سلام دوستان ...
چه طور می شه در 3DSmax پروژه هایی که با DirectX 9 ساخته شده رو در همون ورژن با DirectX 10 باز کرد ؟
ممنون .
سلام دوستان ...
چه طور می شه در 3DSmax پروژه هایی که با DirectX 9 ساخته شده رو در همون ورژن با DirectX 10 باز کرد ؟
ممنون .
سلام
مگه فرقیم داره ؟!
تا اونجا که من میدونم دایرکت ایکس فقط مربوط به preview میشه
فرقی نداره که دایرکت ایکست موقع ساخت چی بوده !
داره آیا ؟
خوب من منظورت رو متوجه نشدم ولی اگه منظورت اینه یه کاری تو مکس میساختی که گرافیک مودت رو دایرکت اکس 9 بوده خوب اگه مکس رو روی سون یا ویستا بریزی 10 هم بهش اضافه میشه بعد باز کردنش مشکلی نداره که
اگه منظور دیگه ای داری واضح تر بگو
سلام ...
والا هادی فک کنم فرق داشته باشه .... من که هر کاری کردم وا نکرد با Direct X 10 ....
شهاب این قضیه اش جدا از ورژن Direct X خود ویندوز هست .... مثلا من قبلا خودم Vista داشتم ولی با Direct X 9 کار می کردم ....
نمی دونم قضیه اش مثل ورژنه که ورژن های بالاتر وا نمی کنه یا نه ؟
Last edited by Codename 77; 10-01-2010 at 22:38.
سلام
شما ببینید موقع باز کردن فایل چه پیغامی میده،اگه پیغامی میده،همین جا پیغام رو بزار ببینیم چیه.
راستی فکر کنم صحنه ای که مثلا با تری دی مکس 2010 ساخته شده باشه،با تری دی مکس 2009 یا نسخه های پایین تر باز نمیشه،اما برعکسش امکان پذیره.
دوست عزیز اگه پیغام می داد خودم می تونستم حلش کنم ...
در مورد جمله دومت هم گفتم حدس می زنم شاید اینطوری باشه ....
خوب اینکه فایلی که با 2010 ساخته شده رو نمیشه با 2009 باز کرد بدیعی هست
اگه فکر میکنی اینطوره پس مشکل از دایرکت ایکس نیست
دایرکت فقط برای پریویو مکس هست
برای تست میتونی وقتی داری با مکس کار میکنی برای یه فایل مشخص چند بار مکسو باز کنی ، یه بار با دایرکت 9 یه بارم 10 ، هر دو بار فایلو باز میکنه
پخوب اینکه فایلی که با 2010 ساخته شده رو نمیشه با 2009 باز کرد بدیعی هست
هادی چرا دوس داری منو عذاب بدی ....
به جون خودم منظورم این نیست ..... من الان کارهایی که با Direct X 9 ساختم نمی تونم با Direct X 10 باز کنم .... مشکل کجاس ؟
ممنون .
نه جدی مشکل از دایرکت ایکس نیست
شاید از جای دیگه آب میخوره
ارورر میده آیا ؟
ببین احتمال داره فایلت مشکل داشته باشه....
مطمینی فایلت سالمه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)