با سلام
چون نميدونستم با چه نرم افزاري بايد اين كار رو انجام داد به صورت كلي مطرح كردم ببخشيد
يك تصنيف رو از تلويزيون گرفتم ميخام ارم شبكه يك رو مخفي كنم چه كار كنم در ضمن فقط هم با يوليد كار كردم و لاغير اگه كمك كرديد كامل و جامع باشه لطفا
با سلام
چون نميدونستم با چه نرم افزاري بايد اين كار رو انجام داد به صورت كلي مطرح كردم ببخشيد
يك تصنيف رو از تلويزيون گرفتم ميخام ارم شبكه يك رو مخفي كنم چه كار كنم در ضمن فقط هم با يوليد كار كردم و لاغير اگه كمك كرديد كامل و جامع باشه لطفا
درود;
راهی نیست جز اینکه شما روی آرم یه لایه رنگی بزاری یا اینکه از یه قسمت از فیلم برشی روی همون آرم داشته باشی تا به چشم نیاد. ولی حذف کلی آرم و داشتن فیلم بدون آرم ممکن نیست.
برای این کار با استفاده از نرم افزار های مختلف مثل : فتوشاپ یا پریمیر یا یولید یا .... یه مربع یا دایره ( بسته به سلیقت ) درست کن و در لایه های بالایی در پریمیر و یولید ( در یولید به استثنای لایه اصلی ) روی آرم قرار بده.
توضیحاتم کلی بود. شما شروع به کار کن هر جا به مشکل برخوردی بپرس. در ضمن در انجمن جستجو هم کنی یه چیزهایی پیدا میکنی.
موفق باشی.
با سلام و احترام خدمت تمامی اساتید از جمله آقا مهیار عزیز.
آقا به نظر من اگه تصویر مال تلویز ویزیونه دو تا کادر مشکی (شبیه 16:9) بنداز بالا و پایینش.
اگه حرفه ای ترش رو بخوای باید بلورش کنی. اگه می خوای بلور کنی بگو تا آموزششو با پریمیر برات بذارم.
همه بگید یا هوووووووو
بي صبرانه منتظرم فقط خواهشي كه دارم اينه كه چون من خيلي با پريماير كار نكردم با توضيحات كامل باشه لطفا در ضمن من پريماير اخرين ورژنش رو سيستمم نصب دارم
ميگن با اديوس هم ميشه اگه ان رو هم بلدي و بگي كه ممنونت ميشم
زكات علم اموختن است
اون که صد البته. (به قول مهران مدیری) ممممممممممم ببببببببببببله.زكات علم اموختن است
عزیز من الآن یه تاپیک جدید با عنوان آموزش شطرنجی کردن فیلم میذارم. شما برو اونو ببین که راست کار خودته. فقط شما باید آرمتو شطرنجی کنی.
یا هوووووووووووو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)