تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: اسرار تلفن همراه

  1. #1
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008
    پست ها
    79

    پيش فرض اسرار تلفن همراه

    چه عواملي باعث تخليه سريع باتري تلفن همراه مي‌شوند؟

    1- حالت ويبره

    2- مولتي‌مديا

    3- استفاده از بلوتوث به ويژه هنگام استفاده از هندزفري بلوتوث.

    4- اتصال گوشي موبايل به پورت USB كامپيوتر تحت سيستم عامل ويندوز (براي حل اين مسئله، پس از جابجايي اطلاعات، گوشي را از پورت USB كامپيوتر قطع كنيد، آن را خاموش و براي حدود 20 ثانيه باتري را از محل خود خارج سازيد. سپس باتري را مجددا در محل خود قرار داده و گوشي را روشن كنيد).

    5- بالا بردن ميزان نور صفحه نمايشگر

    6- استفاده طولاني مدت در محيط‌هاي بسته

    7- بازيها



    چگونه مي‌توان اطلاعات گوشي قديمي را به گوشي جديد منتقل كرد؟

    اكثر شركتهاي توليد كننده تلفن همراه، براي تهيه پشتيبان از اطلاعات و نقل و انتقال اطلاعات بين گوشي‌هاي توليدي آن شركت، نرم‌افزاري را در سايت خود به كاربران ارائه مي‌دهند كه معمولا دريافت آن رايگان مي‌باشد. بعنوان مثال، شركت نوكيا نرم‌افزار PC Suite را به كاربران گوشي‌هاي نوكيا ارائه مي‌كند. با استفاده از اين قبيل نرم‌افزارها، به راحتي مي‌توانيد اطلاعات موجود را بين گوشي‌ها مبادله كنيد. براي برقراري ارتباط بين گوشي و كامپيوتر شخصي، بايد يا از كابل‌هاي رابط مخصوص استفاده نمائيد و يا چنانچه كامپيوتر شما داراي بلوتوث باشد، از آن استفاده كنيد.

    چنانچه به اين نرم‌افزارها دسترسي نداشته باشيد، مي‌توانيد با انتخاب آيتم‌هاي مورد نظر و استفاده از گزينه Send via Bluetooth اطلاعات را مستقيما بين دو گوشي مبادله كنيد ولي به يك نكته توجه داشته باشيد و آن اين كه چنانچه با استفاده از نرم‌افزارهاي مربوطه اطلاعات را مبادله كنيد، مي‌توانيد مجموعه داده‌هاي خود را جابجا كنيد (مثلا كل دفتر تلفن را) ولي هنگام انتقال مستقيم اطلاعات بين دو گوشي، آيتم‌ها تك تك منتقل مي‌شوند).



    چه تفاوتي بين باتري‌هاي يون ليتيوم و نيكل‌كادميوم وجود دارد؟

    در باتري‌هاي نيكل كادميوم، اولين شارژ باتري بايد با آمپر كم و براي مدت طولاني (معمولا بيش از 8 ساعت) تحت شارژ باشد. همچنين بايد باتري بطور كامل تخليه و سپس مورد شارژ مجدد قرار گيرد. اين نوع باتري‌ها حدود 1000 مرتبه قابل شارژ مي‌باشند.

    باتري‌هاي يون ليتيوم، نيازي به شارژ طولاني مدت براي نخستين مرتبه ندارند و نيازي هم نيست تا باتري بطور كامل تخليه گردد و مي‌توان چنانچه شارژ باتري به نيمه هم رسيد، تحت شارژ قرار گيرد؛ ولي در مقابل، عمر اين نوع باتري‌ها معمولا حدود 2 سال از تاريخ توليد آنها است، اعم از اينكه 10 بار شارژ شوند يا صدها بار. به همين دليل، هنگام خريد گوشي نو، از خريد باتري يدك خودداري فرمائيد و هنگام خريد گوشي‌هاي دست دوم و يا مدل قديمي، به تاريخ توليد باتري توجه فرمائيد.



    SAR چيست و چرا براي اكثر گوشي‌ها دو ميزان نوشته مي‌شود؟

    SAR مخفف Specific Absorption Rate بوده و معرف ميزان سطوح اشعه متساعد شده از تلفنهای همراه است كه بر پایه میزان جذب مقادیر انرژی فرکانس رادیویی در بافت‌های انسانی، اندازه‌گیری مي‌شود. هنگام استفاده از تلفن همراه در محيط‌هاي باز و در جاهايي كه امواج راديويي به ميزان لازم به تلفن همراه مي‌رسند، تلفن همراه با حداقل ميزان وات به راحتي كار مي‌كند، ولي هنگاميكه در فضاهاي بسته مانند داخل ساختمان باشيد، به دليل آنكه بخشي از امواج توسط مصالح ساختماني به كار رفته، جذب مي‌شوند، لازم است تا تلفن با قدرت بيشتري امواج را ارسال و دريافت كند. به همين دليل تلفن با قدرت بيشتري كار كرده و در عين حال، مصرف باتري هم افزايش مي‌يابد. در كشورهاي اروپايي حداكثر مجاز درجه SAR براي تلفن‌هاي همراه 2 وات بر هر كيلوگرم و در آمريكا حداكثر 2.5 وات بر هر كيلوگرم مي‌باشد. امروزه، در اكثر تلفن‌هاي همراهي كه توسط شركتهاي معتبر توليد مي‌شوند، معمولا اين ميزان كمتر از 1 وات بر هر كيلوگرم است.

    جهت مشاهده ميزان SAR کلیه گوشی‌های مارک‌های معروف که توسط سازندگان آنها ارائه شده، به وب سایت شركت سازنده و يا آدرس زیر مراجعه فرمایید:

    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

  2. این کاربر از zardaki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •