تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 57

نام تاپيک: مشاوره درمورد کیس با قطعات زیر

اگه نباشه جاش خالی می مونه NELLY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض مشاوره درمورد کیس با قطعات زیر

سلام دوستان بالاخره منم با دنبال کردن تاپیک و گشت و گذار تو چندتا سایت سیستم موردنظرم رو پیدا کردم
    اما در موردش چندتا سوال دارم که اگه جوایش رو پیدا کنم با اطمینان خاطر بیشتری همین امروز و فردا جمعش میکنم

اول اجازه بدید قطعات رو معرفی کنم:

CPU : AMD PHENOM II X4 965 : 197.000 or AMD PHENOM II X4 955 : 177.000
    MAIN : GIGABYTE MA770T-UD3P : 104.000 or MSI 770-C45 : 94.000
    VGA : Sapphire HD4770 512M : 124.000 or CLUB HD4770 512M : 124.000
    RAM : 2X2GIG ELEXIR DDR3 1600 100.000 or PATRIOT 4GB (2*2GB) DDR3 1333 : 95.000
    HDD : SAMSUNG F3 500 : 51.000
    POWER : GREEN 535A : 51.000
    DVRW : LITEON 24X : 27.000
    CASE : HELP

دوستان اگه بخوام قطعات سری اولی(گرونترها) رو بردارم کیس نزدیک 700 تومان میشه اما میخواستم با چندتا سوال و راهنمائی از طرف شما ببینم میتونم کاری کنم که کل هزینه 50.000 تومان کاهش پیدا کنه یا اینکه همون اولی ها رو بردارم

1- CPU : تفاوت 965 البته 125 واتش با 955 چقدره؟؟ آیا 965 همون 955 اورکلاک شده است؟؟ درکل به این 20.000 تومان تفاوت می ارزه یا نه؟؟

2- MAIN : همین سوال رو درمورد مادربوردها هم دارم ، به نظر خودم گیگا خیلی بهتر میاد ولی آیا این تفاوت 10.000 تومانی قابل توجیهه؟؟ من خودم تاحالا با MSI کار میکردم و ازش راضیم و از گیگا اصلا خوشم نمیومده اما از این مادربورد گیگا خیلی خوشم اومده ، مخصوصا بعد از تبلیغات دوستان ، ضمنا با دید اورکلاکی هم نگاه کنید اما فقط یه اور خوب و حساب شده.

3- VAG : فکر میکنم گرافیک خوبی انتخاب کردم اما کدوم برند رو بردارم خودم که میگم سافایر ، ضمنا این پهنای 128 بیت خیلی ضعف نیست؟؟ و مسئله مهمتر اینه که آیا این 4770 خوب اور میشه یا نه چون میخوام 20-30 درصد اورش کنم. مورد آخر گارانتی سافایر چیه؟؟

4- RAM : اگه دوست گرامی MAGIDIYUM پاتریوت رو معرفی نمیکردند اصلا بهش فکر نمیکردم اما آیا واقعا خوبه چون میگن تقلبیش هم تو بازار هست ،اصلا اگه CL8 هست پس چرا اینقدر ارزون؟! اگه مدل خوب و با قیمت مناسب معرفی کنید در جبران اون هزینه 50.000 تومانی مطمئنا موثر خواهد بود.

5- HARD : سوال ندارم ضمنا سیگیت 1.000 از این ارزون تر بود.

6- POWER : این پاور برای کاربرد من مناسبه و تو اور مناسب و به اندازه کم نمیاره؟؟

7- DVD : دو مدل بود یکی با لایت اسکریپت و اون یکی بدونش که البته با لایت اسکریپت 2.000 تومان گرونتره ، سوالم اینه که این اصلا کاربرد برام داره یا بیشتر حالت فانتزی داره؟؟ و اینکه سی دی هاش چنده و کلا می ارزه به استفاده اش یا نه؟؟

8- CASE : درمورد کیس هم اصلا ظاهرش برام ملاک نیست و به قول دوستان قراره بره زیر میز ، فقط و فقط مسئله تهویه رو مدنظر داشته باشید ، فکر میکنم بعد از رم و مادر بورد میتونه گزینه مناسبی برای کاهش هزینه 50.000 تومانی باشه.

منتظر راهنمائی های شما هستم ، متشکرم

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

پیشنهاد من
    cpu phenom ii x4 945
    main foxconn a7da-s 3.0
    main 2gb twinmos ddr3
    vga msi 4850
    power 500w silentpro
    case silvershark
    hard 500gb samsung f3

3. این کاربر از amd>intel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

سلام دوستان بالاخره منم با دنبال کردن تاپیک و گشت و گذار تو چندتا سایت سیستم موردنظرم رو پیدا کردم
    اما در موردش چندتا سوال دارم که اگه جوایش رو پیدا کنم با اطمینان خاطر بیشتری همین امروز و فردا جمعش میکنم

اول اجازه بدید قطعات رو معرفی کنم:

CPU : AMD PHENOM II X4 965 : 197.000 or AMD PHENOM II X4 955 : 177.000
    MAIN : GIGABYTE MA770T-UD3P : 104.000 or MSI 770-C45 : 94.000
    VGA : Sapphire HD4770 512M : 124.000 or CLUB HD4770 512M : 124.000
    RAM : 2X2GIG ELEXIR DDR3 1600 100.000 or PATRIOT 4GB (2*2GB) DDR3 1333 : 95.000
    HDD : SAMSUNG F3 500 : 51.000
    POWER : GREEN 535A : 51.000
    DVRW : LITEON 24X : 27.000
    CASE : HELP

دوستان اگه بخوام قطعات سری اولی(گرونترها) رو بردارم کیس نزدیک 700 تومان میشه اما میخواستم با چندتا سوال و راهنمائی از طرف شما ببینم میتونم کاری کنم که کل هزینه 50.000 تومان کاهش پیدا کنه یا اینکه همون اولی ها رو بردارم

1- CPU : تفاوت 965 البته 125 واتش با 955 چقدره؟؟ آیا 965 همون 955 اورکلاک شده است؟؟ درکل به این 20.000 تومان تفاوت می ارزه یا نه؟؟

2- MAIN : همین سوال رو درمورد مادربوردها هم دارم ، به نظر خودم گیگا خیلی بهتر میاد ولی آیا این تفاوت 10.000 تومانی قابل توجیهه؟؟ من خودم تاحالا با MSI کار میکردم و ازش راضیم و از گیگا اصلا خوشم نمیومده اما از این مادربورد گیگا خیلی خوشم اومده ، مخصوصا بعد از تبلیغات دوستان ، ضمنا با دید اورکلاکی هم نگاه کنید اما فقط یه اور خوب و حساب شده.

3- VAG : فکر میکنم گرافیک خوبی انتخاب کردم اما کدوم برند رو بردارم خودم که میگم سافایر ، ضمنا این پهنای 128 بیت خیلی ضعف نیست؟؟ و مسئله مهمتر اینه که آیا این 4770 خوب اور میشه یا نه چون میخوام 20-30 درصد اورش کنم. مورد آخر گارانتی سافایر چیه؟؟

4- RAM : اگه دوست گرامی MAGIDIYUM پاتریوت رو معرفی نمیکردند اصلا بهش فکر نمیکردم اما آیا واقعا خوبه چون میگن تقلبیش هم تو بازار هست ،اصلا اگه CL8 هست پس چرا اینقدر ارزون؟! اگه مدل خوب و با قیمت مناسب معرفی کنید در جبران اون هزینه 50.000 تومانی مطمئنا موثر خواهد بود.

5- HARD : سوال ندارم ضمنا سیگیت 1.000 از این ارزون تر بود.

6- POWER : این پاور برای کاربرد من مناسبه و تو اور مناسب و به اندازه کم نمیاره؟؟

7- DVD : دو مدل بود یکی با لایت اسکریپت و اون یکی بدونش که البته با لایت اسکریپت 2.000 تومان گرونتره ، سوالم اینه که این اصلا کاربرد برام داره یا بیشتر حالت فانتزی داره؟؟ و اینکه سی دی هاش چنده و کلا می ارزه به استفاده اش یا نه؟؟

8- CASE : درمورد کیس هم اصلا ظاهرش برام ملاک نیست و به قول دوستان قراره بره زیر میز ، فقط و فقط مسئله تهویه رو مدنظر داشته باشید ، فکر میکنم بعد از رم و مادر بورد میتونه گزینه مناسبی برای کاهش هزینه 50.000 تومانی باشه.

منتظر راهنمائی های شما هستم ، متشکرم

خوب سیستم شما ایراد خاصی نداره پس من به سوالات جواب میدم بدین شرح :

1-خوب با هم تفاوت دارند و این تفاوت تا حدود 15000 ارزش را داره که شما 965 بخرید ولی بیشتر خیر ضمن اینکه 965 مدل اور شده 955 نیست

2-نظر من همون برد گیگا هست چون از نظر کیفیت کمی از برند MSI بهتره پس ارزش هزینه بیشتر در حد 10-12 تومن را داره

3-شما توی این رنج میتونی از 4850 هم استفاده کنی که قدرت بیشتری نسبت به 4770 داره مثلا مدل POWER COLOR HD4850 1GIG حدود 130-138 قیمت داره. در کل کارت انتخابی خودتون هم گزینه خوبی هست و شما بین اون دوتا 4770 هر کدوم را که ارزونتر بود(البته با فرض مشابه بودن با مدل مرجع) خریداری کنید

4-خوب من به شخصه بخاطر انواع تقلبی که وجود داره پانریوت را توصیه نمی کنم بشرطی که فروشنده در صورت معیوب بودن بدون هیچ حرفی تعویضش کنه که باید موقع خرید شرط کنی
    البته انتخاب رم به کاربرد شما هم بر میگرده مثلا برای بازی حجم در اولویت هست و فرکانس و تایمینگ تاثیر خیلی کمی دارند ولی در کنورت فایلهای ویدیویی و همچنین رندرینگ در 3D MAX فرکانس بیشتر و تایمینگ کمتر در اولویت هست
    اگر برای بازی و کاربردهای روزمره می حوای من یک کیت 4 گیگ از ELIXIR DDR3 1333 CL9 را حدود 75000 توصیه می کنم

5-در مورد هارد هر دو برند مورد نظر شما خوبند ولی به شخصه اول سامسونگ و بعدش سیگیت را می پسندم

6-برای کاربرد شما و همچنین برای یک اور منطقی مناسب هست ولی برای اورکلاک سنگین خیر

7-فکر کنم اون قابلیت برای نابود کردن اطلاعات روی DVD هایی هست که دور ریخته میشن هست تا کسی امکان دسترسی به اون اطلاعات را نداشته باشه هست پس تصمیم با خود شماست

8-خوب اول من GREEN MAGNUM II را معرفی می کنم حدود 37000 و بعدش هم GREEN ROBIN حدود 30000
    انتخاب بین این دو هم با خودتون ضمن اینکه در کاربرد مدنظر شما از نظر کولینگ گزینه خوبی هست

5. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

در مورد گارانتی سافایر هم اضافه می کنم که فونیران هست

7. 3 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

پس من تا اینجا انتخابهام به احتمال 90% همین هاست:
    CPU : اگه اون فروشنده 955 رو با قیمت 175 بهم بده یا نهایتش 180 همون 955 رو میگیرم ، در غیر اینصورت 965
    MAIN : مطمئن شدم که GIGABYTE MA770T-UD3P رو بردارم ، بردش از MSI 770-C45 خیلی بهتر به نظر میاد
    HDD : حتما SAMSUNG F3 500
    POWER : همون GREEN 535A
    DVRW : LITEON 24X ساده بدن لات اسکریپت

فقط دوتا مسئله جدید برای گرافیک و رم بوجود اومد:

صبح یکی از بچه های گل سایت FORCE3D 4850 رو یه جا بهم معرفی کرد با قیمت خوب 130.000 ، زنگ هم زدم مطمئن شدم
    مسئله اول اینه که شنیدم مصرف 4850 از 4770 بیشتره و اگه بخوام اورکلاک هم بکنم آیا پاور 535 کم نمیاره؟
    و دیگه اینکه آیا این برند رو توصیه میکنید؟ چون من اصلا نمی شناسمش و 4770 برند سافایره ....

مسئله دوم هم اینکه من برای بازی زیاد از پی سی استفاده نمیکنم ، بیشتر برای کارهای مهندسی مثل matlab و... میخوام ، البته روزی چند ساعت هم از --- استفاده میکنم و برام مهمه که تصویر یکنواخت و بدون ریپ زدنی داشته باشم(برخلاف الان)
    کار رندرینگ انجام نمیدم ولی با این سیستمم وقتی فایلها رو زیپ میکنم کم مونده سکته کنم تا تموم بشه
    در کل فکر میکنم نیازم با cl9 جواب داده نمیشه ، این ELIXIR DDR3 1333 CL9 واقعا قیمت خوبی داره ولی آیا میشه با کمی هزینه بیشتر cl7 یا حداقل cl8 خرید؟؟

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس من تا اینجا انتخابهام به احتمال 90% همین هاست:
    CPU : اگه اون فروشنده 955 رو با قیمت 175 بهم بده یا نهایتش 180 همون 955 رو میگیرم ، در غیر اینصورت 965
    MAIN : مطمئن شدم که GIGABYTE MA770T-UD3P رو بردارم ، بردش از MSI 770-C45 خیلی بهتر به نظر میاد
    HDD : حتما SAMSUNG F3 500
    POWER : همون GREEN 535A
    DVRW : LITEON 24X ساده بدن لات اسکریپت

فقط دوتا مسئله جدید برای گرافیک و رم بوجود اومد:

صبح یکی از بچه های گل سایت FORCE3D 4850 رو یه جا بهم معرفی کرد با قیمت خوب 130.000 ، زنگ هم زدم مطمئن شدم
    مسئله اول اینه که شنیدم مصرف 4850 از 4770 بیشتره و اگه بخوام اورکلاک هم بکنم آیا پاور 535 کم نمیاره؟
    و دیگه اینکه آیا این برند رو توصیه میکنید؟ چون من اصلا نمی شناسمش و 4770 برند سافایره ....

مسئله دوم هم اینکه من برای بازی زیاد از پی سی استفاده نمیکنم ، بیشتر برای کارهای مهندسی مثل matlab و... میخوام ، البته روزی چند ساعت هم از --- استفاده میکنم و برام مهمه که تصویر یکنواخت و بدون ریپ زدنی داشته باشم(برخلاف الان)
    کار رندرینگ انجام نمیدم ولی با این سیستمم وقتی فایلها رو زیپ میکنم کم مونده سکته کنم تا تموم بشه
    در کل فکر میکنم نیازم با cl9 جواب داده نمیشه ، این ELIXIR DDR3 1333 CL9 واقعا قیمت خوبی داره ولی آیا میشه با کمی هزینه بیشتر cl7 یا حداقل cl8 خرید؟؟

سلام

cpu: موافقم با نظرتون(اگر 955 ارزون بود بگیریدش در غیر این صورت 965)

main & ram: موافق نیستم چون الان خودم msi c45 770 رو دارم وبسیار سرعت خوبی داره (خصوصا توی بوت و شات دان ویندوز)، ضمن اینکه کلید هایی روی مادربورد تعبیه شده که تا 20 درصد اور می کنه

ضمن اینکه اگر این مادربورد ررو بردارید رم apogee ddr3 1333 c l 7 رو پیشنهاد میدم با قیمت 110 تومن(4 گیگ)

چون روی این مادربورد تست شده ، ضمن اینکه طبق لینک زیر ddr3 1333 cl 7 بهتر از ddr3 1600 cl 9 روی

سیستم های مبتنی بر پلتفورم amd جواب میده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    vga: طبق لینک زیر 4850 قویتر از 4770 هست

کد:
    اما طبق لینک زیر کمترین پاور مورد نیاز برای 4850 ، 450 وات هست و برای 4870 ، 500 وات

از این دو میشه نتیجه گرفت که حتی پاور 500 وات هم برای 4850 کافیه چون هیچ وقت با اورکلاک به 4870 نمی رسه

4850 & 4870:

کد:
    Last edited by nikaan; 25-01-2010 at 17:11.

10. این کاربر از nikaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

main : درمورد مادربوردآیا به نظرتون 770T برد کاملتر و مجهزتری نیست؟ و آیا برای اورکلاک قویتر نیست؟ سیستم خنک کننده اش به نظر بهتراز msi میاد ، من خودم بیشتر از msi خوشم میاد ولی بین این 2تا بیشتر نظرم رفت سمت گیگا..

ram : آپوچی زیادی گرونه والا حرفی ندارم چون نمیخوام زیادی هم خرج کنم ، نظر دیگه ای دارید؟

vga : دقیقا داشتم همین بنچمارک ها رو که گذاشتید میخوندم ، تو اینی که 4850 قوی تره شکی ندارم ولی این تفاوت کارائی اصلا محسوس نیست نیکان جان ، قبول داری؟؟ و ضمنا دوتا مسئله دیگه هم هست یکی مصرف کمتر 4770 و اینکه شنیدم 4850 کمی حرارتش بالاست و دوم اینکه 4770 رو میتونم سافایر بگیرم در حالیکه 4850 فقط فورس...

لطفا نظرتون رو بگید... متشکرم

پروفشنال reza_kinglord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    خوزستان ( دزفول )

پيش فرض

-فکر کنم اون قابلیت برای نابود کردن اطلاعات روی DVD هایی هست که دور ریخته میشن هست تا کسی امکان دسترسی به اون اطلاعات را نداشته باشه هست پس تصمیم با خود شماست
    فکر کنم با این قابلیت می شه متن رو روی cd به صورت کمرنگ چاپ کرد
    البته cd های مخصوص خودش رو داره

13. این کاربر از reza_kinglord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

فکر کنم با این قابلیت می شه متن رو روی cd به صورت کمرنگ چاپ کرد
    البته cd های مخصوص خودش رو داره
    سلام شما میدونید سی دی هاش چنده؟؟
    میخوام ببینم ارزش داره اون مدل رو بگیرم یا نه

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

خوب ببین من به این صورت بهت پیشنهاد میدم.اینهایه که من میگم در بهترین وضعیت ممکن هستند و کاملا تست شدند:

CPU : AMD PHENOM II X4 965 (خیلی از 955 بهتره)

M.B : GIGABYTE 770T-UD3P (تکنولوژیه پیشرفته تری داره)

RAM : PATRIOT 4GB (2&2GB) DDR3 1333 (برای اینکه بفهمی اصله ببین اول توسط یه برچسب پلمپ باشه بعد در پلمپو که باز کنی یه برچسب هلوگرم لیزری روی رم چسبیده که گارانتیش هم است بعد سریال قطعه رو مطاقبت بده که مطمون شی اگه اینا درست باشه مطمئن باش که رم اصله در ضمن پاتریوت رم خیلی خوبیه و با این سیستم کاملا مچ است و دارای CL=8 میباشد.)

H.D.D : SAMSUNG SPINPOINT F3 500GB (بهترین هارد بازاره که سرعت رید و رایتش بالاست و صدای خیلی کمی تولید میکنه)

CASE : GREEN ORBIT (مساله فقط ظاهرش نیست این کیس به هشدار دهنده ی صوتی افزایش دمای کیس به وسیله سنسور ی که در داخل کیس قرار میگیرد.فن های بیشتر.ال سی دیه نمایش دهنده ی دما و مدت زمان کار کیس.ولوم تعیین سرعت دو فن با قابلیت برنامه ریزی مجهز است.اگه دور فن ها را به وسیله ی ولوم تا حد صفر پایین آورده باشین و دمای کیس بالا بره و آژیر به صدا در بیاد اگه اقدام هم نکنید خود کیس دور فن رو به طور اتوماتیک بالا میبره تا آژیر قطع شه و سیستم خنک شه و دوباره دور فن رو به حالت اولیه بر میگردونه.حالا اگه اینا براتون مهم نیست همون GREEN MAGNUM II رو بگیرید. قیمت اربیت 52 تومنه.)

DVD RW : HP 1270i 24x (اگه یه رایتر خوب با لنز قوی و با طول عمر بالا میخوای باید اینو بگیری و بهترین جنس بازاره با قیمت 34 تومن.)

VGA : GIGABYTE 4770 1GB GDDR5(گیگا بهترین مارک موجود تو بازاره و تکنولوژیش هم پیشرفته تره . در 4770 با برند گیگا از خازن هایی با طول عمر بالا و خنک تر استفاده شده که موجب افزایش طول عمر گرافیک میشه)

POWER:GREEN GP535A (این پاور کاملا برای این گرافیک مناسبه)

(((((و در آخر اینکه حتما قطعاتی که میگیری همون جا بده برات تست سلامت قطعه برات بگیرن)))))

16. 2 کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •