تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: Base User

اگه نباشه جاش خالی می مونه CPUSatan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

14 Base User

سلام بچه ها اول تشکر از فروم خوبی که دارید...
    دوم اینکه: من امروز برای اولین بار لینوکس فدورا 12 رو سیستمم نصب کردم. معلومه که سرگیجه گرفتم. البته خیلی خوب و جالب بود ولی خوب من یه آماتور حسابی ام فعلا.
    مشکل اولم اینه که هیچ فایل صوتی یا تصویری پخش نمی کنه حتی mp3 . وقتی یه فایل آهنگ رو اجرا می کنم، پلیر باز می شه ولی این خطا رو می ده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    وقتی بازی های خودش رو هم اجرا می کنم یه سری پیغام هایی در مورد اینکه نمی تونم با کارت صدا کار کنم می ده. البته یه صداهایی از سیستم میاد مثل کلیک کردن رو دکمه ها و ... و این صدا ها ی اسپیکره نه صداهای ساده ی بلندگوی مادربورد.
    لازم به ذکره که تو ویندوز لازم درایور صدام نصب بشه تا صداش درآد.
    خوب من باید الان چیکار کنم؟ درایور نصب کنم؟ چجوری؟ از همون سی دی هایی که دارم میشه استفاده کرد؟ از کجا باید بفهمم چه قطعاتی شناخته چه قطعاتی نشناخته؟ (چیزی مثل Device Manager ویندوز داره یا نه؟) چجوری می تونم اینترنت وصل شم؟
    کلا بعنوان یه کاربر ساده که تازه سیستم عاملشو نصب کرده باید چکار کنم؟ (مثلا بعد از اینکه ویندوز رو نصب میکنیم شروع می کنیم به نصب کردن درایورهاش و از این قبیل کارها.....)
    احتمال این که سوالهای اشتباهی پرسیده باشم هست، بذارید به حساب تازه کار بودنم. ببخشید.
    Last edited by CPUSatan; 11-01-2010 at 23:30.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز میتونی جواب بیشتر سوالاتت رو در فهرست مطالب انجمن ببینی بازهم اگر سوالی بود میتونی درتاپیک فدورا بپرسی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه CPUSatan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا من فعلا یه گند دیگه بالا آوردم...
    دیشب یه کم ور رفتم تو فدورا، گشتن تو منوهاش ولی هیچ تنظیمات خاصی رو دستکاری نکردم....
    امروز صبح که دوباره رفتم توش ماوسم نیست. اثرات ماوس هست مثل کلیک کردن و ... تمام کارهای ماوس انجام می شه ولی خودش معلوم نیست
    اینو چیکار کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •