ببین پاتریوت با این سیستم مچ است و هیچ مشکلی نداره . این رم رو من در هشت سیستم مختلف با پلتفرم های متفاوت سوار کردم و هیچ مشکلی نداشت.این حرف ها هم شایعه است. فکر کنم شما متوجه نشدین چی گفتم cl رم پاتریوت 8 است و هیچ رمی تو این رنج قیمت همچین تایمینگی نداره و این به معنی سرعت بیشتر است.اگه چیز بهتری میخوای باید بیشتر پول بزاری.من رم corsair رو پیشنهاد میدم که 4 گیگش 145 تومنه .
Corsair 4GB (2&2GB) DDR3 1333 = 145000
کینگ مکث هم اصلا چیز جالبی نیست .رم هم 1333 باشه چون اگه از این بیشتر هم بگیرید فایدهای نداره . سی پی یو های AMD بیشتر از این فرکانس رو نمیتونن پردازش کنند.
در مورد ال سی دی هم افت فریم یعنی اینکه مثلا اگه شما با یه ال سی دی 20 اینچ و مثلا با گرافیک 4670 در بازی کرایسیس 45 فریم میگرفتید حالا در یک FULL HD با همون گرافیک 30 فریم بیشتر نمیگیرید که این افت فریم به قدرت گرافیکتون بستگی داره چون بعضی گرافیک های ضعیف در FULL HD کم میارن و باید رزولیشن رو پایین آورد تا بشه با حالت عادی بازی کرد در صورتی که با همون گرافیک ضعیف و یه ال سی دی 19 یا 20 اینچ که FULL HD نباشه میشد رزولیشن رو بالاتر برد و با همون کیفیت بازی کرد.
من تا حالا با این گرافیک 5770 و ال سی دی FULL HD به مشکل افت فریم نخوردم.حدود 80 درصد بازی های روز رو با چهار تا سیستم مختلف که همین گرافیک و LCD FULL HD داشتن رو اجرا کردم و به مشکل نخوردم.