تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: مشکلات سخت افزاری لپ تاپ سونی سری CS

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_9192's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    متغیر

پيش فرض مشکلات سخت افزاری لپ تاپ سونی سری CS

با سلام

دوستان من چند روز پیش با صحبتی که با یکی از تعمیر کاران لپ تاپ داشتم و در مورد مشکل فن CPU لپ تاپم با اون صحبت میکردم می گفت که تو سری CS این مشکل هسن راستش فن CPU لپ تاپ من خیلی صدا میکنه
    اون میگفت تو سری CS خرابی بیشتر تو LCD و همین فن CPU هستش و همچنین برای تهیه قطعه برای تعویض با مشکل مواجه هستن . حالا از دوستانی که از این سری لپ تاپ دارن لطف کنن و نظر بدن که آیا چنین مشکلی دارن یا نه ؟

با تشکر

پروفشنال r_22009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    EsFaHaN

پيش فرض

با سلام

دوستان من چند روز پیش با صحبتی که با یکی از تعمیر کاران لپ تاپ داشتم و در مورد مشکل فن CPU لپ تاپم با اون صحبت میکردم می گفت که تو سری CS این مشکل هسن راستش فن CPU لپ تاپ من خیلی صدا میکنه
    اون میگفت تو سری CS خرابی بیشتر تو LCD و همین فن CPU هستش و همچنین برای تهیه قطعه برای تعویض با مشکل مواجه هستن . حالا از دوستانی که از این سری لپ تاپ دارن لطف کنن و نظر بدن که آیا چنین مشکلی دارن یا نه ؟

با تشکر
    مشکل فن cpu می تونه مال کثیف شدنش باشه. وقتی فن کثیف می شه اول سر و صدا می کنه و کم کم ممکنه سرعتشم کم بشه.اگه اول که خریدین این صدا رو نداشته، به احتمال زیاد مال همین کثیفیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_9192's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    متغیر

پيش فرض

مشکل فن cpu می تونه مال کثیف شدنش باشه. وقتی فن کثیف می شه اول سر و صدا می کنه و کم کم ممکنه سرعتشم کم بشه.اگه اول که خریدین این صدا رو نداشته، به احتمال زیاد مال همین کثیفیه

با سلام
    متشکرم از توجه تون
    فک نکنم از کثیفی باشه چون لپ تاپ تازه هستش

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

وشته شده توسط hamed_9192 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با سلام

با تشکر
    دوست عزیز سری CS اکثرا این ایراد رو دارند
    بیشتر وقت ها که سر میزنم پاییتخت برامون برگشتی میارن که مشکل فن و نویز بالا داره و بدبختانه هم فن جایگزین کم پیدا میشه و اکثرا سری های 1-2 CS این مشکلات رو داره
    کاریش نمیشه کرد ، بهتره بعد از اینکه درستش کردید از کول پد استفاده کنید تا فشار کمتری به فن بیاد و طول عمرش بیشتر بشه وگرنه راه قطعی نداره

5. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه S@B@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام من یه لپ تاپ cs220j دارم ..10 ماه میشه که خریدمش اوایل صدای فن وقتی سیستم روشن بود و یا روی مبل و پتو شنیده میشد...اما دو سه روز میشه صداش خیلی طیاده و حتی وقتی روی پایه هم هست صدا میده ..یه صدایی مثه خِرخِر.....میشه راهنمایی کنید !!!!؟؟؟

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام من یه لپ تاپ cs220j دارم ..10 ماه میشه که خریدمش اوایل صدای فن وقتی سیستم روشن بود و یا روی مبل و پتو شنیده میشد...اما دو سه روز میشه صداش خیلی طیاده و حتی وقتی روی پایه هم هست صدا میده ..یه صدایی مثه خِرخِر.....میشه راهنمایی کنید !!!!؟؟؟
    فکر نمیکنم علاجی داشته باشه...
    همون طور که پیام خان گفت مشکل فن در سری CS بسیار مشهود بوده و اگه تعویض نشه کرد یه جورایی باید سوخت و ساخت

8. این کاربر از piroooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوستان ميتونيد 3 كار انجام بدين

1- تميز كردن فن كه خودتون ميتونيد انجام بدين.

2-تعويض فن اورجينال به قيمت 90 هزار تومان

3-تعويض فن غير اورجينال كه بايد جاي فن را تو دستگاه درست كنيم كه يكم از حالت اوليه سيستم در مياد

10. این کاربر از kevin1023 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه S@B@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

چجوری تمیزش کنم ؟ البته یک هفته قبل یه ریزه صدا میداد ...فوت کردم درست شد ....اما الان فوت اثر نمیکنه !!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

به هيچ عنوان سيستم را جايي نزارين كه مانع تهويه هوايي زير دستگاه بشه ( پتو ، مبل ،روي زمين، )

اگه دستگاه گارانتي داره ، وظيفشونه بايد درستش كنن

اما اگه گارانتي نداره ، كاري نداره باز كردنش

پيشنهاد ميكنم اگه تا حالا اين كار را نكردي ، بده تعميير كار يا فروشگاهي كه ازش خريداري كردي

13. این کاربر از kevin1023 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamid.7003's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    dezfol

پيش فرض

چجوری تمیزش کنم ؟ البته یک هفته قبل یه ریزه صدا میداد ...فوت کردم درست شد ....اما الان فوت اثر نمیکنه !!!!
    اگه میتونی بازش کنی بازش کن فنو در بیار اول خوب با یه بلوور یا اگه بلوور نداری با یه سشوار خنک خاکشو در بیار ولی وقتی باد میگیری به فن دستتو بگیر یه پره ها که دور نخوره چون فن خراب میشه بعد از سوراخ روی فن چند قطره روغن چرخ خیاطی بریز توش و طوری بزار که روغن بیرون نریزه بزار همینطوری یکی 2 ساعت بمونه بعد بزن اگه بازم صدا میداد دیگه کاریش نمیشه کرد باید تعویضش کنی

15. این کاربر از hamid.7003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •