acer aspire one d250 یا asus eee pc 1000he
بین این دو مدل گیر کردم نظر شما چیه؟
acer aspire one d250 یا asus eee pc 1000he
بین این دو مدل گیر کردم نظر شما چیه؟
من فکر کنم اینو بگیری بهتر باشه ... asus eee pc 1005ha
اسپایر وان گارانتی بهتری داره
و گسترده تر هم هست مصرفش در ایران
touch pad aspire one یه فاجعه ی به تمام معناستیعنی یا ادمو دیوونه
می کنه یا میزنیش به دیوار درمورد باتریشم کلمه ای به ذهنم نمی رسه که توصیفش کنم
رفتم تو کار asus 1005ha ولی این هم دو مدل داره یکی با رم 1 (380T) یکی با رم 2(حدودا 420 t) حافظه رم 1 و 2 فرقش چه قدره؟
بعضی ها میگند چون برنامه سنگین نمیشه اجرا کرد نیازی هم به 2گیگ نیست و تاثیری نداره ... اما چند نفری هم گفتند خیلی تاثیر داره ... اما حداقل در مورد ویندوزش بعیده که تاثیری داشته باشه ... چون بیشتر از 400 تا رم نمی کشه
با سلام. میشه لطفا راجع به مسائل فنی هم صحبت کنید چون قصد خرید نت بوک دارم و میخوام با خیاله راحت خریدمو انجام بدم.
البته اگه به فکر دیدن فیلم HD 1080p باشید، یه جایی نوشته بود که رم 1 گیگ نمی کشه و بهتره 2 گیگ روش بذارید.
یه مدل دیگه به نام asus eee pc 1201n هست حدود 500 دلار که قوی ترین نت بوک حال حاضره، با atom n330 (دو هسته ی فیزیکی و 4 تا مجازا) و گرافیک انویدیا یون (که فیلم HD رو مستقل از cpu پردازش می کنه) و صفحه ی 12 اینچ.
البته نمی دونم تو ایران پیدا می شه یا نه! اگه امکان از خارج خریدن رو دارین من اونو توصیه می کنم.
سلام
یک نت بوکی که علاوه بر کانفیک خوب امکانات خوبی هم داشته باشه چی هست؟!
میخوام dvd رام هم ترجیحاً داشته باشه 10" باشه (یا این دوروبرا کمتر نباشه) وب کم و وایرلس هم داشته باشه ؛ باطری خوبی هم داشته باشه ؛ میخوام برای مادر و پدرم بخرم میرن مسافرت تنها نباشن با بچه هاشون در تماس باشن (با اسکایپ)
اون بالایی رو میشه خرید؟!
s12 lenovo ideapad
البته ODD نداره باید یه اکسترنالشو بگیری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)