ممنون از نظراتتون
من از این قطعات 3 قطعه انتخاب کردم توبقیه اش شماکمک کنید فقط نگفتید i5 خوبه یا phenom ii x4 955 ] چون میخوام مثل سیستم قبلیم نشه تا بخاطر 100 تومان بیشتر با کمترغصه نخورم
فقط میخوام افاکتورهای منودر نظر بگیرین
من بخاطر اینکه به ----- hd دارم پول lcd خریدن را ندارم مانتیور LG 2261 VP انتخاب کردم پس این از مانتیور جون HDMI داره و هم بنظر من قیمت مناسب
کارت گرافیک با توجه به نظر اکثر دوستان همون 5770 ATI چون برای من مبتدی در بازی تو رزولوشین بالا نه خبلی بالا مثل 1080 *1920 جواب مبده فکر کنم برای دبدن فیلم HD خوب باشه
تو اتنتخاب کیس خیلی وسواس دارم مبخوام به کیس خو شگل باشه تا 100 تومان مبتونم خرجش کنم اول مبخوایتم اوربیت گرین را بردارم اما چون مبخوام 2 تا رابتر روش نصب کنم فکر کنم ترکیبش بهم بریزه
پاور : با 535 یا 585 بر میدارم فکر کنم گرین خوب باشه چون میخوام تو آینده ارتقاء بدم مشکلی نداشته باشه
هارد 1 ترابایت برمیدارم سیگیت زیاد ازش تو فروما تعریف نمیکنند سامسونگ یا وسترن بلک
موند CPU RAM M.B
بنظر من من که میخوام 1 میلبون هزینه کنم 100 با 200 بیشتر مهم نیست فقط مبخوام پول مفت ندم مثلا همین مین قبلی اگه به مادربورد ارزونتر میخریدم چون اهل اور نیستم ابنقدر غم از دست دادنش نمیخوردم فقط یه اشتباه اون موقع کردم AMD نگرفتم حدود 082 270 پول مادربود دادم
تو انتخاب مادربور چون من به کارت --- حتما بابد اسلات PCI به تعداد 2 عدد باشه به سوال دیگه داشتم چون من مبخوام ابن کیس با کیس قبلیم شبکه کنم مادربود دو تا پورت لن داشته باشه خوبه با به کارت شبکه بگیرم (یکی برای اینترنت یکی برای شبکه ) زیاد م مهم نیست
تو رم پرفورمنس مهم و هم با مادربورد مچ باشه چون تو این فرم با فرمهای دیگه هم دیدم که با مادریورد مچ نیست
حالا منتظر نظر شما هستم حتما دو سیستم معرفی کنین بیم AMD و INTEL اینهمه هزینه بیشتر برای بازی
پرفورمنس مثلا تو کپی با آنزیپ و با سرعت اجرای نرم افزارها چون من اهل رندر اینا نیستم
با تشکر