سلام
من دو تا سوال دارم
اول این که این دارو کاهش اشتها میاره؟
اگه جواب مثبته این دارو عارضه بی میلی جنسی هم میاره
و بی میلی جنسی مرد رو چاق میکنه
با توجه به این سیکل معیوب باز هم میشه به عنوان لاغر کننده ازش استفاده کرد؟
سلام
من دو تا سوال دارم
اول این که این دارو کاهش اشتها میاره؟
اگه جواب مثبته این دارو عارضه بی میلی جنسی هم میاره
و بی میلی جنسی مرد رو چاق میکنه
با توجه به این سیکل معیوب باز هم میشه به عنوان لاغر کننده ازش استفاده کرد؟
بله در 4 هفته اول اشتها رو كم ميكنه اما بعدا دوباره همون اشتهاي قبلي خودتون رو بدست ميارين
ميل جنسي رو هم تقريبا 30 درصد كمتر ميكنه
نظرتون چیه؟با توجه به این سیکل معیوب باز هم میشه به عنوان لاغر کننده ازش استفاده کرد؟
واسه لاغر شدن راهكارهاي خيلي بهتري هست تا فلوكستينکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اشتها را بصورت كوتاه مدت كم ميكنه .كاهش ميل جنسي نيز ارتباط زيادي به وزن ندارد.مگر در مواردي كه ميل جنسي از حد تعادل خود خارج باشد كه فرد را لاغر ميكند.اين روش راه اصولي كاهش وزن نيست. راه اصلي و علمي كاهش وزن كنترل كالري مصرفي فرد متناسب با فعاليت بدني وي ميباشد.
تو رو خدا
من میترسم تاپیک بره تو ترش
برا همین غیر مستقیم میپرسم
فعالیت روزانه برای مرد یه دفعه باشه
میتونه راهکاری برای لاغر شدنش باشه
یعنی اصلا تاثیری تو لاغری داره؟
به نظر بنده خیر این راهکار درستی نیست. مهم اینه که انرژی که سوخته میشه بیشتر از انرژی خورده شده باشه . حالا به هر طریق معقولی که علم پیشنهاد کنه . شما بجای این کار مدت 20 دقیقه پیاده روی کنید هم اصولی تره هم تاثیرش بیشتره و هم بی عارضه.![]()
ولی این طوری که تو جامعه تو زبوناس این کار انرژی زیادی از بدن میگیره خوب...به نظر بنده خیر این راهکار درستی نیست
من عرض نکردم انرژی زیادی نمیگیره بنده گفتم اصولی نیست.
در ضمن فقط مصرف انرژی مهم نیست مهم اینه که بعد از آن چقدر مجدد کالری وارد بدن بکنید . با غذا های پر کالری و در این مورد نیز این مطلب صدق میکنه یعنی بعدش انسان تمایل زیاد به خوردن مواد پر انرژی دارد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)