سلام دوستان
من به الکترونیک علاقه ی زیادی دارم و خیلی دوست دارم مدار ببندم ولی نمیدونم باید از کجا شروع کنم
به تعمیرات وسایل الکترونیکی هم خیلی علاقه دارم
ممنون میشم کمکم کنید
سلام دوستان
من به الکترونیک علاقه ی زیادی دارم و خیلی دوست دارم مدار ببندم ولی نمیدونم باید از کجا شروع کنم
به تعمیرات وسایل الکترونیکی هم خیلی علاقه دارم
ممنون میشم کمکم کنید
با سلام ،
الكترونيك - الكترونيك و مخابرات دريايي - الكتروتكنيك
اينا رشته هاي مرتبط هستن كه الكترونيك و الكتروتكنيك متقاضي بيشتري دارن اما رشته الكترونيك و مخابرات دريايي بيشتر در مناطق شمال و جنوب كاربرد داره ( در درياي خزر و خليج فارس - و كشتيراني و ... ) اما ساخت دستگاههاي الكترونيك و ديجيتال در محدوده رشته الكترونيك هست .
اما اگه منظورتون جدا از رشته تحصيلي هست ، شايد كتابهاي آموزشي باشن ولي اكثرا در محيط آموزشي ميشه الكترونيك رو خوب ياد گرفت. تعميرات هم كه الان ديگه كاربرد زيادي ندارن چون دستگاههاي مختلف سيستمهاي مختلفي دارن و هيچ كسي نميتونه همه وسايل رو تعمير كنه ، اما تعمير وسايل قديمي تر مثل تلويزيون و راديو و مشكلات عادي سيتمهاي مختلف رو ميشه ياد گرفت. و كتابهاي مختلفي در مورد دستگاههاي مختلف هست . ولي اين يك كار عمليه و با تجربه ميشه به هدف رسيد نه فقط با مطالعه ( مثلا رياضي كاربردي و مباني برق و فيزيك الكتريسيته و ... هيچ ربطي به تعمير وسايل ندارن )
اينطور هم كه به نظر ميرسه ساده نيست ، و حتي حدود 80 درصد كساني هم كه از دانشگاهها فارغ التحصيل ميشن چيزي از الكترونيك عملي نميدونن ! دروس آزمايشگاهي هست كه اساتيد محترم مفتي نمره ميدن و پروژه هم كه يكي ديگه براشون ميسازه و ... هيچي ياد نميگيرن به جز مدرك !
فكر ميكنم تاپيك آموزشي الكترونيك پايه در سايت باشه ، يه جستجو كن حالا![]()
ممنونم دوست عزیز
پس با این حساب اول باید کمی الکترونیک یاد بگیرم و بعد تعمیرات که همون الکتروتکنیکه
تعميرات ، الكتروتكنيك نيست !
در الكتروتكنيك روي وسايل بزرگتر و سيستمهاي برق قدرت و صنعتي كار ميشه ، مثلا نمونه خانگيش تعمير كولر يا پنكه و ... هست.
ولي الكترونيك روي سيستمهاي كوچك و پيچيده كه با منابع تغذيه پايين مثل باتري كار ميكنن تمركز داره. مثل وسايل آنالوگ و ديجيتال ( ساعت و تلويزيون و ... و حتي در موارد حرفه اي مثل كامپيوتر ها و شبكه هاي مخابراتي و ... )
براي تعمير هركدوم بايد رشته مخصوصش رو بخوني. البته به جز كامپيوتر !
چشماتو اونجوري نكن ميترسم !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)