اموزش ویزوال بیسیک برای کسانی که دوست دارن با این زیان آشنا شوند و با آن برنامه نویسی کنند .![]()
اموزش ویزوال بیسیک برای کسانی که دوست دارن با این زیان آشنا شوند و با آن برنامه نویسی کنند .![]()
دوست عزیز برای این کار یه تاپیک جداگانه هست
شما میتونید پست ها تون رو اونجا بزارید.
سلام
خودتان تدریس خواهید کرد ؟
دوست عزيز خودم اون بخش رو ديدم ولي به نظرم اگه كسي بخواد براي اولين بار با ويژوال بيسيك كار كنه اون
پست ها كمي گيجش مي كنند . نمي خوام بگم پست هاتون ارزشي نداره بلكه خيلي با ارزشند ولي واسه
مبتدي ها نه![]()
بله اگه شما بخواهيد و خدا كمك كنه خودم با يكي از دوستام . هركي هم بخواد ما رو كمك كنه راه بازه ازش
تشكر هم ميكنيم .![]()
اولین آموزش رو کلا با محیط ویژوال بیسیک شروع میکنم :
پس از نصب برنامه وقتی شما برنامه رو اجرا میکنید این صفحه رو خواهید دید :
در تب New چند گزینه وجود داره همه گزینه ها به جز یکی از بحث ما خارجه . او گزنیه هم
standard EXEهست .
تب Existing اگر بر روی این تب کلیک کنید شما میتوانید پروژه هایی که قبلا ایجاد کرده اید و بر
روی هارد ذخیره کرده اید اجرا کنید . یک بار امتحانش کنید خودتون منظورم رو میفهمید .
تب Recent با این تب شم میتوانید به پروژه هایی که یک یا چندبار اجرا کرده اید میتوانید
دسترسی پیدا کنید .
این از صفحه اول . به همین سادگی .
خب ما با دو تب آخر کاری نداریم . در تب New برروی Standard EXE کلیک کنید و دکمه
OK را بزنید .
این صفحه را خواهید دید :
به توضیح این موارد نمی پردازم چون که در درس های بعدی کار زیادی با این موارد داریم شما
فقط کافیست که چیزهایی که در درون عکس وجود دارند را بفهمید .
بقیه درس در پست بعد . . .
خب یکی تون بگه ببینم تفاوت تب Existing و Recent در چیست ؟![]()
سلام
بهتره يه pdf از اين كارت تهيه كني و بذاري.
چون اين سبك آموزش قديمي شده!!!
ببخشيدا!!
با تشكر
مشکل اینجاست که بعد از یه مدت تاپیک شما می ره پایین و اون موقع
دیگه کسی اون رو نمی بینه
با سلام به شما خودم مي دونم ولي اگه تو يه فايل PDF اين ها رو جمع آوري كنم ، به نظرم نميتونم به
سوالاتي كه كاربران دارن جواب بدم ژس به نظرم راحت ترين راه اين طور آموزش دادن بود .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)