تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 8 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 74

نام تاپيک: کدام pmp بهتره ؟ (تا 250 تومن -- iPod Touch یا Cowon S9)

داره خودمونی میشه hooligan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض کدام pmp بهتره ؟ (تا 250 تومن -- iPod Touch یا Cowon S9)

سلام من میخواستم یه pmp بگیرم تا 250 تومن بین چند تا شک دارم دوم بهترنIpod touch البته با بوجه من 8 گیگ میشه گرفتcowon s9راستی شنیدم سامسونگم یکی جدید زده چطوره و چنده اثلا تو ایران هست؟(هر کس که این pmp ها رو داره لطفا بیاد بگه که چی داره و چی نداره و معایب و خوبیهاشو بگه )و میخواستم ببینم گرافیک درون pmp در کدوم از ایم مدلها بیشتره مثلا این عکسو ببینین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میده که s9 این قابلیت رو داره که فایلها یا این شلهای درونش را جابجا کنه مثلا میتونه ساعت رو ببره بجای اون نشانگر شارژ یا در کل جاهاشونو عوض کنه بدون هیچ محدوده ای میخواستم بدونم این امکانو ipod داره دقیقا با همون شکل و در کل زیبایی گرافیکی کدومشون بیشتره (با مثال مثلا ipod چی داره که s9 نداره و برعکس )منظورم در گرافیک درونیشون بود (خیلی برام مهمه)و در کل فرقاشون ..... و نظر شخصیتونو میخوام بدونم که کدامو میپسندید

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

لینک عکس بالا اینه
    کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

صفحه ی اولی که وقتی s9 روشن میشه رو میشه به شکهای مختلف تبدیل کردم (نمیدونم اینها تم دارند یا نه) شاید تمهاشو عوض میکنن ولی میشه به طور دلخواه درستش کرد میخواستم بدونم ipod وقتی روشن میشه . میشه به جای این تم همیشگی تم ها (شکلهای ) دیگری گزاشت؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام من میخواستم یه pmp بگیرم تا 250 تومن بین چند تا شک دارم دوم بهترنIpod touch البته با بوجه من 8 گیگ میشه گرفتcowon s9راستی شنیدم سامسونگم یکی جدید زده چطوره و چنده اثلا تو ایران هست؟(هر کس که این pmp ها رو داره لطفا بیاد بگه که چی داره و چی نداره و معایب و خوبیهاشو بگه )و میخواستم ببینم گرافیک درون pmp در کدوم از ایم مدلها بیشتره مثلا این عکسو ببینین
    کد:
    میده که s9 این قابلیت رو داره که فایلها یا این شلهای درونش را جابجا کنه مثلا میتونه ساعت رو ببره بجای اون نشانگر شارژ یا در کل جاهاشونو عوض کنه بدون هیچ محدوده ای میخواستم بدونم این امکانو ipod داره دقیقا با همون شکل و در کل زیبایی گرافیکی کدومشون بیشتره (با مثال مثلا ipod چی داره که s9 نداره و برعکس )منظورم در گرافیک درونیشون بود (خیلی برام مهمه)و در کل فرقاشون ..... و نظر شخصیتونو میخوام بدونم که کدامو میپسندید
    لینک عکس بالا اینه
    کد:
    صفحه ی اولی که وقتی s9 روشن میشه رو میشه به شکهای مختلف تبدیل کردم (نمیدونم اینها تم دارند یا نه) شاید تمهاشو عوض میکنن ولی میشه به طور دلخواه درستش کرد میخواستم بدونم ipod وقتی روشن میشه . میشه به جای این تم همیشگی تم ها (شکلهای ) دیگری گزاشت؟
    اگه به دنبال قابلیت های جانبی مثل آزادی عمل در زمینه تعامل با اینترفیس و منوها هستی اول آیپاد تاچ و بعدش YP-P3 از سامسونگ (همون مدل سامسونگی هستش که میگی) .. اما این نکته رو در نظر بگیر که هنگام خریدن یه PMP و اون هم هزینه بالای 200 هزار تومن، خیلی فاکتورهای دیگه هستش که مهمتر از اینه که حالا فرضاً نشانگر شارژ کجا قرار می گیره (البته تصمیم نهایی با شماست -- اما صرفاً دارم میگم که معمولاً با رعایت پارامترهای دیگه، انتخاب بهتری میشه صورت داد)

ببین تفاوت اصلی این سه مدل در اینه : آیپاد تاچ اصولاً تاکیدش روی برنامه های جانبی بسیار متنوع (از بازی گرفته تا برنامه های کاربردی دیگه -- مثل موبایل و فراتر از اون) و اتصال بیسیم هستش .. s9 در نقطه مقابل قرار داره و تاکیدش روی اون چیزهایی هستش که یه PMP واقعاً باید داشته باشه؛ یعنی کیفیت صدا و تصویر و امکانات جانبی مرتبط با همین دو ویژگی .. YP-P3 هم یه حالت بینابینی داره، یعنی از یه طرف قابلیت بیسیم (بلوتوث) و تعداد محدودی برنامه جانبی و اینترفیس جالب تر داره، از طرف دیگه کیفیت صدا و تصویرش رو هم کم نذاشته و بعد از S9 یه گزینه خیلی خوب محسوب میشه ..

بنابراین شما باید برحسب اولویت هات انتخاب کنی.

* ببخشید بخاطر تاخیر در پاسخگویی .. من روزی فقط یکبار آنلاین میشم.

5. 8 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مزسی ازجوابتون میخواستم بدونم YP-P3 قیمتش چقدره و تو ایران هست ؟به نظر شما اگر s9 بگیرم خسته کننده برای من چون شمامیگین ipod بازی و برنامه های زیادی داره ولی s9 نداره و با این حساب ipod سرگرم کننده تره . و میخواستم بدونم ipod مثلا چی برنامهای خوبی داره که خیلی خوب باشه. برنامه ی gps داره؟ و یه سوال دیگه من شنیدم s9 اسپیکر نداره . در Pmp ها منظور از نداشتن اسپیکر اینه که صدارو فقط با هدفون میشه شنید ؟ یا منظور چیز دیگه ای هست؟مرسی

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مزسی ازجوابتون میخواستم بدونم YP-P3 قیمتش چقدره و تو ایران هست ؟به نظر شما اگر s9 بگیرم خسته کننده برای من چون شمامیگین ipod بازی و برنامه های زیادی داره ولی s9 نداره و با این حساب ipod سرگرم کننده تره . و میخواستم بدونم ipod مثلا چی برنامهای خوبی داره که خیلی خوب باشه. برنامه ی gps داره؟ و یه سوال دیگه من شنیدم s9 اسپیکر نداره . در Pmp ها منظور از نداشتن اسپیکر اینه که صدارو فقط با هدفون میشه شنید ؟ یا منظور چیز دیگه ای هست؟مرسی
    بله - اینطور که خبرش پیچیده بالاخره و بعد از تاخیر طولانی وارد ایران هم شده .. در مورد قیمتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند خطی نوشته ام، اگه دوست داشتی چک کن.

//

آیا s9 خسته کننده اس؟: ببین در واقع چنین سوالی اصلاً ماهیت یه پلیر رو داره زیر سوال می بره .. منظورم اینه که پلیرها رو ساخته ان که شما باهاش فایل های صوتی و تصویری رو پخش کنی .. این کارکرد اصلی اشه .. اما به تدریج کمپانی ها برای رقابت با هم شروع کرده ان به افزودن قابلیت های جانبی مثل برنامه ها و بازی و ... اما : مساله اینه که گاهی کاربرها اولویت هاشون برعکس میشه : یعنی پلیرها رو مثل موبایل ارزیابی می کنن--- بخصوص این مساله در مورد کاربرهای کشور خودمون که بیشتر با موبایل هاشون مشغول هستند و هنوز پلیرها اونقدر جا نیفتاده دیده میشه .. البته نیاز هرکسی محترمه و من حق ندارم به کسی بگم "چی بخواه و چی نخواه" صرفاً حرفم اینه که نداشتن یه سری امکانات جانبی در بعضی پلیرها، اصلاً بخاطر حفظ اصالت هستش و به هیچ وجه نباید نقطه ضعف تلقی بشه ...

بله - اگه یه نفر بخواد وسیله ای بخره که باهاش ور بره و برنامه متنوع داشته باشه و گاهی بازی کنه و گاهی هم صدا-تصویر باهاش پخش کنه آیپاد تاچ گزینه اوله .. یعنی اون چیزی هستش که فردی که با موبایلش معمولا سرگرم بوده رو در یه سطح بالاتر سرگرم می کنه (این خدای نکرده توهین نیست، صرفاً عادات کاربرها رو دارم عرض می کنم)

* اگه دوست داشتی، پاراگرافی که بعد از نکته سوم در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته ام رو بخون.

//

برنامه های جانبی ipod : عیناً مثل موبایل و حتی شاید با کیفیت و کلاس بالاتر.. از بازی گرفته تا برنامه های کاربردی .. gps روی خود دستگاه نداره.

//

اسپیکر: بله - وقتی اسپیکر نباشه صدا صرفاً از خروجی هدفون بیرون میاد .. البته یه نفر می تونه اسپیکرهای قابل حمل جداگانه بخره (ارزونهاش 3-4 تومن گیر میاد) و وصل کنه بهش .. بنابراین منظور اینه که اسپیکر داخلی نداره، ولی میشه بهش اسپیکر وصل کرد.

8. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

البته تا اونجا که من میدونم S9 اسپیکر داره. یا شایدم اطلاعات من غلطه.
    ببین اصولا تفاوت اصلی اینا در چند چیزه.
    1. آیپاد WIFI داره.
    2. برنامه و بازی هر چی که فکرشو بکنی برای آیپاد هست (همون قضیه ی سرگرم کردن که گفتی رو به انتها میرسونه)
    3. ظاهرا عملکرد و طراحی منوهای تاچ بهتر و بی نقص تره (البته به معنی ضعف S9 نیست. منظور اینه که پایین تر از آیپاد قرار میگیره)
    4. کیفیت صدای S9 به شکل محسوسی بالاتره و تنظیمات صدای گسترده داره.
    5. کیفیت صفحه نمایش S9 هم خیلی بهتره و زاویه ی دید بهتری هم داره (LED هست)
    6. باتری S9 هم بهتره (موزیک 50 ساعت فیلم 10 ساعت)

10. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مرسی از نظرهامن شنیدم s9 اسپیکر نداره درسته یا داره ؟بازم تشکر...

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

راستی ببخشید یه سوال دیگه هم دارم میخواستم بدونم Ipod که دیگه اسپیکر داره مگه نه ؟

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

مرسی از نظرهامن شنیدم s9 اسپیکر نداره درسته یا داره ؟بازم تشکر...
    مثل این که حق با شماست. اسپیکر نداره.
    راستی ببخشید یه سوال دیگه هم دارم میخواستم بدونم Ipod که دیگه اسپیکر داره مگه نه ؟
    بله. داره.

14. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 8 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •