سلام
این قرص میتونه سوخت و ساز رو بالا ببره و لاغر کننده باشه؟
اگه بین این قرص و کلونازپام از نظر عوارض جانبی مقایسه انجام بشه کودوم یکی خطرناک تره؟
سلام
اگه بین این قرص و کلونازپام از نظر عوارض جانبی مقایسه انجام بشه کودوم یکی خطرناک تره؟
هر دو عوارض فوق العاده شديد و اعتياد خطرناكي دارن مخصوصا ريتالين كه سو مصرفش ميتونه باعث بيماريهاي رواني مثل اسكيزوفرني و پارانويد بشه خواشها سر خود اين قرص ها رو مصرف نكنينکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مصرف بی رویه و طولانی مدت رتالین تاثیر بسیار بدی روی سلول های قشر خاکستری مغز می گذارد .به طرزی که الان برای خرید قرص رتالین باید کپی کارت ملی همراه با نسخه پزشک ارائه بدید و سهمیه بندی شدست .
قرص رتالین برای افسردگی شدید به صورت کوتاه مدت و محدود تجویز می شه و عوارض بسیار بدی رو به همراه داره مثل اسكيزوفرني.
والا من يه زماني براي سرگرمي ميخوردم ريتالين كه خارجيش هست ورقي 3500 و استيمديت كه ايرانيش هست ورقي 1500سلام
بد نيست...ميدوني مثل ...چه جوري بگم بهت! ......مثل كافي ميكس غليظ ! ميمونه...
خيلي زياد ...يعني بشخصه تجربه دارم.....احتياج مرد رو ميبره بالا....
و شخصا تجربه كردم لاغر ميكنه......و خيلي هم لذت داره....و حافظه كوتاه مدتمم خوب شده بود....
جلوي اشتها رو به شدت ميگيره......آب بدنت رو تخليه ميكنه.....تمركزت رو تا حد 100% ميبره بالا.....
مدت زمان ___ ميبره بالا......
من خيلي تجربه داشتم با اين قرص 1 سال مي خوردم....بد نبود در كل...
ريتالين جزء سمپاتوميمتيك هاست مصرفش فقط با تجويز روانپزشكه/ محرك سيستم عصبي مركزيه/ مصرفش بايد شديدا زير نظر پزشك باشه چون وابستگي رواني مياره
اما كلونازپام داروي رايجي در روانپزشكي هست كه عوارضش بسيار كمتر از بالايه البته بسته به دوز
تنها راه گرفتنش از در دوستی در اومدن با یه روانشناسه
درسته؟
تنها راه گرفتنش اينه كه با داروخونه محلتون مثل من رفيق باشي.....ريتالين و ترامادول كه چيزي نيست...
هيدرو مرفين هم بهت ميدن فيل رو ميكشه از نئشگي هيدرو مرفين....
رفيق شدنم سخته ها حداقل من بالاي 2 مليون تومن خريد كردم ازشون ......خيلي هم طلب كار شدم
ازشون.....خيلي وقتها پول نميگيرن ازم تا حسابمون مساوي بشه ولي باز من جبران ميكنم...
مثلا يدكي ژيلت مي خرم ميگه 10200 من 15 تومن ميدم ميام بيرون واينميستم بقيش رو بگيرم كه اونم دفعه
بعد من هر چي خواستم بهم بده.....الكل خرما دارن شيشه كتابي ( همراه).......
فقط همين 2 ماه پيش 200 تومن قرص لاغري خريدم ازشون تينوئيت اصل آلماني حك شده كه هيجا گير نمياد
راه هاي خيلي بهتري هم هست اما متاسفانه ما ادما فقط دنبال راهاي سريع هستيم كه جز عوارض چيز خاصي واسمون به دنبال نداره
من یکی که حاضرم برای 2 بسته ریتالین 10 میلی گرم 20 هزار تومن بدم ولی بازم گیر نمیاد
جالب اینکه من واقعا ADHD-H دارم ولی بهم گفتند باید برید از مرکز پخش بگیرید
اونجا اول کپی کارت ملی میخوان بعد هم شماره ثابت و همراه که بعدا برای تایید زنگ میخوان بزنند و اگه بر نداریم برای دکتر خیلی بد میشه برای همین اونا هم نسخه ریتالین نمیدن ، منم اصلا دوست ندارم اینهمه اطلاعات و یک جا بدم دست اینا فقط به خاطر 1 بسته قرص برا همین حاضرم بسته ای 10 هزار تومن یا بیشترم بدم
خلاصه رفیق اگه جور کردی منم بی خبر نذار...
چرا نميري ناصر خسرو؟؟
چنتا پاساژ دارو فروش هستش بعد از كوچه مروي.....اونجا از بغل پياده رو راه بري چند نفر صدا ميزنن "قرص بيا"
قرصهاي نسخه اي هر چي بخاي دارن..آشنا دارن تو پاساژ ...هر قرصي بخاي برات مي گيرن از تو پاساژ... ولي 2 برابر حساب مي كنند ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)