اساتید محترم یه سوال دارمآیا مادر برد زاقارتی به نام MSI 865PE NEO3-V قابلیت ساپورت سی پی یو دو هسته دارند یا نه
![]()
اساتید محترم یه سوال دارمآیا مادر برد زاقارتی به نام MSI 865PE NEO3-V قابلیت ساپورت سی پی یو دو هسته دارند یا نه
![]()
خير فقط Intel Pentium 4, Intel Celeron D v, رو ساپرت ميکنه
حالا یه سی پی یو خوب و ارزون(دور و بر 100) برا این مادربرد بگین؟
Intel Pentium 4 - 3.4GHz 65000 تومان
یه سوال: اگه یه مادر برد بخرم و بعد براش یه e7500بهتر نیست؟![]()
بودجت چنده ؟ میتونی مادربرد بخری و یه i5
ایشون با افزایش بودجه تازه داره میره به سمت core 2 duo شما داری پیشنهاد i5 میدی؟
اگر میخوای مادربورد و cpu نو بخری بهت پیشنهاد میکنم بری سمت athlon II که بتونی 4 هسته ای بگیری و این پیشنهاد منه:athlon II X4 620 2.6 Ghz با قیمتی بین 100 تا 105 و حداکثر تو گرونی 110 تومن.
اگر راضی بودی بگو تا مین هم با توجه به بودجه ای که مشخص خواهی کرد پیشنهاد بدیم
صددرصد بهتره.
اصلا صرف هزینه 65 هزار تومان برای سی پی یوی منقرض شده ی Pentium4 مثل دور ریختن پوله.
البته من هم با پیشنهاد sir payman کاملا موافقم. اگر محدودیت بودجه داری، بهتره از AMD خرید کنی، چون در ازای همون مقدار پول کارایی بسیار بالاتری نسبت به اینتل دریافت خواهی کرد. توی AMD برای مادربورد باید حداقل 80 تومان بدی (با 80 تومان مادربوردت DDR2 Support خواهد بود) و اگر تا 105 تومان هزینه کنی DDR3 Support می تونی بگیری که انتخاب آینده نگرانه ای هست.
برای پردازنده هم دو هسته ای های AMD از مدل AthlonII X2 240 شروع می شن که قیمتش حدود 60 تومانه و دو هسته ای های قوی تر همین طور قیمتشون می ره بالا تا می رسه به 100 تومان برای PhenomII X2 550. بالای 100 تومان هم پردازنده های 3 و 4 هسته ای هستند که همون مدل AthlonII X4 620 که دوستمون گفت هم قیمت مناسبی داره هم نسبت کارایی به قیمتش بسیار خوب هست و برای کسانی که می خوان بیشترین استفاده رو از پولشون ببرن کاملا توصیه می شه.
اینجا رو هم ببین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می گم این ارزونی amd یه وقت کار دستمون نده!؟دلیل این ارزونی چیه؟
دمای amd چه طوره؟چون من فقط یه کمی با کامپیوتر کار می کنم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)