سلام!
یه سوال ساده دارم، توی شهر ما سر بعضی چهار راه ها و جاهای شلوغ از این آنتنها (دکل؟!) وصل کردن - خیلی کنجکاو شدم بدونم واسه چیه؟
مرسی از جوابتونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام!
یه سوال ساده دارم، توی شهر ما سر بعضی چهار راه ها و جاهای شلوغ از این آنتنها (دکل؟!) وصل کردن - خیلی کنجکاو شدم بدونم واسه چیه؟
مرسی از جوابتونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
قسمت بالایش که شبیه دکل همراه اوله
شما کدوم شهرین شاید ماله وایمکسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by gog2000; 27-01-2010 at 23:54.
من کرمان هستم، اینا رو همین سه چهرماهه که دارن نصب میکنن، یعنی میشه مال وایمکس باشه؟ روی یه فسمتش نوشته بود Nokia - حالا نوکیا تجهیزات موبایله یا وایمکس هم میتونه باشه؟
احتمالش كمه ايرانسل به اين زودي وايمكس رو رسونده باشه كرمان..ولي اينجور كه شما مي فرماييد روي دكل نوشته نوكيا
بايد دكل وايمكس باشه
نمونه اي از دكل وايمكس :
![]()
احتمال 90% دکل wireless هست اما می تونه استفاده های دیگه هم داشته باشه . مثل همین فی لت ری نگ ها .
نه خب ایرانسل که مجوز برای کرمان نداره اما شرکت مبین نت مجوز داره برای همه ی کشور - اون بالای بالاش یه بشقاب گرد داره مثل این ایستگاه های ماکروویو صدا و سیما...؟
یعنی وایمکس نیست پس؟ میشه یه شبکه ی درون شهری باشه برای اینترنت بیسیم؟ آخه کرمان پایلوت دولت الکترونیک هست - الان توی بعضی از پارکها وایرلس داره - یه جایی هم خودنم که قراره کل شهر رو پوش بدن آخرش - اونوقت پس وایمکس میره قاطی باقالیا؟!احتمال 90% دکل wireless هست اما می تونه استفاده های دیگه هم داشته باشه . مثل همین فی لت ری نگ ها .
من هنوز دارم از کنجکاوی میترکم! نتیجه ی قطعی چیه؟!
............................................
Last edited by Electronic-Arts; 27-03-2010 at 23:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)