تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: مشکل فلش مموری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض مشکل فلش مموری

سلام من یک فلش 32 سونی ازبانه خریدم وقتی رو فلش اطلاعات کپی میکنی مشکلی نیست.اما بعد که فلش و میکنی و دوباره میزنی به یو اس بی تمام اطلاعات مخفی میشن.پاک نمیشنا.چون حجم میگیرن.یعنی وقتی پروپرتیس و نگاه میکنی حجم گرفتن.
    از فولدر آپشن هم که میرم تیک هیدن و وردارم بازم نمیشه.به گفته ای انگار مخفیه اطلاعات.اما در واقع هیچ طوری نمیشه بهشون دست پیدا کرد. .
    بزارین یه مثال بزنم.مثلا" الان 50تا آهنگ ریختم تو این فلش بعد فلش رو کندم و دوباره زدم.
    آهنگا حجمشونو گرفته بودن اما هیچی نبود توش.و همچنین با نود32 که ویروس یابی کردم نود32 گفت:::
    Number Of Scanned Objects : 0
    Number Of Infected Objecs : 0
    Number Of Cleaned Objects : 0
    حالا من چیکار کنم؟مورد سخت افزاریه؟
    در ضمن اضافه کنم که فلش فرمت میشه.و منم چند بار فرمتش کردم اما نشد درست میشه یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pulp_fiction's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    توی آسمون ها

پيش فرض

سلام من یک فلش 32 سونی ازبانه خریدم وقتی رو فلش اطلاعات کپی میکنی مشکلی نیست.اما بعد که فلش و میکنی و دوباره میزنی به یو اس بی تمام اطلاعات مخفی میشن.پاک نمیشنا.چون حجم میگیرن.یعنی وقتی پروپرتیس و نگاه میکنی حجم گرفتن.
    از فولدر آپشن هم که میرم تیک هیدن و وردارم بازم نمیشه.به گفته ای انگار مخفیه اطلاعات.اما در واقع هیچ طوری نمیشه بهشون دست پیدا کرد. .
    بزارین یه مثال بزنم.مثلا" الان 50تا آهنگ ریختم تو این فلش بعد فلش رو کندم و دوباره زدم.
    آهنگا حجمشونو گرفته بودن اما هیچی نبود توش.و همچنین با نود32 که ویروس یابی کردم نود32 گفت:::
    Number Of Scanned Objects : 0
    Number Of Infected Objecs : 0
    Number Of Cleaned Objects : 0
    حالا من چیکار کنم؟مورد سخت افزاریه؟
    در ضمن اضافه کنم که فلش فرمت میشه.و منم چند بار فرمتش کردم اما نشد درست میشه یا نه؟
    اول ببنید سیستمون ویرسی نیست فلشتون با سیستم دیگری چک کنید بعد اگه مشکل از فلشتون بود اگه گارانتی داره بفرستین گارانتی اگه نداره از طریق خود سایت کمپانی به صورت آنلاین فرمتش کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •