تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: كمك فوري

اگه نباشه جاش خالی می مونه landscape's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض كمك فوري

سلام به دوستان عزيز...يه مشكلي پيدا كردم...امروز لپ تاپم رو كه روشن كردم، قبل از اينكه ويندوز بالا بياد، تو صفحه داس، ارور داد و گفت start up ويندوز اجرا نميشه و پيشنهاد start up repair رو داد و منم اون رو انتخاب كردم ولي بعد از يه مدت بسيار طولاني كه هيچ اتفاقي نيفتاد و انگار روي finding problem هنگ كرده بود، خاموشش كردم، دوباره روشن كردم و همون صفحه قبلي و همون ارور اومد و اين بار بجاي start up repair زدم گزينه زيريش رو كه بالا اومدن ويندوز بدون repair بود، كه در اين حالت اصلا ويندوز بالا نيومد...آخرين كاري هم انجام داده بودم قبل از اين اتفاق، disk cleanup بود، همه آيتم ها رو تيك زده بودم، البته فكر كنم هميشه همينكارو ميكردم...حالا چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟خيلي هم واجبه ... كلي فايل دارم رو لپ تاپ ... بنظرتون مشكل چيه و چكار بايد بكنم....خيـــــــــــــــلي ممنون ميشم اگر راهي به ذهنتون ميرسه بگيد...راستي ويندوز ويستا هست..

ممنون

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام به دوستان عزيز...يه مشكلي پيدا كردم...امروز لپ تاپم رو كه روشن كردم، قبل از اينكه ويندوز بالا بياد، تو صفحه داس، ارور داد و گفت start up ويندوز اجرا نميشه و پيشنهاد start up repair رو داد و منم اون رو انتخاب كردم ولي بعد از يه مدت بسيار طولاني كه هيچ اتفاقي نيفتاد و انگار روي finding problem هنگ كرده بود، خاموشش كردم، دوباره روشن كردم و همون صفحه قبلي و همون ارور اومد و اين بار بجاي start up repair زدم گزينه زيريش رو كه بالا اومدن ويندوز بدون repair بود، كه در اين حالت اصلا ويندوز بالا نيومد...آخرين كاري هم انجام داده بودم قبل از اين اتفاق، disk cleanup بود، همه آيتم ها رو تيك زده بودم، البته فكر كنم هميشه همينكارو ميكردم...حالا چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟خيلي هم واجبه ... كلي فايل دارم رو لپ تاپ ... بنظرتون مشكل چيه و چكار بايد بكنم....خيـــــــــــــــلي ممنون ميشم اگر راهي به ذهنتون ميرسه بگيد...راستي ويندوز ويستا هست..

ممنون
    دی وی دی ویندوز لپ تاپ رو بزار بعد وقتی وارد مرحله نصب شد به جای INSTALL گزینه REPAIR رو انتخاب کن مشکل حل میشه

البته باز اگر مدل لپ تاپ و چه ویندوزی استفاده می کنی بگی خیلی بهتر هستش

3. این کاربر از saman3230 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آخه اصلا صفحه دسكتاپ بالا نمياد،‌چطور برم توي قسمت install يا repair توي دي وي دي؟؟؟

راستي ويندوزم ويستا و مدل لپتاپ: dell,latitude d630

ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آخه اصلا صفحه دسكتاپ بالا نمياد،‌چطور برم توي قسمت install يا repair توي دي وي دي؟؟؟

راستي ويندوزم ويستا و مدل لپتاپ: dell,latitude d630

ممنون

دی وی دی ویندوز ویستا که همراه لپ تاپ هست رو بگذار تو دی وی دی رامت بعد، وقتی لولگوی دل اول اینکه روشن می کنی میاد کلید f13 بزن بعد از منوی که میاد CD/DVD رو انتخاب کن وارد مرحله نصب ویندوز شوید

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

f13؟؟؟منظورت f12 س؟؟؟ f12 رو زدم توي منو dvd رو انتخاب كردم، اما وقتي انتخاب كردم همون صفحه اول كه ميگفت: start up repair رو بزن اومد...

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

f13؟؟؟منظورت f12 س؟؟؟ f12 رو زدم توي منو dvd رو انتخاب كردم، اما وقتي انتخاب كردم همون صفحه اول كه ميگفت: start up repair رو بزن اومد...
    ببخشید سوتی تایپی بود آره f12 منظور بود

شما وقتی دی وی دی ویندوز رو درون لپ تاپ قرار بدبد و لپ تاپ رو از روی دی وی دی بوت کنید وارد مراحل نصب وبندور می شود که اول یه INSTALL NOW بزرگ وسط صفحه هست و یه repair اون پائین اون رو که انتخا کنید میشکل حل میشه

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

repair رو زدم، ولي بازم ويندوزش بالا نيومد..صفحه سياهه همچنان..

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

repair رو زدم، ولي بازم ويندوزش بالا نيومد..صفحه سياهه همچنان..

پش دوباره ویندوزت رو ریکاور کن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •