تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: مشكل خيلي جدي در نوكيا 6680

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض مشكل خيلي جدي در نوكيا 6680

باعرض سلام :
    يك كوشي نوكيا 6680 از استراليا براي من اوردن ، متأسفانه اين كوشي در ايران كار نمي كند ، وقفل شبكه دارد ، ومن بيش خيلي از شركتهاي موبايل فرستادم ، ولي اينها جوابي بمن ندادند ، ومي كويند كه نرم افزاري كه انرا باز بكند هنوز نيامده ، حالا من جكار بكنم ، از شما خواهشمند است بمن كمك كنيد .
    ضمنا وقتي مي خواهم اين كوشي را روي كامبيوتر وصل كنم وصل نمي شه ، وي اس بي در درايورش نيست .

حـــــرفـه ای MaFia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    Stockholm

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط شيدا
    باعرض سلام :
    يك كوشي نوكيا 6680 از استراليا براي من اوردن ، متأسفانه اين كوشي در ايران كار نمي كند ، وقفل شبكه دارد ، ومن بيش خيلي از شركتهاي موبايل فرستادم ، ولي اينها جوابي بمن ندادند ، ومي كويند كه نرم افزاري كه انرا باز بكند هنوز نيامده ، حالا من جكار بكنم ، از شما خواهشمند است بمن كمك كنيد .
    ضمنا وقتي مي خواهم اين كوشي را روي كامبيوتر وصل كنم وصل نمي شه ، وي اس بي در درايورش نيست .
    گوشي هايي هستند كه فقط مختص سيم كارت هاي يه شركت خاصي هستند كه اكثرا مجاني و يا با قيمت هاي ارزان به مشتري داده ميشه و خب طبييعي هست كه اين گوشي ها رو امنيتش رو جوري مي كنند كه اگه تو استراليا دادن شما تو ايران از اون استفاده نكني
    دوست ديگه اي هم همين مشكل رو داشت
    اگر واقعا با سخت افزار هاي فعلي موجود در ايران نتونستند كاري كنند پس كاري نميشه كرد
    ولي من خيلي ديدم كه راحت مشكل حل شده
    حالا اين گوشي موضوعش چي بوده ...
    البته اين موضوع اشاره شده من خارج از موضوع GSM 900/1800/1900 and WCDMA 2100 هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •