سلام
1- اینکه lcd می خواید یا پلاسما ؟ مهمه . ولی بطور کل سامسونگ سری b میشه گفت usb معرکه ای داره سایزی هم که شما بخواید داره ( چه پلاسما چه lcd )
2- بستگی به مارک و سری محصول داره . احتمالا سامسونگهای سری b بهترین حالت رو دارند .
lg هم بد نیست اما محدودیتهاش بیشتر از سامسونگ هست . ولی بازم مدل به مدل فرق می کنه
سونی در این زمینه محدودیتهای بیشتری داره
پاناسونیک هم رسما تعطیله
لینک زیرم ببینید بد نیست
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3- در مورد پلیر هم دقیقا همینه
یعنی مارک به مارک و حتی مدل به مدل متفاوته . باید ببینید چه مارک و چه مدلی مد نظرتون هست ؟
بطور کل چه از روی پلیر و چه از روی usb گاهی پیش میاد که کدک صدا یا تصویر از طرف پلیر یا تلوزیون ساپورت نشه
این موضوع در سامسونگ سری b برای من 1-2 بار پیش اومده
و چه در تلوزیون و چه در پلیر ، راه چاره ی این معضل کانورت کردن هست که نرم افزارهای مختلفی در اینباره وجود داره
4- فروشنده منظورش هارداکسترنال بوده
و من پیشنهادش رو کامل می کنم و می گم بهتره هارد پرتابل 2.5 اینچی بگیرید که به همون آداپتور هم احتیاج نداشته باشه و حمل و نقلش راحتتر باشه
معمولا اینحرفها رو که از 8 گیگ بالاتر ساپورت نمی کنه و usb جیزه و اینا رو فن بویهای مارک خاصی می زنند که کمترین ارزشی برای پول و درخواست کسی که ازشون مشاوره می خواد قائل نیستند و اطلاع رسانی درست اولویت آخرشونه . اینجور افراد در وهله اول سعی در تخریب مارکهای دیگه دارند .
نه عزیزم اتفاقا لااقل سامسونگ b690 اصلا یک پورت usb ش به HDD یا همون هارد تخصیص داده شده و خنده داره اگر فکر کنیم منظورش هارد 8 گیگی بوده ! اصلا هارد اکسترنال 8 گیگی بعید می دونم وجود داشته باشه !
آقای مهدی موسوی ( مدیر هستند ایشون ) روی پلاسمای سری B از هارداکسترنال استفاده می کنند و مشکلی هم ندارند . خودمم بزودی یک هارد 500 گیگ می گیرم و تست می کنم
5- نمی دونم واقعا . LED بهرحال تکنولوژی برتره اما در مورد LED سامسونگ لااقل من تعریفهای خوبی نشنیدم