سلام
یه اتفاق عجیب برای من رخ داده !
این دوتا درایو (دو تا دی وی دی رایترم) گم شده ! یعنی My computer را که باز می کنم تمام درایوها هستند به جز این دوتا حتی فلاپی هم هست ولی اینا نیستند.
سلام
یه اتفاق عجیب برای من رخ داده !
این دوتا درایو (دو تا دی وی دی رایترم) گم شده ! یعنی My computer را که باز می کنم تمام درایوها هستند به جز این دوتا حتی فلاپی هم هست ولی اینا نیستند.
سلام
به لینک زیر برو و افزونه ی مورد نیاز رو نصب کن :
اگر مؤثر واقع نشد که بعید میدونم ، کار های زیر رو انجام بده :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محتوای مخفی: شرح کار
موفق باشید![]()
از قسمت device manager چك كردي كه آيا غير فعال نشده؟؟!!!
چک کردم !
غیرفعال شدن!
اپدیت درایو را انتخاب کردم که فرقی نکرد یه بار هم unistal کردم و دوباره نصب کردم که ان هم فرقی نکرد.
لینکی که گذاشتید رو وقتی میخوام اجرا کنم ( در اینترنت اکسپلور 8 ) با ارور مواجه میشه برای رفعش یه فایل دانلود میکنه که وقتی اون رو دانلود میکنم برای اجراش ارور میده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باز هم ممنون
پشتيباني دانلود منيجر رو از IE موقتي غير فعال كن . براي نمونه اگر از IDM استفاده ميكني به تنظيمات برو و در تب General و داخل كادر تيك IE رو بردار .لینکی که گذاشتید رو وقتی میخوام اجرا کنم ( در اینترنت اکسپلور 8 ) با ارور مواجه میشه برای رفعش یه فایل دانلود میکنه که وقتی اون رو دانلود میکنم برای اجراش ارور میده.
غير فعال يعني Disable شدن و يه علامت قرمز كنارشون هست؟؟؟؟؟ اگه آره هست خوب Enable كن !! و يه بار ريست كني درست ميشه!
نــه ! یه علامت تعجب پیششه ! Disable کردم ! و بعد Enable دقیقا برعکس گفته شما ! هیچی نشد !!!
آها. پس علامت تعجب داره!!! از لحاظ سخت افزاري چك كرديش!! كابل Data ؟؟؟ ببيني حتما وصل هست!!! يا نه؟
یه ویندوز عوض کنی حتمأ درست میشه واسه منم اتفاق افتاده بود بعد با یه آنتی ویروس قبل از اینکه وارد هیچ درایوی بشی سیستم رو اسکن کن
سلام
من دوتا ویندوز دارم ! روی اون یکی اینا کار میکنند.پس مشکل از سخت افزار نیست.
ویندوز عوض کردن را میخوام برای اخرین راه بهش نگاه کنم ( راستش فکر اینکه باید 6 ساعت وقت بزارم و تمام برنامه های مورد نیازم را نصب کنم ، من را به سر کردن با همین ویندوز سوق میده !)
من روی این ویندوزم ناد اپدیت شده دارم و روی اون یکی کاسپر بروز شده با هر دوتا شم چک کردم. دریغ از یک ویروس که دلم خوش بشهکه مشکل از ویروسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)