برای برنامه نویسی توی ترمینال لینوکس فدورا 11 باید چیکار کنم![]()
برای برنامه نویسی توی ترمینال لینوکس فدورا 11 باید چیکار کنم![]()
اين سوال رو من پرسيدم و به جواب هم نرسيدم.
shell رو به سمت directory فايلت ببر.
بعد
با دستور زير كامپايل كن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز من ترم یکی هستم بیشتر راهنمایی کن![]()
سلام .
ترم يك بودن دليل خوبي براي بيسواد بودن نيست
من خودم هم مثل شما ترم يك هستم.
يه سرچ كن تويه فروم هاي خارجي ببين چيزي پيدا ميكني , اگه كردي به ما هم بگو.
من فقط ميدونم بايد اين كا رو كرد ولي خودم تجربه نكردم
ولي هر چي هست همين هاست:
و اين :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستوری که pd گذاشته مشکلی نداره
من فدورا 11 دارم و از همین کد استفاده میکنم بی هیچ مشکلی کامپایل میشه. اسم کد و اسمی که آخر میارین حتما لازم نیست یکی باشن
اولا از pd به خاطر اطلاعات مفيدي که بهم داد تشکر ميکنم و تونستم يه کم سايت ها رو ترجمه کنم و بدردم خورد ثانيا شما که فدورا 11 کار ميکنيد بيشتر راهنمايي کنيد من انجام دادم error ميده
شرمنده این تاپیک رو دیر دیدم
اروری که میده چیه؟
فرض کن برنامه شما اسمش Test.cpp هستش. اولن که حروف بزرگ و کوچیک رو رعایت کن
این خط رو توی ترمینال تایپ کن:
اون اسم آخر که zeinab گذاشتم دل بخواهیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا اگه برنامه شما مشکلی نداشته باشه پرامت دوباره ظاهر میشه و شما ایندفه تایپ کن:
اسمی که آخر خط اول تایپ کردی حتما باید توی این خط تکرار بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا میتونی اجرای برنامه رو ببینی
اولا خواهش میکنم ثانیاcppچیه پسوند فایلمون یا جزء اسم فایل ثالثا اگر پسوند فایل نیست موقع ایجاد فایل با چه پسوندی ذخیرش کنم.در ضمن ممنون که سوالمو جواب دادی
cpp پسوند فایله و شما باید فایلت رو با همین پسوند ذخیره کنی تا اجرا بشه
درضمن حتما باید از طریق دستور cd مسیر رو به سمت محلی ببری که فایل رو اونجا ذخیره کردی
خواهش میکنم!
سلام .ببخشید آقای pd من چون تازه وارد هستم نمیتونم برای شما پیغام خصوصی بزارم و مجبور شدم اینجا جواب بدم. سوالتون رو بفرمایید که اگر بتونم جبران راهنماییاتون رو بکنم در ضمن تونستم یه کارایی کنم اما هنوز به صورت اجرایی امتحان نکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)