تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: شیر کردن اینترنت با مودم های بدون روتر

پروفشنال hadi_vazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

12 شیر کردن اینترنت با مودم های بدون روتر

با سلام من قبلا این موضوع رو طرح کرده بودم به جوابی نرسیدم اگه امکانش هست راهنمائیم کنید.
    من از اینترنت وایرلس استفاده می کنم که مودمش هم روتر دار نیست می خوام این اینترنت رو روی یه ----- شیر کنم .
    آی پی رسیورم با کامپیوترم ست شده و وقتی توی اینترنت اکسپلوره آی پی ----- رو می دم صفحه اصلی ----- رو دارم.
    ولی فقط انترنت به رسیورم نمی رسه چون وقتی روی گزینه alow other networke user to conect thurogh this computer internet conection کلیک می کنم ارتباطم با اینتر نت قطع می شه چون با زدن اون تیک آی پی های کامپیوتر رو خود ویندوز خود به خود عوض می کنه به خاطر همین ارتباطم با اینترنت قطع می شه. با تیک اون گزینه دیگه نمی تونم به اینترنت وصل بشم.
    از نرم افزار ccproxy خواستم استفاده کنم ولی چون رسیورم این خاصیت رو نداره که بشه قسمت ------ شو تنظیم کرد نتونستم ازش استفاده کنم.
    اگه کسی می تونه راهنمائیم کنه واسه مائی که مودممون قابلیت روتر کردن رو نداره باید چیکار کنیم .
    سخت افزار خاصی یا نرم افزار خاصی کارم رو راه می ندازه؟
    این نکته رو هم بگم که چون خط تلفنم pcm4 نمی تونم از adsl استفاده کنم.
    با یه دستگاه روتر کارم راه می افته؟اگه آره راهنمائیم کنید چه نوع روتری باید بگیرم قیمتش چقدره؟
    واقعا دیگه نامید شدم از اینکه بتونم اینترنتم رو شیر کنم لطفا راهنمائیم کنید.ممنون.

پروفشنال hadi_vazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

پيش فرض

یه موضوع رو یادم رفت من آی پی مودمم 192.168.10.1 هستش و آی پی کامپیوترم 192.168.10.25 هستش در ضمن با کابل کراس به ----- وصل شدم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

با سلام من قبلا این موضوع رو طرح کرده بودم به جوابی نرسیدم اگه امکانش هست راهنمائیم کنید.
    من از اینترنت وایرلس استفاده می کنم که مودمش هم روتر دار نیست می خوام این اینترنت رو روی یه ----- شیر کنم .
    آی پی رسیورم با کامپیوترم ست شده و وقتی توی اینترنت اکسپلوره آی پی ----- رو می دم صفحه اصلی ----- رو دارم.
    ولی فقط انترنت به رسیورم نمی رسه چون وقتی روی گزینه alow other networke user to conect thurogh this computer internet conection کلیک می کنم ارتباطم با اینتر نت قطع می شه چون با زدن اون تیک آی پی های کامپیوتر رو خود ویندوز خود به خود عوض می کنه به خاطر همین ارتباطم با اینترنت قطع می شه. با تیک اون گزینه دیگه نمی تونم به اینترنت وصل بشم.
    از نرم افزار ccproxy خواستم استفاده کنم ولی چون رسیورم این خاصیت رو نداره که بشه قسمت ------ شو تنظیم کرد نتونستم ازش استفاده کنم.
    اگه کسی می تونه راهنمائیم کنه واسه مائی که مودممون قابلیت روتر کردن رو نداره باید چیکار کنیم .
    سخت افزار خاصی یا نرم افزار خاصی کارم رو راه می ندازه؟
    این نکته رو هم بگم که چون خط تلفنم pcm4 نمی تونم از adsl استفاده کنم.
    با یه دستگاه روتر کارم راه می افته؟اگه آره راهنمائیم کنید چه نوع روتری باید بگیرم قیمتش چقدره؟
    واقعا دیگه نامید شدم از اینکه بتونم اینترنتم رو شیر کنم لطفا راهنمائیم کنید.ممنون.

خب وقتی ip تون عوض میشه دوباره برید دستی درستش کنید و از رنج 10 بدید
    یا اینکه ip مودم رو از رنج 0 بدید
    مثلا 192.18.0.10

4. 2 کاربر از undertaker_ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •