تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: مشکل با W2261vp

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض مشکل با W2261vp

سلام
    من به تازگی یه مانیتور W2261VP گرفتم کارت گرافیکم هم 7300gs هست آخرین آپدیت هم نصب کردم درایور مانیتور هم نصب کردم. هنگام استفاده از مانیتور در ویندوز 7 و یا ایکس پی

1- با پورت dvi هنگام کارکردن یه دفعه خودبه خود خاموش می شه زمان مشخصی هم نداره موقع کار کردن تو محیط خود ویندوز تو وب و ... معمولا روشن هم نمی شه البته با نگه داشتن دکمه سورس روشن می مونه؟؟؟

2- با پورت vga هم همین طور خاموش که می شه با دکمه پاور دوباره می توان روشنش کرد برعکس حالت بالا که روشن نمی شه؟؟؟ البته بعضی وقت ها هم باید از برق بکشیش

سیستم را هم که خاموش می کنم دیگه مانیتور روشن نمی شه تا برقش را قطع کنم 15 ثانیه بعد وصل کنم

می خواستم بدونم مشکل از مانیتوره؟؟؟
    Last edited by amin_g_p; 29-01-2010 at 22:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pulp_fiction's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    توی آسمون ها

پيش فرض رفع مشکل خاموش شدن اتوماتیک مانیتور

سلام
    من به تازگی یه مانیتور W2261VP گرفتم کارت گرافیکم هم 7300gs هست آخرین آپدیت هم نصب کردم درایور مانیتور هم نصب کردم. هنگام استفاده از مانیتور در ویندوز 7 و یا ایکس پی

1- با پورت dvi هنگام کارکردن یه دفعه خودبه خود خاموش می شه زمان مشخصی هم نداره موقع کار کردن تو محیط خود ویندوز تو وب و ... معمولا روشن هم نمی شه البته با نگه داشتن دکمه سورس روشن می مونه؟؟؟

2- با پورت vga هم همین طور خاموش که می شه با دکمه پاور دوباره می توان روشنش کرد برعکس حالت بالا که روشن نمی شه؟؟؟ البته بعضی وقت ها هم باید از برق بکشیش

سیستم را هم که خاموش می کنم دیگه مانیتور روشن نمی شه تا برقش را قطع کنم 15 ثانیه بعد وصل کنم

می خواستم بدونم مشکل از مانیتوره؟؟؟

بهتر اول پاور سیستم چک کنی چون این مشکل از مانیتور نمی تونه باشه . البته می تونی مانیتورت با سیستم دیگری چک کنی یا اینکه کیستو به تلویزیون وصل کن ببین خامو نمیشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

متشکرم به پاور که اصلا کاری نداشتم مشکل حل شد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام
    من وقتی می خوام از امکانات برنامه مدیریت مانیتورم (forteManager)استفاده کنم مانیتور را در ویندوز 7 تشخیص نمی دهد و برنامه فعال نمی شود
    لطفاً جهت فعال کردن و استفاده از این برنامه کمکم کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اولا آخرین ورژن را سعی کن دانلود کنی دوما تو propertise قسمت Compatibility گزینه Run this ... را فعال کن و ویندوز vista را انتخاب کن. البته فک کنم نسخه جدیدش این مشکل را نداره ولی من این کار را کردم روی نسخه خودش جواب داد البته run as administrator را هم زدی بهتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •