تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: نرم افزار flash پلیر

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdisp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زیر آسمون خوب خدا

پيش فرض نرم افزار flash پلیر

من نرم افزار فلش پلیر نصب دارم نمی دونم کامل هست یا نیست می خوام یه فایل فلش رو تو اینترنت ذخیره کنم چه کنم؟
    سپاس

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز فلش فلیر فقط برای پخش فایلهای فلش در داخل رایانه کاربرد داره برای ذخیره فایلهای فلش داخل سایت و اینترنت باید از نرم افزار هی flash saver استفاده کنید
    مثل نرم افزار Flash Save
    نرم افزار دانلود فلش می باشد که به شما این امکان را می دهد تا به راحتی یک فایل فلش را از صفحات اینترنت دانلود کنید. این نرم افزار قادر است تمام فایل های فلش را که در صفحه موجود است پیدا کرده و به شما نشان دهد تا هر کدام را که نیاز دارید دانلود کنید، یکی از مهمترین امکاناتی که نرم افزار Flash Saver قادر است انجام دهد تشخیص plug-in های فلش نصب شده در سایت می باشد. با Flash Saver قادر خواهید بود تمام انیمیشن های فلش را از جمله سایت های فلش، بازی های فلش، فلش های MTV، فیلم های فلش، تبلیغات فلش و هر فیلم فلشی که در صفحه وب مورد نظر موجود می باشد را بر روی هارد خود ذخیره کنید. یک Flash player نیز همراه این نرم افزار می باشد که می توانید فایل های فلش را اجرا و به راحتی جلو و عقب ببرید. فایل های فلش موجود در صفحه سایت مورد نظر در Internet Explorer کلیک راست کرده و Save Flash In This Page By Flash Saver را انتخاب کنید.

توی گ.گل سرچ کن flash saver پیداش میکنی
    Last edited by redstorm88; 27-01-2010 at 22:15.

3. این کاربر از redstorm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •