتی میگم اصیل Tiesto یعنی: بنظر من Tiesto تو موسیقی Trance سبک خاص خودش رو داره و با بقیه ی DJهای هم سبکهای خودش فرق داره.) ولی اصلا هم بد نبود و بنظرم یه پیشرفت دیگه تو کار های Tiesto بود.
    حالا من با سایت های خارجی و حتی نظر دوستان کاری ندارم و اینکه چه واکنشی دادن بهرحال هر کس نظر خودش رو داره اما بنظر من یه پیشرفت بود!
    مخصوصا این آهنگهاش
    Fresh Fruit
    LA Ride
    Louder Than Boom
    Surrounded By Light
    Tiesto feat. Cary Brothers - Here On Earth
    Tiesto feat. Nelly Furtado - Who Wants To Be Alone
    Tiesto feat. Tegan Sara - Feel It in My Bones
    Tiesto feat. Emily Haines - Knock You Out
    Tiesto feat. Kianna - You Are My Diamond
    Tiesto feat. Sneaky Sound System - I Will Be Here
    Tiesto feat. Priscilla - I Am Strong
    این ترک موزیکها منو مجذوب خودش کرد!
    نقل قول نوشته شده توسط halflife g
    البته هاوس خالص نيست و تركيبيه و نسبت به اون يكي هاوسها خيلي جالبتر و در كل براي يه هاوس كار بيرون دادن همچين آلبومي آرزو هستش ولي براي تيستو كاملا برعكس .......... .
    اینو گل گفتی
    100% تایید میشه، در اینکه برای یه DJ سبک House دادن همچین آلبومی آرزو هستش اما بازم TIESTO تو این آلبوم نشون داد که یه چیز دیگه هست (نظر شخصی)

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست من باز به نظرم داری آلبومشو زیادی بزرگ میکنی شاید چون شما طرفدارشی نتونی به غیر از ایشون به کسی پوئن بدی اما باید قبول کنی اگه ملاک پروگرسیو ترنس باشه البوم هایه اشخاص دیگه یه سروگردن از آلبوم تیستو بالاترن
    هرچند سبک atb با سبک تیستو فرق میکنه اما آلبوم ایشون خیلی پخته تر از کار تیستو هست

تو نظر سنجی دیجی مگ هم ظهور هاوس کاری مثل david guetta نشون داد که این سبک داره جایه خودشو تو دنیای سازهای الکترونیک باز میکنه و شاید این یه حرکتی بوده که تیستو هوادارایه اون سبک رو هم به خودش جذب کنه شما نباید یکطرفه به قاضی برید باید ببیند این آلبوم تلفیقی نظر طرفداران سبک هاوس رو به خودش جلب کرده یا نه؟؟؟ و این آلبوم با کارای امثال david guetta قابله مقایسه هست یا نه؟؟ همیشه یه آرتیست رو باید با کارایه قبلیش مقایسه کرد صحبت راجع به این آلبوم زیاد بوده
    اون چیزیم که مسلمه و تو بیشتر جاها بش پرداختن همونیه که در اول عرایضم گفتم

فقط به نظر خودم و (جالبه بقیه دنیا هم نظر منو دارن) آهنگ i will be here تنها ترک قشنگ تو این آلبوم هست
    آهنگ louder than boom که آدمو یاده آتاری دستی میندازه..............
    Last edited by djmilad_mrb; 30-01-2010 at 20:01.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

1-هرچند سبک atb با سبک تیستو فرق میکنه اما آلبوم ایشون خیلی پخته تر از کار تیستو هست

2-فقط به نظر خودم و (جالبه بقیه دنیا هم نظر منو دارن) آهنگ i will be here تنها ترک قشنگ تو این آلبوم هست
    آهنگ louder than boom که آدمو یاده آتاری دستی میندازه..............

با مورد يك تقريبا موافقم..ولي ملاك مقايسه نبايد ترنس باشه....... .ولي با مورد مخالفم ...چون صداي آتاري دستي مربوط به هاوس بودن آهنگ ..اگه آلبوم guetta رو گوش كرده باشين صداي آتاري دستي كه چيزي نيس..بدتر از اونم ميشنوين

در نهايت حرف و حديث در مورد اين آلبوم زياد و به نظر خود من آلبوم خيلي خوبيه براي هاوس كار ولي آلبوم ضعيفيه براي تيستو و حتما تيستو ضربه اي رو كه از اين آلبوم خورد در آينده حس خواهد كرد....... .

ولي تيستو هنوزم تموم نشده و هنوزم ميتونه به روزاي اوجش برگرده ........... .

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با مورد يك تقريبا موافقم..ولي ملاك مقايسه نبايد ترنس باشه....... .ولي با مورد مخالفم ...چون صداي آتاري دستي مربوط به هاوس بودن آهنگ ..اگه آلبوم guetta رو گوش كرده باشين صداي آتاري دستي كه چيزي نيس..بدتر از اونم ميشنوين
    .
    دوست عزیز در این مورد که من با شما بحثی ندارم و کاملا مشخصه که سبک این آلبوم هاوس هست من فقط نظرمو راجب به آهنگهای انتخابیه اون لیستی که دوستمون از این آلبوم گذاشته بود گفتم

اگه من تک تک آهنگای این آلبومو بتونم تحمل کنم اصلا نمیتونم با این آهنگlouder than boom ارتباط برقرار کنم
    هرچند دیگه نمیخوام بحث کش دار بشه وبه قول شما صحبت راجب به این آلبوم زیاده بهتر بود یه نظر سنجی هم در مورد بهترین ترک ترنس سال 2009 گذاشته بشه

همونطور که میدونید نظرسنجیه سایت idma هم شروع شده و نامزد بخش بهترین ترک ترنس سال هم 7 تا ترک نامزد دریافت این جایزه شدن!!!!!!

بهتره یه نظرسنجیه هم با همون نامزدا تویه این انجمن گذاشته بشه
    منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اسامی نامزدا
    boroken to night - armin van buuren ft vanvelzen
    i will be here - tiseto & sneaky sound system
    man on the run- Dash Berlin with Cerf Mitiska & Jaren
    not enough time- Cosmic Gate Feat. Emma Hewitt
    on a good day-Above & Beyond pres. OceanLab
    tuvan-gaia
    waiting-Dash Berlin feat Emma Hewitt
    Last edited by djmilad_mrb; 30-01-2010 at 21:52.

14. این کاربر از djmilad_mrb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •