به نظرتون قویترینDVD RW تو بازار ایران چیه؟ (External یا Internal)
چند تا DVD می تونه تو ماه یا سال یا تمام عمرش رایت کنه؟
لطفا نظر بدین تا همه استفاده کنن
ممنون
به نظرتون قویترینDVD RW تو بازار ایران چیه؟ (External یا Internal)
چند تا DVD می تونه تو ماه یا سال یا تمام عمرش رایت کنه؟
لطفا نظر بدین تا همه استفاده کنن
ممنون
کسی نیست؟؟
خوب حداقل بگید به نظرتون میشه با دی وی دی رایترهای معمولی بالای 1000 دی وی دی در ماه رایت زد؟
تو این اندازه رایت در ماه به نظرتون چه دی وی دی رایتری بخرم که تا دو سه سال برام کار کنه؟
تائید میشه
برای کارهای سنگین پلکستور بسیار مناسبه
بعد از پلکستور پایونیر را پیشنهاد میکنم
منم تو نت خیلی جستجو کردم
همه هم همینو می گفتن البته تاریخ اکثر پستا مال 2008 و اوایل 2009 بود و بعضی از پستها هم نوشته بودن سری های اول پلکستور کیفیت عالی داشته اما سری های بعدی کیفیتش اومده پائین
حالا نمی دونم این گفته ها تا چه حد صحت داره؟؟
به نظر پایونر خیلی بی کیفیت شده و زود از کار میافته!! بهتره سامسونگ بگیری که بتونی رو گارانتیش حساب کنی!!
من پایونیر همون مدلی که می گن عالیه گرفتم اصلا خوب نبود 10 تا رایت درست هم باهاش نزدم
در کل خیلی دنبال بهترین دی وی دی رایتر گشتم و نهایتا به این نتیجه رسیدم که بهترین دی وی دی رایتر، اونه که گارانتی تعویض داشته باشه و قیمتش ارزون تر باشه
مثلا یه ال جی گرفتم 26 تومن هر وقت هم خراب بشه می رم سریع تعویض می کنم یه سال و نیمه مثل خر کار می کنه آخ هم نمی گه
سلام
من نیاز زیادی به یه رایتر دارم که زود خراب نشه و اگرم خراب بشه به راحتی تعویض بشه
میخواستم بدونم راحت این رایترهارو تعویض میکنن؟
الان سامسونگ دارم و از هر 5 تا رایت 2تارو خراب میکنه!! مغازه دار گفت که گارانتی تعویضه ولی دوستم گفت که بخواطر سوزوندن 2تا از 5 تا عوض نمیکنن باید کامل سوخته باشه!!!
تا چقدر این گفته صحت داره؟
و ایا سریع عوض میکنن؟
فقط هرچی می گیرید سعی کنید چینی نباشه .
پایونیر و اچ پی در بازار ایران اکثریتشون چینی هستند و کلا بعد از مدتی فقط مشکل سوزوندن دی وی دی و باز نشدن درب رو دارند .
گارانتی دی وی دی رایترها اصلا به درد نمی خوره . ببری گارانتی پول یک دستگاه تازه رو از شما می گیرند .
... .
ما یک sony گرفتیم 1 سال نشد از کار افتاده هر چی دی وی دی هست رو خراب رایت می کنه اصلا داغون شده ..
اینا همش چینه .. حالا هر مارکی که بگیری..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)