تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: full hd

داره خودمونی میشه hamidcr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض full hd

سلام دو سوال در باره مانیتور فول اچدی دارم و ان این است که ایا کیفیت تصویر یک مانیتور فول اچدی فقط در بازی احساس میشود یا در جاهایی مثل محیط ویندوز و فیلم ها و... هم تاثیر دارد؟ و دوم اینکه باید با کابل hdmi ان را به کارت گرافیک متصل کرد؟

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

در مورد سوال اول باید بگم الزاما خیر مثلا در مورد فیلم های فول HD کاملا کیفیت محسوس هست

در مورد سوال دوم هم الزاما خیر البته کابل HDMI با وجود قابلیتهایی که داره ولی در PC این قابلیتها چندان مورد استفاده نیست چون در PC الزامی به انتقال صوت به مانیتور نیست ولی برای کنسول این کابل یک مزیت هست

3. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دو سوال در باره مانیتور فول اچدی دارم و ان این است که ایا کیفیت تصویر یک مانیتور فول اچدی فقط در بازی احساس میشود یا در جاهایی مثل محیط ویندوز و فیلم ها و... هم تاثیر دارد؟ و دوم اینکه باید با کابل hdmi ان را به کارت گرافیک متصل کرد؟
    در فیلمها بهتره که فیلمیرو که میبینید فول hd باشه تا تفاوت رو احساس کنید ولی در فرمت hd تفاوت زیادی نیست بلکه کیفیت کمتر هم به نظر میاد در مقایسه با یه مانیتور hd(به خاط افزایش رزولوشن مانیتور و پایین بودن رزولوشن فیلم).
    در مورد سوال دوم:هم hdmi میشه و هم dvi که هیچ تفاوتی در کار با pc با هم ندارن.
    در کنسول hdmi استفاده میشه برای انتقال همزمان تصویر و صدا.
    Last edited by sir payman; 12-01-2010 at 13:34.

5. این کاربر از sir payman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال inno3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    در فیلم های hd ,full hd ودر بازی ها اگر با رزولوشن بالا بازی کنید کاملا تفاوتو حس میکنید.
    اگه از کامپیوتر فقط استفاده میکنید hdmi ضرورتی نداره چه بسا کابل dvi تصویر بهتری میده.

7. 2 کاربر از inno3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamidcr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

منظورم از فیلم فیلم فول اچدی نبود منظورم این بود که مثلا اگر یک فیلم با کیفیت دی وی دی رو با مانیتور فول اچدی تماشا کنی کیفیت تصویر بهتر از این است که ان را با یک مانیتور ال سی دی معمولی نگاه کنی؟ و مثلا یک عکس در مانیتور فول اچدی کیفیتش بالاتره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فیلم اگر روی dvd 5 باشه کیفیتش hd هست و اگه dvd9 باشه full hd هست(البته همیشه هم اینطور نیست)
    کیفیت پایینتر از یه مانیتور معمولی هست(1280*1024)
    اشتباه نکنید کیفیت مانیتور پایین نیست بلکه کیفیت(رزولوشن) فیلم هست که باعث میشه کیفیت پایین به نظر برسه.
    اما این رو هم اضافه کنم که کیفیتش اونجوری نیست که فکر کنی الان دیگه همه تصویر شطرنجی میشه به هیچ وجه آزار دهنده نیست.
    اگر میخواید مانیتور بگیرید و کارت گرافیکتون ساپورت میکنه و مشکل بودجه هم ندارید توی خرید full hd شک نکنید , یه لذت دیگه ای داره مخصوصا توی گیم.

10. این کاربر از sir payman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال inno3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

منظورم از فیلم فیلم فول اچدی نبود منظورم این بود که مثلا اگر یک فیلم با کیفیت دی وی دی رو با مانیتور فول اچدی تماشا کنی کیفیت تصویر بهتر از این است که ان را با یک مانیتور ال سی دی معمولی نگاه کنی؟ و مثلا یک عکس در مانیتور فول اچدی کیفیتش بالاتره؟
    سلام
    بستگی به مانیتورم داره .
    من خودم 23700 دارم dvd رو خیلی خوب پخش میکنه.

12. 2 کاربر از inno3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فیلم اگر روی dvd 5 باشه کیفیتش hd هست و اگه dvd9 باشه full hd هست(البته همیشه هم اینطور نیست)
    چه ربطی به DVD داره؟ منظور از 5 و 9 چیه؟

پروفشنال inno3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کیفیت پایینتر از یه مانیتور معمولی هست(1280*1024)
    اشتباه نکنید کیفیت مانیتور پایین نیست بلکه کیفیت(رزولوشن) فیلم هست که باعث میشه کیفیت پایین به نظر برسه.
    اما این رو هم اضافه کنم که کیفیتش اونجوری نیست که فکر کنی الان دیگه همه تصویر شطرنجی میشه به هیچ وجه آزار دهنده نیست.
    اگر میخواید مانیتور بگیرید و کارت گرافیکتون ساپورت میکنه و مشکل بودجه هم ندارید توی خرید full hd شک نکنید , یه لذت دیگه ای داره مخصوصا توی گیم.
    سلام
    منظورتون چیه؟dvd5 ,dvd9 فیلم full hd رو روی هر نوع حا فظه ای میشه کپی کرد!!!

15. این کاربر از inno3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    منظورتون چیه؟dvd5 ,dvd9 فیلم full hd رو روی هر نوع حا فظه ای میشه کپی کرد!!!
    تا حالا فیلمهای اوریجینال استفاده کردید؟
    به خاطر محدودیت فضا فیلمهای full hd رو روی dvd9 میزنن و وقتی حجمشونو نگاه میکنید بین 7.5 تا 8.5 گیگ هست.
    شما هیچ فیلم 1080p رو نمیتونید روی dvd5 بریزید(البته مدت زمان فیلم زیر 110 تا 120 دقیقه نباشه که الان اغلب فیلمها همین مدت هستند)
    به طور مثال The Last Samurai که الان روی هارد دارم حجمش 7.85 هست و THE ENGLISH PATIENT حجمش 8.1 هست.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •