سلام
برنامه ای که بتونه مشخصات و نمرات 5 درس ودانشجو رابگیرد بعد بتونه دانشجو اضافه کنه , حذف کنه , براساس نمره و اسم مرتب کنه , جستجو بر اساس نمره واسم داشته باشه و از Data base هم استفاده شده باشه
رو چطور میشه ساخت؟
با تشکر
سلام
برنامه ای که بتونه مشخصات و نمرات 5 درس ودانشجو رابگیرد بعد بتونه دانشجو اضافه کنه , حذف کنه , براساس نمره و اسم مرتب کنه , جستجو بر اساس نمره واسم داشته باشه و از Data base هم استفاده شده باشه
رو چطور میشه ساخت؟
با تشکر
خوب نحوه آموزش شما ابتدا یک دیتابیس از نوع اکسس با وی بی می سازی با هر تعداد جدول وفیلد
بعد به تعدا مشخص تکست باکس قرار میدی و یک دیتا هم میزاری و دیتا رو به بانک ربط میدی و تکس باکس ها هم هر کدوم رو به فیلد خودش تا اینجا....
بعد کد در باره اضافخ کردن و حذف میمونه که فعلا اینا رو انجام بده
اگه امتحان نداشتم مینوشتم واست
فعلا دیتا رو بساز و اشیایی که میخوای رو وارد فرم کن و ربطشون بده
اگه ربط دادن هم بلد نیستی باید صبر کنی تا امتحانا تموم بشه
البته دوستان دیگه اگه میتونن کمکش کنن
خیلی چاکرم شما دوستان خیلی بزرگوارید حدودا برای 15 بهمن باید تحویل بدم خودمم امتحان دارم یه برنامه مشابه اینجا پیدا کردم فکر کنم اگه تغییرش بدم بشه درستش کرد:
نوشته شده توسط sinaaeeni
سلام بر دوستان گلم
همچنانکه قول داده ام هر روز سورس یک برنامه توپ توپ رو خدمت شما عزیزان تقدیم کنم
و امروز هم نوبت یک برنامه خیلی جالب و کامل «سورس کامل برنامه جامع آموزشگاه»میباشد که امیدوارم مورد استفاده و آموزش بیشتر شما عزیزان قرار گیرد
>>>>><<<<<http://www.4shared.com/file/115092044/9914308d/amoozeshgah.html
اگر مشکلت حل نشد بگو .............
نه خودم نتونستم![]()
می خوای یه سورس بزارم؟
ممنون میشم
شما می تونی از این ها هم الگو بگیری.
A simple Student Registration and Grading system
This is a small student registration and grading system. I have just done this for 1 day coz my friend needed it so I haven't done a nice inteface on it. Its a simple add, edit, delete and save record. But All I can say is that you can learn different kind of approach in using adodb. By the way I used an access/ado for database. This code is for people who want to know about SQL , Sending report from ADO / Ms flexGrid / flexgrid to Excel, and different kinds of string manipulation techinique. I just hope many people will find this program useful.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)