تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 45

نام تاپيک: مهندسای حرفه ای نوت بوک ! کمک نهایی شما برای خرید یه نوت بوک به دانشجوی برق

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

9 مهندسای حرفه ای نوت بوک ! کمک نهایی شما برای خرید یه نوت بوک به دانشجوی برق

حدود 4 ماه پیشم از دوستان کمک زیادی برای خرید لبتاپ گرفتم ( کمک مادی که نه !!!کمک معنوی یا همون علمی!)ولی خریدی نکردم! خوب پول تو دستو بالم نبود ! اصولا دانشجو جماعت پولشون کجاست که بخوان فرتی یه هفته ای تصمیم بگیرن و بعدش با بابایی برن واسه خرید لبتاپ !( خودشم دقیقا شنبه هفته بعد!)
    خوب بالاخره ما هم تصمیم گرفتیم با کمک های مالیه همون بابایی ! بریم و یه لبتاپ به اصطلاح مهندسی بگیریم که کارمون رو راه بندازه .
    قبلا چند تا از دوستان با سواد انجمن تو زمینه لبتاپ خیلی کمک کردن ، بازم میخوام بیان و کمک کنن تا ایندفعه که پول هست و امتحانها داره تموم میشه کار رو تموم کنیم و ما هم پز بدیم که بعله لبتاپ داریمو فلان. ( من باید طنز نویس می شدم ، نه؟!)
    من یه دانشجوی علاقه مند برق هستم که با هر جور نرم افزاری کار می کنم:
    مثل:
    ORCAD 16 & 10( VISTA & XP)
    ALTIUM DXP 8.1
    AUTOCAD ELECTRICAL2009
    ELCAD
    MATLAB2008
    C#
    C++
    طراحی وب
    و چند برنامه دیگه مثل پرتئوس و...
    برای من قدرت پردازش اطلاعات و هنگ نکردن در حین پردازش و پایان موفقیت در زمان معقول مهمه. نمی خوام مثلا بخاطر 10 ثانیه زود تر انجام شدن پردازش پول بی خود خرج کنم!
    از لحاظ کارت گرافیک می خوام 128bit یا بالاتر باشه فرکانس هسته بالای 600 MHz و فرکانس حافظه بالای 800 MHz یا اصلا ati 4650 یا بالاتر باشه !
    پولم 130000 بیشتر ندارم البته هر چه قدر کمتر خیلی خیلی بهتر !
    14 اینچ باشه بهتره از این لحاظ که می خوام سبک باشه. Led باشه خیلی بهتر ولی نباشه هم عیبی نداره.
    ( بیشتر تو محیط بسته کار می کنم و قسط کار کردن روی چمنهای فضای سبز رو ندارم!!! اونم تو دانشگاه ، اصولا هدفم از خرید فقط علمیه نه ...!)
    باطری خوب داشته باشه.
    رم 4 GB .( فرکانسش حتما بالای 800 یا همون 800 مگا هرتز باشه)( همون ddr2 می دونم ddr3 یکم گرون تر در میاد پس تند تند نیاد بگید چه توقعاتی داری!)
    هاردشم زیاد مهم نیست ولی دورش بالاتر باشه بهتره.
    پورت خروجی HDMI داشته باشه برای کنفرانس می خوام! Usb , bl, .... Wirless Lan,
    ویندوزش seven باشه.
    کیفیت ساختش بالا بشه( اگرم چینی بود اسمبلش دیگه خیلی ضایع نباشه! می خوام جنس خوب چین باشه)
    نکته مهم ، مصرف انرژییش پایین باشه یعنی همون واتش .( با این حساب زود داغ نکنه و عمر باتریشم زیاد باشه. البته می دونم کارت گرافیک ati4650 و هارد 7200 دور مصرف باتریشون زیاده ، اگر گزینه دیگه ای دارید خوب بگید! با همون کارایی)
    مستحکم باشه بدنش .
    Dvd یا blu ray فرقی نمی کنه.
    دیگه ارزوی سلامتی واسه شما.
    خیلی ممنون .

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

حدود 4 ماه پیشم از دوستان کمک زیادی برای خرید لبتاپ گرفتم ( کمک مادی که نه !!!کمک معنوی یا همون علمی!)ولی خریدی نکردم! خوب پول تو دستو بالم نبود ! اصولا دانشجو جماعت پولشون کجاست که بخوان فرتی یه هفته ای تصمیم بگیرن و بعدش با بابایی برن واسه خرید لبتاپ !( خودشم دقیقا شنبه هفته بعد!)
    خوب بالاخره ما هم تصمیم گرفتیم با کمک های مالیه همون بابایی ! بریم و یه لبتاپ به اصطلاح مهندسی بگیریم که کارمون رو راه بندازه .
    قبلا چند تا از دوستان با سواد انجمن تو زمینه لبتاپ خیلی کمک کردن ، بازم میخوام بیان و کمک کنن تا ایندفعه که پول هست و امتحانها داره تموم میشه کار رو تموم کنیم و ما هم پز بدیم که بعله لبتاپ داریمو فلان. ( من باید طنز نویس می شدم ، نه؟!)
    من یه دانشجوی علاقه مند برق هستم که با هر جور نرم افزاری کار می کنم:
    مثل:
    ORCAD 16 & 10( VISTA & XP)
    ALTIUM DXP 8.1
    AUTOCAD ELECTRICAL2009
    ELCAD
    MATLAB2008
    C#
    C++
    طراحی وب
    و چند برنامه دیگه مثل پرتئوس و...
    برای من قدرت پردازش اطلاعات و هنگ نکردن در حین پردازش و پایان موفقیت در زمان معقول مهمه. نمی خوام مثلا بخاطر 10 ثانیه زود تر انجام شدن پردازش پول بی خود خرج کنم!
    از لحاظ کارت گرافیک می خوام 128bit یا بالاتر باشه فرکانس هسته بالای 600 MHz و فرکانس حافظه بالای 800 MHz یا اصلا ati 4650 یا بالاتر باشه !
    پولم 130000 بیشتر ندارم البته هر چه قدر کمتر خیلی خیلی بهتر !
    14 اینچ باشه بهتره از این لحاظ که می خوام سبک باشه. Led باشه خیلی بهتر ولی نباشه هم عیبی نداره.
    ( بیشتر تو محیط بسته کار می کنم و قسط کار کردن روی چمنهای فضای سبز رو ندارم!!! اونم تو دانشگاه ، اصولا هدفم از خرید فقط علمیه نه ...!)
    باطری خوب داشته باشه.
    رم 4 GB .( فرکانسش حتما بالای 800 یا همون 800 مگا هرتز باشه)( همون ddr2 می دونم ddr3 یکم گرون تر در میاد پس تند تند نیاد بگید چه توقعاتی داری!)
    هاردشم زیاد مهم نیست ولی دورش بالاتر باشه بهتره.
    پورت خروجی HDMI داشته باشه برای کنفرانس می خوام! Usb , bl, .... Wirless Lan,
    ویندوزش seven باشه.
    کیفیت ساختش بالا بشه( اگرم چینی بود اسمبلش دیگه خیلی ضایع نباشه! می خوام جنس خوب چین باشه)
    نکته مهم ، مصرف انرژییش پایین باشه یعنی همون واتش .( با این حساب زود داغ نکنه و عمر باتریشم زیاد باشه. البته می دونم کارت گرافیک ati4650 و هارد 7200 دور مصرف باتریشون زیاده ، اگر گزینه دیگه ای دارید خوب بگید! با همون کارایی)
    مستحکم باشه بدنش .
    Dvd یا blu ray فرقی نمی کنه.
    دیگه ارزوی سلامتی واسه شما.
    خیلی ممنون .
    به نظر من بهترين انتخاب براي شما سري cw سونيه .در ضمن مطلب نرم افزار سنگينيه بهتره از لحاظ رم و سي پي يو لپ تاپتون قوي باشه .

cw 1 lfx
    cpu:2.5 3m
    ram : 4ddr3
    vga:gt230
    ساخت امريكا با قيمت 1350000

3. این کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ALeXilver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

این چهار مدل نزدیک به مشخصات مورد نظر شما هست، گرچه در مواردی اختلاف داره ولی هر چهار مشخصات خوبی دارند و به نظر من در حدود قیمتشون ارزش خرید دارن. دوتای اولی 15.6 اینچ، سومی 14 و چهارمی 13.3 اینچ هست.

اولی Lenovo Y550-484

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دومی Dell Studio 1555

کد:
    سومی Asus F83SE

کد:
    چهارمی Dell Studio XPS 1340

کد:
    آخری باید حدود 1200 باشه.
    قیمتها البته در بازار احتمالا از این کمتر هست.
    Last edited by ALeXilver; 22-01-2010 at 17:46.

5. این کاربر از ALeXilver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه messi3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

cw 1 lfx
    خيلي عاليه البته ساخت امريکاش

7. این کاربر از messi3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rasainia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    IraN + UsA + GermanY

پيش فرض

سلام به شما دوست و همكار عزيز + دوست گرامي من هم مانند شما دانشجوي برق هستم = من هم مانند ديگر دوستان , مدل Sony Cw 1LFX رو به شما پيشنهاد ميكنم = چون خودم , چند روز پيش همين مدل رو تهيه كردم - و خيلي ازش راضيم - ميتوني به لينك زير يه نگاهي بندازي ...........

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. این کاربر از rasainia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

از نظر همه دوستان عزیزم متشکرم. چند تا سوال دارم.
    دو تا از کاربرا cw 1 lfx رو پیشنهاد کردن . در مورد گرافیک این نوت بوک شک دارم.
    1 . من 3 تا کارت گرافیک رو مشخصاتشون رو براتون می نویسم نظر مقایسه ای بدین خواهشا"
    NVIDIA GeForce GT 230M ( sony cw 1lfx)
    The GeForce GT 230M features 48 shader cores as the 9700M GTS but only a 64 bit memory bus. Because of the 40nm process the power consumption is in the region of the GT 130M.
    500 MHz, 48 - unified, DX10.1 | 800 MHz, 128 Bit

ATI Mobility Radeon HD 4650 (HP DV6 1215)

The Mobility HD 4650 is based on the Desktop 4650 architecture, but features a lower clock rate of memory and core. Depending on the core clock (450-550MHz possible) and the used memory (DDR2, DDR3, GDDR3 with 600-800 MHz possible) the mobile 4650 can show a different performance. The current consumption of the chip alone ranges from 15-25W. Features Avivo HD video features.
    550 MHz, 320 - unified, DX10.1 | 800 MHz, 128 Bit

[NVIDIA GeForce GT 240M] (IBM/lenovo Y550)
    The GeForce GT 240M is the successor of the GT 130M / 9600M and has now 48 instead of 32 shader cores. Therefore, the performance should be noticeable better. Because of the 40nm process, the TDP is still 23 Watt.
    550 MHz, 48 - unified, DX10.1 | 800 MHz, 128 Bit

تفاوت محسوس اونها تو shader اونها هست. فکر کنم 4650 تو اجرای 3 بعدی قوی تر عمل کنه.

یکی از دوستان هم Ideapad Y550-484 رو پیشنهاد کرد که واقعا بنظرم لبتاپ خوبیه ( گرافیک قوی و رم ddr3) ولی چند تا اشکال داره:
    2. Ideapadهست ! طرح جدید تر ibm/lenovo باسم thinkpad هست . از دوستان میخوام این دو تا رو با هم مقایسه کنن.
    خیلی چیزای منفی در موردIdeapad شنیدم. مثل ضعیف بودن touch screen ( یه همچین اسمی داره دیگه)
    یکیم اینکه این LCD ، glossy هست. یکی از بچه ها قبلا خیلی بد می گفت از این نوع نمایشگر ها . می گفت هیچی دیده نمیشه توش ... .
    در کل بنظر من وقتی قسط خرید تا 1.3 میلیون داشته باشی باید یا cpu مدنظرت باشه یا گرافیک . مثلا یا cpu 6 مگ کش باشه یا گرافیکت خوب باشه.
    3 . لطفا در مورد مدلایی مثل زیر هم نظر بدین :

HP Pavilion DV6-1215

• 2.53 Ghz , Level 2 cache 3 MB 1066

4096 MB ddr2

Windows Vista® Home Premium with

Service Pack 1 (32-bit)

15.6" Diagonal High Definition HP Brightview

Display( 1366 x 768)

ATI Mobility Radeon HD 4650 Up to 2303 MB total

graphics memory with 1 GB dedicated

DVDWriter (+/-R +/-RW) - BT -CAM - HDMI- Reader
    Remot - HP ProtectSmart Hard Drive Protection+ Intel

802.11 a/g/n+ IEEE 1394

Ideapad Y550-484

CPUIntel Core 2 Duo P8700 2.53GHz 3MB 1066MHz

Memory 4GB DDR3 1066MHz (2 x 2GB)

Hard Disk Capacity 500GB SATA 5400RPM

Optical DriveBlu ray Multi burner Drive

GraphicNvidia GeForce GT240M 1024MB Dedicated Memory, Up to 2301MB

Display 15.6” HD WLED Glossy, WXGA (1366×768)

CommunicationIntel WiFi Link 5100AGN

Broadcom Net Link Gigabit Ethernet

Bluetooth

SecurityVeryFace

VGA output

RJ45

HDMI

E-SATA+USB Combo

Operating SystemWindows 7 Home Premium

SONY CW-1lfx

cpu = core2due 2.53 Ghz

buss = 1066

cach = 3 Mb

Ram = 4 GB - DDR3

H.D.D = +320

DVD RW - Dual layer

LED 14 - Sony display

Gefoce 230 - Gpu

Full Port = HDMI - VGS - 3 USB - i link - Wirless - Bl - Face tracking - Lan
    Last edited by Reman; 23-01-2010 at 17:26.

11. این کاربر از Reman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ALeXilver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1- از بین اینها از همه قویتر 4650 بعد GT240 و بعد GT230 هست.
    تو پرانتز: ولی مقایسه تعداد Shader ها و فرکانس GPU و مشخصات اینچنینی بین دو کارت مخصوصا nVidia و ATI درست نیست. باید به نتایج Benchmark ها مراجعه کرد.

2- Ideapad یک رده کلی از محصولات Lenovo هست، Thinkpad هم همینطور. هر کدوم مدلهای جدید و قدیمی دارند.
    به طور کلی Ideapad ها طراحی زیباتری دارن ولی Thinkpad ها محکمتر و ضد آب هستند(حداقل کیبرد ضد آب دارند.)
    یکی از دوستان همین مدلی که پیشنهاد کردم داشت و خیلی راضی بود.
    صفحه Glare هم اشکالش این هست که نور توش می افته واحتمالا یک مقدار از این بابت اذیت می کنه.
    به Dell Studio 1555 نگاه انداختین؟ هم CPU قوی و هم گرافیک نسبتا خوبی داره.

3- در بین این سه مدل که نوشتین من همون Y550 رو ترجیح می دم و فکر می کنم مدل Asus که معرفی کردم هم با CPU قویتر از این سه و گرافیک 4570 و صفحه 14 مناسب هست.

اگر دوست داشتین این هم دو مدل از سری Thinkpad که البته گرافیکهاشون تعریفی نیست ولی بازیهای معمولی رو راحت جواب میده:
    THINKPAD SL510 2847-A23
    کد:
    THINKPAD SL500c-W2Y
    کد:
    اینها قیمتهاشون هم زیر 1200 هست.

13. این کاربر از ALeXilver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rasainia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    IraN + UsA + GermanY

پيش فرض

سلام - با اجازه بزرگترها و اساتيد : دوست عزيز , من كه خودم CW1LFX رو چند روزي هست تهيه كردم - ازش خيلي خيلي راضي هستم = لپ تاپ كاملا بي صدا و خوش دستي هست - همچنين با دو نرم افزار برق كه بيشتر باهاش سر و كار داريم ( protuse & matlab ) خيلي راحت دارم كار ميكنم - و يك موضوع مهم تو اين مدل نوت بوك اينه كه , واقعا قدرت خنك كنندگيش بالاست ( مثلا نمونش ديروز , نوت بوك تو شارژ بود و من هم داشتم كار ميكردم - حدود 5 ساعت كار كردم - از نوت بوك نه صدايي دراومد و نه گرمايي = اين رو جدا ميگم , ميتوني پرس و جو كني ) + - + بازهم اين نظر من بود = ولي همچنان به تحقيقت ادامه بده - عجله نكن ( من حدود 1 ماه بكوب تحقيق كردم تا اين رو خريدم + تو هم تحقيق كن , ببين كجا ميرسي )
    + + موفق باشي + +

15. این کاربر از rasainia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

یه سوالی دارم
    3مگ کش برای کارای مهندسی کافیه؟

که برای چند سال واستون کار کنه....منظورم کارای طراحی با کتیا هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

F83VF2.2-2MB-FSB8004GB320DVD RW14.1 WXGAGT220 Geforce7-H2.4CHINABT\WebCam\Bag\Mouse
    \Almas9500000

خوب سوال من اینه
    من این لپتاپ رو میتونم تحت همون شرکت فروش که نوتالی بوده با 200تومن هزینه اضافی تر فکر کنم کانفیگ 2.53 با 3 مگ کش رو بگیرم که طبق سایت ایسوس این سی پی یو رو هم ساپورت میکنه(p8700 یا 8800(
    خوب به نظر شما به قیمتش نمی ارزه؟
    Last edited by majidhosseini; 23-01-2010 at 23:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •