با سلام .
آقا بنده یه مدتی هست که میخوام یه جی میل بسازم ولی هر چی میکنم به سایتش نمیره :
نمیدونم به خاطر تحریم هست یا چیزه دیگه !! لطفا راهنمایی کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر .
با سلام .
آقا بنده یه مدتی هست که میخوام یه جی میل بسازم ولی هر چی میکنم به سایتش نمیره :
نمیدونم به خاطر تحریم هست یا چیزه دیگه !! لطفا راهنمایی کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر .
سلام
من که مشکلی ندارم و هر روز به جی میل و google reader سر می زنم . پس مشکل از تحریم نیست .
اما نمی دونم مشکل شما از چیه
با یه مرورگر دیگه امتحان کنین .
1-ميتونه مشکل از isp باشه
2-* مشکل از ويندوز باشه چک کن نتيجرو بگو
دوستان ممنون ،
مشکل از https بود که من دقت نکرده بودم که به خاطر security هست .
بهرحال درست شد ممنون .
سلام.آقا منم مشکل دارم هی از پسووردم اشکال میگره نمیدونم چرا ولی بالای 20دفه انواع پسوورد رو امتحان کردم ولی هردفه ایراد میگره.ممنون میشم یه کمکی بکنید
مشکل از طرف اوناست
اینم لینک رسانه ایش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من ميخام يه gmial بسازم اما شماره موبايل مخواد وقتي موبايل و نام ايران رو ميدي errorميگيره
با سلام طریقه ساخت ایمیل در جی میل چگونه میباشد؟؟هر کاری میکنم ایمیل ساخته نمیشود لطفا راهنمایی کنید
چرا ساخته نميشه اتفاقا خيلي راحته,وقتي رفتين تو صفحه جي ميل, create an account رو بزنيد تو صفحه اي كه براتون باز ميشه چيزايي رو كه ميخواد بنويسين بعد اينكه ايدي رو نوشتين check availibity رو بزنيد ببينيد قبول ميكنه,پسوردتون هم كه بايد بيشتر از 8 كاراكتر باشه بعد بقيه اطلاعات روهم بنويسيد واخرسر هم i accept رو بزنيد,همين.
---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
دوست عزيز جي ميل اصلا شماره موبايل نمي خواد!شما كجا ميريد براي درست كردن account.
مشكلي نيست... حنما دارين باتن ها رو بي دقت وارد مي كنيد..!
اگه باز مشكلي بود از يه مرورگره ديگه مثلا فاير فاكس چك كنين..!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)