تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: سيستم قديمي من

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض سيستم قديمي من

سلام دوستان . من يه سيستم قديمي دارم كه مدتي بود داشت خاك ميخورد . تصميم گرفتم راش بندازم تا خواهر كوچيكم ازش استفاده كنه . اما وقتي به برق زدم ديدم رمش سوت ميكشه . ميخواستم بدونم دليلش چيه ؟

و اينكه اگر سوخته نو رم من تو بازار چنده ( رم ddr1 ) هستش !
    مشخصات سيستم :
    cpu = 2.6 celeron intel

مادربوردش هم albatron مدلش يادم نمياد
    گرافيك هم geforce 5800tm

لطفا يه مدل رم خوب كه هم garanty داشته باشه و هم به اين سيستم من بخوره معرفي كنين ( ترجيحا 1gig)
    . و اينكه از كدوم مغازه تو بازار رضا بگيرم كه منصف تر باشه !

ممنونم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

در مورد سوت که اطلاعی ندارم ولی در مورد خرید رم DDRI:
    این رم ها چون نسلشون منقرض شده و دیگه تولید هم نمی شن خیلی کمیاب شدن و به همین دلیل هم قیمتشون به طور نجومی بالا رفته. (اگر بتونی از آشنایی کسی دست دوم بگیری بهتره) مثلا قیمت رم 1 گیگ DDR I حدود 38 تومان هست. (در حالی که 2 گیگ رم DDR3 رو حدود 45 تومان می شه خرید!) قیمت 512 مگابایتش هم 25 تومانه. البته این قیمت هایی که من دارم مال 3-4 ماه پیشه. ضمنا اون 3-4 ماه پیش که من قیمت کردم توی بازار رضا فقط یه مغازه رم DDR I داشت اون هم فقط مارک KingStone. اگر از مغازه دار ها بپرسی بهت می گن کدوم مغازه این رم ها رو داره. اسم مغازه رو یادم نیست ولی از در ولیعصر که می رفتی داخل، سمت چپت می شد... تقریبا اون آخرا هم بود. (یعنی دم در نیست.)

با توجه به قیمت بالای این رمها، بسته به نوع استفاده شما از کامپیوتر، ممکنه رم 512 هم برات کافی باشه. ضمنا یادآوری می کنم برای اینکه بهترین کارایی رو از یه سیستم قدیمی بگیری باید نرم افزارهای قدیمی روش نصب کنی. مثلا Photoshop 6 و Nero 6 و Autocad 2005 و YahooMessenger 7 ... اگر نرم افزارهای جدید رو روش نصب کنی، اینقدر کند می شه که عملا غیر قابل استفاده خواهد شد.

3. 2 کاربر از 3jokes_x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

در مورد سوت که اطلاعی ندارم ولی در مورد خرید رم DDRI:
    این رم ها چون نسلشون منقرض شده و دیگه تولید هم نمی شن خیلی کمیاب شدن و به همین دلیل هم قیمتشون به طور نجومی بالا رفته. (اگر بتونی از آشنایی کسی دست دوم بگیری بهتره) مثلا قیمت رم 1 گیگ DDR I حدود 38 تومان هست. (در حالی که 2 گیگ رم DDR3 رو حدود 45 تومان می شه خرید!) قیمت 512 مگابایتش هم 25 تومانه. البته این قیمت هایی که من دارم مال 3-4 ماه پیشه. ضمنا اون 3-4 ماه پیش که من قیمت کردم توی بازار رضا فقط یه مغازه رم DDR I داشت اون هم فقط مارک KingStone. اگر از مغازه دار ها بپرسی بهت می گن کدوم مغازه این رم ها رو داره. اسم مغازه رو یادم نیست ولی از در ولیعصر که می رفتی داخل، سمت چپت می شد... تقریبا اون آخرا هم بود. (یعنی دم در نیست.)

با توجه به قیمت بالای این رمها، بسته به نوع استفاده شما از کامپیوتر، ممکنه رم 512 هم برات کافی باشه. ضمنا یادآوری می کنم برای اینکه بهترین کارایی رو از یه سیستم قدیمی بگیری باید نرم افزارهای قدیمی روش نصب کنی. مثلا Photoshop 6 و Nero 6 و Autocad 2005 و YahooMessenger 7 ... اگر نرم افزارهای جدید رو روش نصب کنی، اینقدر کند می شه که عملا غیر قابل استفاده خواهد شد.
    دقيقا درست ميگن ايشون....

من 1 هفته پيش قيمت گرفتم 1 گيگ دي دي آر 1 ....41 تومن . 512 بيست و سه تومن.

چون قديمي شده و توليدش كم شده گرون شده...در صورتي كه 2 گيگ رم ddr 2 رو من خريدم موقع ارزونيها

23 تومن......اندازه قيمت 512 دي دي آر 1.

داره خودمونی میشه trane2sfc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جا!

پيش فرض

من چند وقت پیش یه ddr1 خریدم 30000
    بی زحمت یه تشکر هم بزن

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جا!

پيش فرض

راستی ddr1 1gb منظورم بودا!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جا!

پيش فرض

دقيقا درست ميگن ايشون....

من 1 هفته پيش قيمت گرفتم 1 گيگ دي دي آر 1 ....41 تومن . 512 بيست و سه تومن.

چون قديمي شده و توليدش كم شده گرون شده...در صورتي كه 2 گيگ رم ddr 2 رو من خريدم موقع ارزونيها

23 تومن......اندازه قيمت 512 دي دي آر 1.

از این جا معلوم میشه که شما چونه زدن بلد نیستین!چون به من گفت45 من بهش 31 دادم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •