سلام
دوستان همانطور که میدانید یارانه برق در حال انقضاء هست.
ایا خرید پلاسما باز هم توصیه میشود؟یا دیگر به صرفه نیست؟
سلام
دوستان همانطور که میدانید یارانه برق در حال انقضاء هست.
ایا خرید پلاسما باز هم توصیه میشود؟یا دیگر به صرفه نیست؟
به نقل از *Alucard عزیز:
پلاسما رو اگر فرض کنید در بد بینانه ترین حالت به طور متوسط 350 وات برق در ساعت مصرف کنه و در روز 10 ساعت روشن باشه روزی 3500 وات برق مصرف میکنه قیمت برق با سوبسید به اضای هر 1000 وات 11 تومان هست که میشه روزی 38.5 تومان یعنی ماهی 1155 تومان.
قیمت برق بودن سوبسید هم 77.3 تومان هست که اگر سوبسیدها برداشته بشه مصرف ماهیانه این پنل در حدود 8000 تومان میشه.
نه اصلا اين طور نيست برق مصرفي پلاسما متناوبه من g10 دارم درست رو قبض برق دقت نكردم كه نسبت به گذشته چقدر اضافه شده ولي مطمئنم زياد نيست
مصرف برق بالا مال پلاسماهاي قديمي بود . ولي الان اين مشكل برطرف شده
تازه این عددی که جناب آلوکارد حساب کرده واسه زمانیه که پول برق 7 برابر الا بشه اینطوری که من از صدا و سیما ج.ا شنیدم قراره پول برق 4 برابر بشه که حدودی میشه نصف این.
منم شنیدم که مدل های جدید مصرف برقشون کمتره
بخصوص L E D ها مصرف برق خیلی کمتری نسبت به L C D ها و پلاسما ها دارند.
ایا این مساله درسته ؟
led مصرف برقش از جفت اینا کمتره پلاسمای جدید پانا میگن تو حالت استاندارد 95 وات برق مصرف میکنه
من الان چند ماهه پلاسما 50 دارم تغيير محسوسي توي فيش برق احساس نكردم، جاي نگراني نيست.
نگراني ها براي بعد برداشتن يارانه هاست نه الان.
اینطور که تو روزنامه ها نوشتن ظاهرا قرار هست قیمت برق 4 برابر بشه در حال حاضر قیمت برق به اضای هر کیلو وات 11 تومان هست با 4 برابر شدن پول برق قیمتش میشه 44 تومان با توجه به مصرف برق یک پلاسمای 46 اینچی اگر در روز 10 ساعت استفاده بشه روزی 154 تومان برق مصرف میکنه که میشه ماهانه 4620 تومان به هر حال هر TV دیگه ای که دوستان داشته باشن در این سایز ماهیانه 2000 تومان تا 1500 برق مصرف میکنه پس تفاوت مصرف برق یک پلاسما (نسل فعلی) با LCD TV (نسل فعلی) در صورت برداشته شدن یارانه ها ماهی 1500-1600 تومان و با یک LED ماهی 2000 تومان خواهد بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)